Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
bu tarz insanlar bayağı çoğaldı arkadan gelen nesiller hep böyle toplum çevre aile dunya bu tip insanları yaratıyor heralde örneğin direk kolay para kazanmaya yönelenleride var.....bana göre herhangi bir psikolojik rahatsızlıgınız yok çevremde sosyal ağlarda heryerde sizin gibi bir sürü insan görüyorum........
tamam da 3 gün yemek yemeyen bir insan normal olabilir mi?
belki ahlaksızlık bencillik psikolojik bir sorun değildir o yönden normalimdir (öylemi bilmiyorum)
ama 3 gün yemek yememekte herhalde bir sorun olduğunu gösteriyodur?
sanıyorumki tüm bipolar bozukluk belirtileri gösteriyorum sınavlardan önce manik sınav zamanı depresif durumların içerisindeyim tam manasıyla.
kesinlikle bipolar bozukluk var bende. haksız mıyım ?
bunun cevabını sadece doktorlar verebilir.. teşhis koymak öyle çok kolay bi durum değil.. ben 3 aydır doktora gidiyorum habire ilaç veriyo ama daha ortada kesin bi tanı bile yok.. doktorlar bile bu kadar zor tanı koyabiliyorken, kendi kendine tanı koyman seni yanıltabilir..
"sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
ama ortada bir sorun olduğu bariz değil mi
insanlardan kaçma
ahlakı değerleri yitirme
bazen bitmek bilmeyen depresyon halleri beraberinde umutsuzluk bir takım kaygılar
sorun bipolar değilse bile bi sorun var ortalıkta ?
ama ortada bir sorun olduğu bariz değil mi
insanlardan kaçma
ahlakı değerleri yitirme
bazen bitmek bilmeyen depresyon halleri beraberinde umutsuzluk bir takım kaygılar
sorun bipolar değilse bile bi sorun var ortalıkta ?
seni rahatsız eden bu durumlar için doktora gitmelisin.. şanslıysan neyin olduğunu orada öğrenirsin..
"sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
ortada bir sorun var ama bipolardan daha ziyade farklı psikolojik bir rahatsızlık gibi bunuda ancak uzman yardımıyla anlayabilirsiniz. bipolar olduğunuzu kim söyledi?siz araştırmalarınıza göremi bu kanıya vardınız? yoksa bir psikiyatrist görüşmesindemi bu teşhis kondu?
Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum