Oğlum 18 yaşında.Sürekli iç sıkıntısı var.2 ayrı doktora götürdük. Eslorex 10mg verdiler . 6 aydır bir değişiklik olmadı.Ankara'ya yeni taşındığımız için uygun doktor adı bulamadık.Psikoterapiye de ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Oğlum için Ankara'da Ergen Psikiyatristi Arıyorum.(acil)
Collapse
X
-
Isim konusunda yardimci yardimci olabilirseniz sevinirim. 2 psikiyatri uzmani gördü.fakat birşey değişmedi.öfke nöbetleri ve iç sikintisi bizi korkutuyor.ilaca ilave olarak terapi de aldirmak istiyorum. Konuşarak daha iyi rahatliyor.her psikiyatri uzmani terapi konusunda bazen verimli olmayabiliyor.
Yorum
-
konuşarak daha iyi oluyosa psikoloğuda düşünmesinizi öneririmOrjinal yazı sahibi: kotyora View PostIsim konusunda yardimci yardimci olabilirseniz sevinirim. 2 psikiyatri uzmani gördü.fakat birşey değişmedi.öfke nöbetleri ve iç sikintisi bizi korkutuyor.ilaca ilave olarak terapi de aldirmak istiyorum. Konuşarak daha iyi rahatliyor.her psikiyatri uzmani terapi konusunda bazen verimli olmayabiliyor.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum


Yorum