Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden Bu kadar Sinirliyim ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden Bu kadar Sinirliyim ?

..................................................
    Last edited by dertli biri; 21-05-2021, 01:50 AM.
    ''bilirim, gidenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor''
    18.12.2012 - 2015
    ©

Beni anlatmışsın...

Yorum

alın bunuda,şaka bir yana dostum böyle sürmez hayat vurup kırmakla işler hallolmuyor.evde kırarsın sonra dışarda kırarsın daha sonra seninde kafanı kırarlar gözünü ya karakolda ya cezaevinde yada hastanede açarsın dikkatli ol kendine yazık etme.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
        bu hastalığın türünü filan biliyor musunuz
        Öfke kontrol bozukluğu...

Yorum

allah yardımcınız olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
            YA bende de var....kırma dökme falan değil de..daha bu gün oldu..biri bana biraz ters bir şey söylesin.hemen savunmaya gecip bağırıp çağırıyorum.karşıdakiyle problem yaşıyorum.karşılıklı ilişkilerde biraz problem yaşıyorum işte..eee herkeste beni çekmez tabiii.o da bağrıyor.Al sana kaos.
            Bütün insanlar muhalefet olunca her insanın her konuşmasının altında muhalefet arıyor olabilir misin? İşyerinde bir insan sürekli bana muhalefet oluyor onun yüzünden diğer insanların konuşmalarını bile acaba bana muhalefet mi oluyorlar, ters bir şey mi söylediler diye düşünüyorum.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
              kesinlikle öyle..herkesi kendime muhalif hissediyorum ve öylede...çocukken 3 kardeşim bir olurdu benimle alay ederdi.sürekli kendimi onlara karşı savunmak durumunda olurdum..aynı şekilde şimdi tüm hayatıma yayılmış durumda...
              Bu psikoloji çok ince bir iş...
              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
              X