aaa bı de asırı stresslı bı donemdeyımm kıs uykusuna yatmak ıstıyorummmmm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bipolar destek grubu
Collapse
X
-
meslegınızle alakalı olabılır mı???stresı azaltamazmısnız????Orjinal yazı sahibi: diazepam View PostHmmm belki bi polar olabilir ama belki de bunlar bu mevsimlerde oluyorsa mevsimsel bişey olabilir.. Ben de tam bilmiyorum ama ben de aşırı stres uyku bozukluğu dengesizlik bi anda sakinken bi anda saldırma bi anda sinir krizi geçirme etrafı dağıtma vs. var . ve bazı dönemler çok enerjik olup bazı dönemler çok durgunum . şu ara durgunum yani sıkıntılıyım mesela. ama napcamı bilmiyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: architectgım View Postmeslegınızle alakalı olabılır mı???stresı azaltamazmısnız????
Mesleğim yok sadece hobilerim var ve okulumu bıraktım yani daha doğrusu açık öğretime aldıracağım seneye tekrar öss ye hazırlanıyorum ya da ygs mi lys mi ne ona işte.Ama benim stresim durduk yere ooluyor . Doktor da bunun bipolar olduğunu söyledi.
Yorum
-
gunluk bı programınızı anlatın..nasıl zzaman gecırdıgınız onemlı?Orjinal yazı sahibi: diazepam View PostMesleğim yok sadece hobilerim var ve okulumu bıraktım yani daha doğrusu açık öğretime aldıracağım seneye tekrar öss ye hazırlanıyorum ya da ygs mi lys mi ne ona işte.Ama benim stresim durduk yere ooluyor . Doktor da bunun bipolar olduğunu söyledi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: architectgım View Postgunluk bı programınızı anlatın..nasıl zzaman gecırdıgınız onemlı?
Çok rutin. Kalkıyorum biraz bilgisayarla meşgul oluyorum daha sonra hobim gereği gene bilgisayar başında kağıt mürekkep filan. sonra kitap okurum. sonra biraz test çözerim fazla kendimi yormadan sonra kriz geçirir her yeri dağıtır uyurum.
Yorum
-
Evt arkadaşlar bende bipolar arkadaşlar arıyorum, sosyal hayatımda zorlanıyorum pek fazla samimi arkadaşım yok. Beni bipolar dostlarım en iyi anlayabilir sanırım merak ediyorum diğer bipolarlar nasıl acaba diye. İzmir Ege Üniversitesi öğrencisiyim...Orjinal yazı sahibi: ik223 View PostArkadaşlar, ben kendime bipolar arkadaşlar arıyorum, bir destek grubuna ihtiyacım var.. Ancak geçen gün gördüm bu siteyi, mesaj attım ama kimseden yanıt gelmedi, anlayamadım nasıl bir iletişime geçmem gerektiğini.. Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.. Herkese sağlıklı günler..
Yorum

Yorum