Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bipolar destek grubu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

selam,,,ben bipolarım,,buyrun tanışalım,,ancak belirteyim,,çıldırmak üzereyim....

Yorum

buyrun arkadaş olalım,,,bipolarım bende...4 yıldır bu hastalığı yenmeye çalışıyorum..

Yorum

buyrun tanışalım bipolarım bende,,bazı arkadaşlar bipolarla nasıl mücadele edilir diye sormuş,,bende bu durumda kamusal destek olmadığı için şikayetçiyim,,bana sorarsanız,,en tehlikeli hastalık ne diye kanser diye bilinir derdim hepsine şifa diliyorum ancak kanser hastasını bile psikolojiyi bozarsa kaybediyoruz...biz tamda bu psikolojiyi kaybettik...yeterince kamusal destek ve bilinç yok..akıl sağlığı bozukluğu sananlar var..ve oplumumuzda da akıl sağlığı bozuklara karşı cidden acımasız davranışlar var,,,severse alaya alıyor,,,,sevmezse itip kakıyor ben mani dönemimde kendimin farkında olmuyorum örneğin,,,makyajsız bir giyinişim oluyor...bu da zaten yeterli bir durum...bana sorarsanız ben kanser hastası olmayı bipolara tercih ederdim,,her ne kadar ailem bu hastalığımı,,çok zekisin onadn böle oldu telkinleri ile yatıştırsa da..ben sadece normal olmak istiyorum...maniyi kaldıramıyorum.....üstelik her kurguyu kendime atak olarak yaşatabiliyorum....buna tüm korku filmeleri dahil....TV ler sanıyor ki,,sadece çocuklar uzak tututlur korku filminden...sürekli oynatıyor,,,o korkunç görüntüler hafızama kayıdedilmesin diye gözümü kapatıp kanalı değiştriyorum normal halimde hastalıktan önce cidden korku filmlerini severdim herkes gibi...aancak artık onlar kurgudan öte,,kayıtlı obje benim için...ve bir atak macerasına konu.....ilaç firmalarından şikayetçiym....bu alanı.....para kazanma alanı olarak kullanıyor malesef...28 kilo aldırdı ilaçlarım...görüntümü bozarak tedavi bu durumda intiharın eşiğine getiriyor insanı...ancak mücadeleye devam.....ben kendimi nerde unuttum bilmiyorum...umarım bu yazım bipolar hastası olan arkadaşlar için hassasiyetten uzak değildir... sevgilerimle

Yorum

Ben kronik depresyon hastasıydım ilk önceleri. 1999-2009 arası antidepresan kullandım. Sonra depresyondan yıldım, kafama göre antidepresanları üzerimde maksimum dozlarda test ettim. Bu ara şehir değiştirdim, iş hayatımda kademe atladım, nişanlandım felan derken mani atağı geçirdim 2009'da. O günden beridir de bipolar teşhisi ile anti ile başlayan ilaç ne varsa doktor kontolünde kullanıyorum Bu hastalıkla yaşamaya alışmak gerek. Benim bir romatizmal rahatsızlığım var zaten, onunla yaşamaya alıştım. Birde BAB eklendi üzerine, napalım buna da şükür demek gerek... Sevgiler...

Yorum

depresyondaykende insan kendinin romatizmal hastalığı olduğunu sanabilir ben bi ara kendimde otuz kırk hastalık sayıyordum hepside yalan oldu şimdi sol böbreğim ağrıyor gitmiyorum doktora yalan olduğunu düşünüyorum çünkü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
              depresyondaykende insan kendinin romatizmal hastalığı olduğunu sanabilir ben bi ara kendimde otuz kırk hastalık sayıyordum hepside yalan oldu şimdi sol böbreğim ağrıyor gitmiyorum doktora yalan olduğunu düşünüyorum çünkü
              Yok, bendeki romatizmal hastalık bu psikolojik hastalıklardan evvel baş göstermişti.

Yorum

Merhaba adım Cagri. Ben de cildirmak üzereyim. Bir anım bir anıma tutmuyor ve cevremdekileri deliye ceviriyorum. Beni anladıklarını sanıyorlar ama bundan supheliyim. e-mail adresimden yazısabiliriz.

Yorum

İki yıl önce ağır depresyon teşhisi kondu. İyileştikten sonra 3 sefer hipomanik atak yaşadım. Genellikle zaten bipolarda öyledir depresyon hipomani arasında gidip geliyorum ama işin ilginç yanı ağır atak hiç yaşamadım. Bende durum yine iyi sanırım. Birçok ilaç kullandım. Etkileri beni mahfetti. seroquel zyprexa risperdal vs vs en son depakine başladım. En çok korktuğum ilaç yan etki yapmadı. ama iyileştirir mi bilemem.

Yorum

Bir dünya bipolar (çift kutuplu- zaman içerisinde birbirine çok zıt olan duyguları bir arada yaşayabilenler) var. Çaresi var mıdır, nedir bilemem. Ama tek bildiğim kimsenin ayarının olmadığı.

Yorum

• Dreamer biraz farklıyız. Aslında öle olmak istemiyoruz ama oluyoruz. Naapalım kanser olanda var bunada şükür.
                      min elif micruh nereden merak ettim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                        Bir dünya bipolar (çift kutuplu- zaman içerisinde birbirine çok zıt olan duyguları bir arada yaşayabilenler) var. Çaresi var mıdır, nedir bilemem. Ama tek bildiğim kimsenin ayarının olmadığı.
                        Bu ayar nasil tutturulabilir bir fikriniz varmi ?

Yorum

• görüşmek isteyen özelden face skype atsın

Yorum

• Merhaba
                            ben de bipoyum.
                            canım sıkkın.benim ufaklık pcye su döktu.kuruyunca açtım ve hala sansli biri olduğuma sevinerek pcimle hasret giderdim.ama ben nerden bileyimki benim kara dügmelimin icin için kazan kaynatip beyin kanamasi gecirdiğini.yani 1 haftada ana kartı yandı simdi hiç açilmıyor.

telefona kaldım şimdi.buna da şükür ama bundan internete girip yazi yazmak cok zor oluyor.pcdeki keyfi alamıyorum.yazıya odaklanamıyorum ve cabuk yazmaya çalıßırken yazinin bütünlügu kayboluyor.bilgisayarımi özledim
                            Bu arada aklınizda bulunsu.su dökülürse garantisi zaten gittiği için içini rahatlikla açabilirsiniz.o şekilde pirincin içine basin diyorlar rutubeti alırmış.benim deneme şansım olmadı tabi.öğrendiğimde iş işten geçmisti.en iyisi siz hiç su dökmryin..l
                            Last edited by YerGökHayat; 05-08-2014, 12:34 PM.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                            Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

• Pirinç olayını önceden duymuştum :113:
                              telefon_pirinc.jpg

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Çapulcu Recep Yılmaz View Post
                                Pirinç olayını önceden duymuştum :113:
                                [ATTACH=CONFIG]2308[/ATTACH]
                                500 tl tamire verecegime 5 tl pirince verecektim.eski olsa icim yanmaz.2 sene bile olmadi.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                                Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

İşleniyor...
                                X