Ben 9 yıldır bipolar hastasıyım,ve bu 9 yıl boyunca çeşitli drlar ve ilaçlarla tedavime devam ettim,hiç ilaç içmediğim bir gün bile olmadı.geçen senenin son 2,5 ayını hastanede geçirdim.Genellikle karma epizot dönemi yaşamaktayım,hastalığımı çok iyi bildiğimi düşünüyorum sürekli araştırıyorum,gelişmeleri takip ediyorum,bilinçli bir hasta olmaya çalışıyorum .Şu anda depakin chrono1000mg, serequel300mg, dideral 40mg, imovan ,ethylex ,euthyrox(hipotroid ilacı) kullanıyorum.
Benim derdim insanlarla ilişkiler benim hastalığımı tüm arkadaşlarım biliyor, ve çevremdeki insanların hastalığımı bilmesini istiyorum rol yapmak zorunda kalmamak ve yalan söylememek için,geçenlerde yeni biriyle tanıştım düzgün bir insan olduğu için onada hastalığımdan bahsettim ,bu yaptığımı anneme anlattığımda çok kızdı saklamam gerektiğini savunuyor hep, ama haklı çıktı kaybeden ben oldum dürüstlük kaybettiriyor.
Benim derdim insanlarla ilişkiler benim hastalığımı tüm arkadaşlarım biliyor, ve çevremdeki insanların hastalığımı bilmesini istiyorum rol yapmak zorunda kalmamak ve yalan söylememek için,geçenlerde yeni biriyle tanıştım düzgün bir insan olduğu için onada hastalığımdan bahsettim ,bu yaptığımı anneme anlattığımda çok kızdı saklamam gerektiğini savunuyor hep, ama haklı çıktı kaybeden ben oldum dürüstlük kaybettiriyor.

)))
Yorum