Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Zaten beyninin ölüm diktesine karşı durabiliyosan ve yaşamak istiyorum cümlesini kuruyorsan majör değilsin demektir . Senin adına sevindim =) Darısı başıma inş . Güzel cümle kurmuşsun ama sevdim =)
yaşamak istemek yada ölmek istemek irade işidir güçlü olmak benim karakterimde var. ne kadar DEB, BORDERLİNE ve kaygı bozukluğu rahatsızlığı yaşasamda hayatımı ben yönetmek istiyorum onlarla bir iktidar yarışı içerisindeyim.
hiç bir rahatsızlığı küçümsemiyorum ama bir borderlineli olmak kadar zor bir durum yoktur. ölmekmi istiyorsun borderlineli isen bunu yaparsın ertelemezsin velev ki iraden kuvvetli olmasın.
KuzuZade
Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Peki her zaman bu düşünce mi var kafanızda Hale? Umutlu hissettiğiniz, güzel düşünebildiğiniz an oluyor mu? ve geleceğe yönelik plan yapabiliyor musunuz?
3 yıldır tek saniye olmadı gerçekten olmadı . Olsaydı o anı sıkı sıkı tutar bütün hayatıma yayardım inan . Gelecek benim için babamdan sonra annemi de kaybetmek demek . Bu evde bu hastalıkla tek başıma kalmak demek . O yüzden geleceğe bakmamaya çalıştığımda biraz daha iyi oluyorum şimdi ki gibi. Plan dersen bir yeğenim var benim yaşadığım şehire yerleşecek onunla bir dükkan açma durumumuz var bakalım ben mahvetmezsem tabi . Akrabamız çok yok bizim . Bir ablam var yakın hissettiğim anneme birşey olursa ailem deyip sarılabileceğim tutunabileceğim o da evli ve doktor . Tayin muhabbetleri olacak hep . Bende başka şehirde yaşayamıyorum rahatsızlığım yüzünden . Yani anneme birşey olursa bu şehirde bu halimle tek başımayım . Bu düşünce beni mahvediyor işte ...
Anladım.. O kadar net cümleler kurmuşsun ki , avuntu sözlerle canını sıkmak da istemem zaten duyuyorsun bunları ve mühüm olan senin inanman , senin gerçeklerin.. umrarım yolunda gider ve o umut denilen üç dakikalık istediğin şey hep seninle olur.
Yorum