Orjinal yazı sahibi: mert77
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
(DENEYİM)bilişsel bozukluklar=deliryum=dissosiyatif=bilinç bulanıklığı=algı bozukluğu
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: batman View PostDepresyon var bende eskiye göre iyiyimde şükürler olsun.yok kafamda koskoca boşluk var.mesela hayal kurarken düşünürsün dimi ayali içinde kıpırdanmalar olur vs bende o yok.önceleri yatağa yatar hayal kurardım heyecanlanırdım hayal kurarken yada farklı şeylerle meşgul olurdu kafam hava yağmurluyken o kadar mutlu olurdumki dışarı çıkıp yağmurda gezmeyi çok severdim.şimdi yaşadığım boşluk yüzünden bu duyguları yaşıyamıyorum.
Var Tabi benimde yaslı sözlerim
Akar Kanı cennetin bekledikleri
Atar Gibi kalbime girmek İstedi
Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert77 View Postbüyüdükçe mutluluk azalır ilaç duygusuzlaştırır kullanıyosan eğer ne mutlu eder ne mutsuz mal eder kısaca. kullanmıyosan yine olabilir. mutluluk için arayışa girme derim sıkıntı vermiyosa bırak doktorada gitme yaşa sıkıntıya girme inan doktora gidince bazen boka sarıyo
sereguel losiram kullanıyorum.Anladımda hayal dünyamız kendiliğindenmi zaman gelişicek.yani hayal kurabilicem.hayal kuramıyorum nasıl anlatim bu durumu onuda bilmiyorum inan birşeyler var ama anlatılmıyor.
Yorum
-
Benim ben olmam için bir şeyler eksik ara sıra isyan etsemde kendi içimde kabullendim artık bu şekilde yaşamaya.aa çokmu kötüsün dersen konuşmasını kalkmasını bilen biriyim.panik sosyal hayatta zıplasada zorlansamda bir şekilde yaşıyorum tabi buna yaşamak denirse.bunuda demek istemiyorum isteğimde yok hiçbirşeye karşı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: batman View Postsereguel losiram kullanıyorum.Anladımda hayal dünyamız kendiliğindenmi zaman gelişicek.yani hayal kurabilicem.hayal kuramıyorum nasıl anlatim bu durumu onuda bilmiyorum inan birşeyler var ama anlatılmıyor.
Yorum
-
anksyete=derealizasyon=depersonalizasyon=dissosiya syon_= :::::::::İnsan içine girmek ilaç terapi hipnoz çözüm::::::::::::
Yorum
Yorum