bipolar hastalığının tedavisi yoktur ilaçlar sadece kriz geçirmeni önler bu hastalığı şeker hastalığı gibi düşünmeye başlasan iyi olur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Depresyon + Hipomani
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kanarya30 View PostPeki depresyon geçirdiğin oldu mu depresyon dönemine girdiğin oldu mu ?? Prof.Dr. Oğuz Berksuna gidiyordum Ankarada, o bana cymbaltayı tek ilaç olarak vermişti ömür boyu kullan demişti fakat mide bulantısı yaptığı için kestim.Welbutrin , citoles kısa süreli kullandığım ilaçlar.Şu anda depakin ve norodol kullanıyorum ama hala emin değilim acaba ben bi polarmıyım ?
yaz başından beri majör depresyondayım. yıl içinde 4 aydan fazla mutlu dönemim olmuyor 8 ay mutsuzluk
bunun nedemek oldugunu anca bizim gibi olanlar anlar . evden çıkmak istemezsin . bayram ziyaretlerinden nefret edersin. dügün gibi davetlere katılmak istemezsin. kısacası herkesten kaçmak istersin ve kaçarsında.gülmeyide unutursun ağlamayıda.duyguların ölmüştür adeta saksıya ekilmiş bitki misali hayat sürersinBu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...
Yorum
-
aynen öyle bu ilaçlar tüm neşemi aldı götürdü . Makine mühendisiyim hiç bir iş yapmak istemiyorum.Zaten girdiğim her işten çıktım. Hiçbir işi yapamayacakmışım duygusu var , öğleden sonra 4'e kadar yataktan çıkmıyorum.Norodol denen ilaç zaten cinselliğimi bitirdi gibi birşey.Ne yapmalıyım sizce ???
Yorum

Yorum