allahın bildiğini kuldan saklamakla elinize ne geçicekki ? sizi bilen böyle bilsin,eğer sizin rahatsızlığınızı öğrendikten sonra deli diyolarsa öyle arkadasın ve cevrenın gereği yok,her insanın basına gelebilir,ne oldum değil ne olucam demeli insan,hem bizim toplumumuzda bir rahatsızlığı saklıyorsan eğer herkez ciddi ve çok önemli birşey olduğunu sanar,buna gerek yok bence
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bipolar olduğumu saklamalımıydım?
Collapse
X
-
peki insanların sana bunun rahatsızlığı var diyip düşünerek hareket etmeleride beni sinir ediyor yada bana yle geliyor.tam bir topluluğun yanına gidiyorum bir toparlanma edasında slm veriyorum slm alıyorlar ama arkamdan ne konusuyrlar demekten bıkıyor insan dogal olamıyorsan yani hastalığı kendi içinde kabulleniyorsun.Orjinal yazı sahibi: safkan25 View Postallahın bildiğini kuldan saklamakla elinize ne geçicekki ? sizi bilen böyle bilsin,eğer sizin rahatsızlığınızı öğrendikten sonra deli diyolarsa öyle arkadasın ve cevrenın gereği yok,her insanın basına gelebilir,ne oldum değil ne olucam demeli insan,hem bizim toplumumuzda bir rahatsızlığı saklıyorsan eğer herkez ciddi ve çok önemli birşey olduğunu sanar,buna gerek yok bence
Yorum
-
Benim Allahtan tek istediğim hasta olmamış gibi yaşamak kendim gibi düşünmek ve herkez gibi farklı hayatla ilgili şeyler düşünmek istiyorum ama buna çevremde engel oluyor arkadaşlarımı gördüğümdede mutsuz oluyrm.hayata sıfırdan başlasak dışarda rahat olsam ve eskisi gibi sağlıklı karar versem.çok isterdim.
Yorum
-
bu zamanda sağlam olanında arkasından atıp tutuyolar,milletin ağzı durmuyoki,mahalle karıları gibi laf yapıyolar,ne yapalım bunudamı kafaya takalım,sen herseyi kafaya takarsan ooooo ooo takıntılı hale gelirsin....AKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: safkan25 View Postbu zamanda sağlam olanında arkasından atıp tutuyolar,milletin ağzı durmuyoki,mahalle karıları gibi laf yapıyolar,ne yapalım bunudamı kafaya takalım,sen herseyi kafaya takarsan ooooo ooo takıntılı hale gelirsin....
o kadar haklısınki kahvenin önünden geç erkekler karı gibi olmuş dır dır dır kadınları aratmıyorlar belki avrupada yaşasak bu kadar sorun olmucak bu durum.birde inan takmadan olmuyor tam olarak iyileşemediğim için kendimi savunucak yada herşeyi unutcak kadar geniş olamıyorum.çünkü geniş oldukça benliğinden ödün veriyorsun.çünkü her insan kendine toz kondurmaz.
Yorum
-
[QUOTE=batman;245429]o kadar haklısınki kahvenin önünden geç erkekler karı gibi olmuş dır dır dır kadınları aratmıyorlar belki avrupada yaşasak bu kadar sorun olmucak bu durum.birde inan takmadan olmuyor tam olarak iyileşemediğim için kendimi savunucak yada herşeyi unutcak kadar geniş olamıyorum.çünkü geniş oldukça benliğinden ödün veriyorsun.çünkü her insan kendine toz kondurmaz.bir nevi herkezde takıntı vardır.bu doğal bence.sonuçta üzülünce ağlıyrz dimi neden ağlıyor insanlar arkadaşı bir yamuk yapsa yada bir yakını gece onu kafaya takıp kuruyr ve yarına ona nasıl laf sokarım diye düşünebiliyor.
Yorum
-
ben de bipolarim, insanlari cok yakindan tanimaya baslamadan bu konuya nasil tepki verirler diye tahmin etmeden, insanlara kesinlikle bahsetmem. cunku insanlar damgaliyor. Bu olay yakin cevresinin basina gelmis olanlar bile, delidir ne yapsa yeridir gozuyle bakiyor.
Depresyon gunumuzun hastaligi herkes uzgun oldugunda depresyondayim diyor. Onlar icin akil hastaliklari en fazla insan hayatini bu kadar etkilemeli. Daha fazla etkilerse deli gozuyle bakiyorlar.
Yorum
-
bak sunu unutma herseyin bir sebebi vardır,allah herkezı bir türlü dener,kimisini sakat bırakarak sabrını dener,kimisini paraya boğar nefsini dener,kimisini açlıkla dener,kimisini hastalıkla dener,yani anlıyacağın herkez bir sınav için burda,demekki sizin sınavınızda buymuş,yanı isyan etmek,hayatından hoşnutsuzluk duymak size hiçbişey kazandırmaz,aksine sizi maneviyattan ve hayattan koparır,farkına varmazsınız ama her geçen gün karanlığa yol alırsınız,ne olursa olsun herzaman şükür edin...... unutmayınki beterin beteri vardırAKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........
Yorum
-
ona bakarsanız millet dana altında buzağı arıyo,sağlamda olsan illaki bişeler bulup konuşur,yaz zaten bizim insanlarımızda su var,acaba ne derler,ne düşünürler,ne anlatırlar gibisinden vs vs vs seyler diyerekten bilinç altında bunu kabullenip yaşarlar,ya millet ne der desin bence siz hayatı millete göre değil,kendi rahatınıza göre yaşamalısınız,bırakın su derler kelimesiniAKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........
Yorum
-
Şükrediyorum fakat ruhsal sıkıntılar hastlaıklar inan insanın yapmak istediği bir çok şeye engel oluyr resmen kapana kısılıyorsun.beynimiz bizle oyun oynarken hem o oyuna cevap verip hemde gerçek hayatla mücadele etmek ve bunları sağlıklı bir şekilde dengelemeye çalışmak ve birçok kafa karıştıran etken düşün zor bir durum.mesela ruhsal olarak sıkıntıda olabilirsin dersinki içim sıkılıyor tmm.ama birgün sağlıklı düşünüp diğer gün kafanın hiçbir şey almaması ve kafandan atamadığın hastalıkla geçen zaman ve şimdiki zamanda ne yaparım diye düşünmek.Orjinal yazı sahibi: safkan25 View Postbak sunu unutma herseyin bir sebebi vardır,allah herkezı bir türlü dener,kimisini sakat bırakarak sabrını dener,kimisini paraya boğar nefsini dener,kimisini açlıkla dener,kimisini hastalıkla dener,yani anlıyacağın herkez bir sınav için burda,demekki sizin sınavınızda buymuş,yanı isyan etmek,hayatından hoşnutsuzluk duymak size hiçbişey kazandırmaz,aksine sizi maneviyattan ve hayattan koparır,farkına varmazsınız ama her geçen gün karanlığa yol alırsınız,ne olursa olsun herzaman şükür edin...... unutmayınki beterin beteri vardır
Yorum
-
Mesela denize gittin diyelim.denize gidenler o ortamın şartlarına göre takılırlar.biraz havalı takılırlar tabiri caizse.herkesde bir tatil modu oluşur.ama ben gittiğimde örnek verim o tatilde ne yapabilirim diye düşünmek ve en önemlisi insanlarla diyalog kurma sorunu ya bir hata yaparsam benim depresyonda oldugumu anlarmı düşüncesi ve anladığı an zaten bende heves falan kalmaz o anda.
Yorum
-
şimdi size ne desem boş çünkü bu rahatsızlıktan okadar bıkmışsınızki savaşmak bile istemiyosunuz,bence en güzeli sizler namazınızı kılın kuran okumayı öğrenın ve allaha yakın olun,cunku ne gelirse ondan gelir,sizde caresini onda arayın,rabbim kendisine uzanan hiçbir eli boş cevirmez bunu unutmayınAKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........
Yorum
-
fakat siz diye ifade edersen seninde dışardakilerden bi farkın kalmaz.sanırım hasta değilsin sen?Siz kelimesini kullanıp kendini rahatsızlık yaşıyanlardan soyutluyorsun zaten en büyük sorunda bu.Orjinal yazı sahibi: safkan25 View Postşimdi size ne desem boş çünkü bu rahatsızlıktan okadar bıkmışsınızki savaşmak bile istemiyosunuz,bence en güzeli sizler namazınızı kılın kuran okumayı öğrenın ve allaha yakın olun,cunku ne gelirse ondan gelir,sizde caresini onda arayın,rabbim kendisine uzanan hiçbir eli boş cevirmez bunu unutmayın
Yorum

Yorum