Duyuru

Collapse
No announcement yet.

(DENEYİM)bilişsel bozukluklar=deliryum=dissosiyatif=bilinç bulanıklığı=algı bozukluğu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: mert77 View Post
    hayattan keyif alamama çok hafif depresyon olabilir mi acaba ?
    Depresyon var bende eskiye göre iyiyimde şükürler olsun.yok kafamda koskoca boşluk var.mesela hayal kurarken düşünürsün dimi ayali içinde kıpırdanmalar olur vs bende o yok.önceleri yatağa yatar hayal kurardım heyecanlanırdım hayal kurarken yada farklı şeylerle meşgul olurdu kafam hava yağmurluyken o kadar mutlu olurdumki dışarı çıkıp yağmurda gezmeyi çok severdim.şimdi yaşadığım boşluk yüzünden bu duyguları yaşıyamıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: batman View Post
      Depresyon var bende eskiye göre iyiyimde şükürler olsun.yok kafamda koskoca boşluk var.mesela hayal kurarken düşünürsün dimi ayali içinde kıpırdanmalar olur vs bende o yok.önceleri yatağa yatar hayal kurardım heyecanlanırdım hayal kurarken yada farklı şeylerle meşgul olurdu kafam hava yağmurluyken o kadar mutlu olurdumki dışarı çıkıp yağmurda gezmeyi çok severdim.şimdi yaşadığım boşluk yüzünden bu duyguları yaşıyamıyorum.
      büyüdükçe mutluluk azalır ilaç duygusuzlaştırır kullanıyosan eğer ne mutlu eder ne mutsuz mal eder kısaca. kullanmıyosan yine olabilir. mutluluk için arayışa girme derim sıkıntı vermiyosa bırak doktorada gitme yaşa sıkıntıya girme inan doktora gidince bazen boka sarıyo

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
      Akar Kanı cennetin bekledikleri
      Atar Gibi kalbime girmek İstedi
      Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

senin durumunda olmak siteyen çok insan var valla bir bilsen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert77 View Post
          büyüdükçe mutluluk azalır ilaç duygusuzlaştırır kullanıyosan eğer ne mutlu eder ne mutsuz mal eder kısaca. kullanmıyosan yine olabilir. mutluluk için arayışa girme derim sıkıntı vermiyosa bırak doktorada gitme yaşa sıkıntıya girme inan doktora gidince bazen boka sarıyo

sereguel losiram kullanıyorum.Anladımda hayal dünyamız kendiliğindenmi zaman gelişicek.yani hayal kurabilicem.hayal kuramıyorum nasıl anlatim bu durumu onuda bilmiyorum inan birşeyler var ama anlatılmıyor.

Yorum

Benim ben olmam için bir şeyler eksik ara sıra isyan etsemde kendi içimde kabullendim artık bu şekilde yaşamaya.aa çokmu kötüsün dersen konuşmasını kalkmasını bilen biriyim.panik sosyal hayatta zıplasada zorlansamda bir şekilde yaşıyorum tabi buna yaşamak denirse.bunuda demek istemiyorum isteğimde yok hiçbirşeye karşı.

Yorum

Hayat herşeye rağmen devam ediyor boşverrr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: batman View Post
                sereguel losiram kullanıyorum.Anladımda hayal dünyamız kendiliğindenmi zaman gelişicek.yani hayal kurabilicem.hayal kuramıyorum nasıl anlatim bu durumu onuda bilmiyorum inan birşeyler var ama anlatılmıyor.
                seroquel yapar kısaca bunu diyim

Yorum

prozac+anafranil olmadı üstüne edronax+RİSPERDAL

Yorum

anksyete=derealizasyon=depersonalizasyon=dissosiya syon_= :::::::::İnsan içine girmek ilaç terapi hipnoz çözüm::::::::::::

Yorum

Bende dissosiyasyon var bilgisayar oyunu gibi hayat. Tuttuğum çatal bile gerçek değilmiş gibi. 3.aydayım . Dün kim olduğumu hatırlamıyorum kimdim nerdeydim. Konudakiler ne durumdasınız

Yorum

bilgilendirici olmuş bu başlık.
                        mert nerelerde acaba?

Yorum

İşleniyor...
                        X