Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hiperaktivitesiz Dikkat eksikliği / Kadıköy'de Psikiyatrist Tavsiyesi Bekliyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hiperaktivitesiz Dikkat eksikliği / Kadıköy'de Psikiyatrist Tavsiyesi Bekliyorum

Selamlar dostlarım, ben lise sona geçmiş bir 'ergenim'. Çoğu anlattığınız şey bende var, hiperaktivite hariç.
    Ben dehblilerin tam aksine çok sakin bir çocuktum. Bu yüzden ihtimal vermiyordum ta ki tekrar araştırana kadar.

http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/14791582.asp
    Bu haberi görünce tam beni anlatıyor dedim.

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...F6r%FC%FElerim burada toplasan en fazla 2 tane 'yok böyle değilim' diyebileceğim şey var.

Bir tane test vardı sitede, 70 üzerinde isen %95 dehblisin diye. 76 çıkmıştı.

Ama şöyle bir durum var.

Ben bilgisayar ve internet bağımlısıyım. Sürekli tablar arasında geziyorum. Bilgisayar kullanırken bile elim ayağım oynuyor fark etmeden.
    Tenefüslerde sınıfta duracağıma dışarı çıkmayı yeğlerim. Sınıftaysam bile hareket ederim.

Eskiden derslere yoğunlaşamasamda az çok kitap okuyabiliyordum. Sıradan bir çocuğa göre baya okudum. Ama şimdi dikkatimi bile çekse okuyamıyorum. Geçende çok zorladım 20 sayfa zor okudum.
    Durmadan bir işte yoğunlaşacağıma başka bir işle uğraşıyorum. Ekonomiden, yazılımcılığa oradan kitap yazmaya oradan kimya ile uğraşmaya milyon tane şey. Bir odaklanabilsem sınır diye bir şeyim olmayacak ama odaklanamıyorum.
    Kabus gibi yaşayanlar bilir.

Babam büyük ihtimal dehbli. ondan farkım ben hareketsizim.

Son olarak annemi ikna ettim psikiyatriste gideceğim. Kadıköy'de /özellikle erenköy,göztepe civarı/ tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

sağol dostumda posta girişin dolu mesaj gönderemiyorum. Eğer gereksiz posta varsa 1-2 tane silersen güzel olur.

Yorum

Bendede dehb var, ritalin kullanılabiliyo dehb için, sadece dikkat ekskliğiyle alakalı bi ilaç duymadım, psikiyastirste danış bence..
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

ya önemli olan odaklanabilmeme yardım etsin. Odaklanma sorunum var. Bir şey hareket etsin, kapı açık kalsın, dışarıdan ses gelsin hemen dağılıyor tüm konsantrasyonum. Öneri için teşekkürler.

Yorum

sana özel msj atıyorum şimdi

Yorum

Hiperaktivitesiz dikkat eksikliği bal gibi de olur. Çözümü ise imzamda Hastasıyızzzzzzzz

Yorum

İşleniyor...
            X