Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oğlum için Ankara'da Ergen Psikiyatristi Arıyorum.(acil)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Oğlum için Ankara'da Ergen Psikiyatristi Arıyorum.(acil)

Oğlum 18 yaşında.Sürekli iç sıkıntısı var.2 ayrı doktora götürdük. Eslorex 10mg verdiler . 6 aydır bir değişiklik olmadı.Ankara'ya yeni taşındığımız için uygun doktor adı bulamadık.Psikoterapiye de ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

belki kendini özgür hissederse ıç sıkıntısı geçer
    push push. you. can do it!

Yorum

Istanbul da olsam yardimcı olurdum ama Ankarada hic tanidigim yok, ins sifa bulur oglunuz ,gecmis olsun

Yorum

Özel mesajdan söyleyebilirim isterseniz benim gittiğim çok iyi birisi.
        Yosunlar suda yaşar.

Yorum

Madalyon Psikiyatri Merkezinin iyi olduğu söyleniyor, çocukları genelde oraya yönlendiriyorlar ama ergenler konusunda emin değilim..

Yorum

Isim konusunda yardimci yardimci olabilirseniz sevinirim. 2 psikiyatri uzmani gördü.fakat birşey değişmedi.öfke nöbetleri ve iç sikintisi bizi korkutuyor.ilaca ilave olarak terapi de aldirmak istiyorum. Konuşarak daha iyi rahatliyor.her psikiyatri uzmani terapi konusunda bazen verimli olmayabiliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kotyora View Post
              Isim konusunda yardimci yardimci olabilirseniz sevinirim. 2 psikiyatri uzmani gördü.fakat birşey değişmedi.öfke nöbetleri ve iç sikintisi bizi korkutuyor.ilaca ilave olarak terapi de aldirmak istiyorum. Konuşarak daha iyi rahatliyor.her psikiyatri uzmani terapi konusunda bazen verimli olmayabiliyor.
              konuşarak daha iyi oluyosa psikoloğuda düşünmesinizi öneririm
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İşleniyor...
              X