gençlik parkına gidelim senle çarpışan otolara bineriz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
önerileriniz bekliyorum
Collapse
X
-
Nostalji yaşamayı hayal etmek hoştur ama pişman olacağınız kesin. O kadar çok hayalim vardı ki sadece tek ihtiyacım olanın insanlar olduğunu anladım. Pişman ola ola... Bence büyük bir hayal çünkü yaşamak için çalışmaya yani işe gereksiniminiz var. Ayrıca, ucuz bir köy yaşantısının potansiyel ve olası maliyeti, eczanesizlik gibi şeylerdir. Evler ise birbirlerine çok uzaktır ve de âdeta tüm dağlar bahçeniz gibidir. Modern bir köyde yaşıyorum; hırgür asla olmaz, trafik olmadığından sessizlikten rahatsızlık duyulur. Bir tıkırtı bile gece ürpertir çünkü hırsızlık olayları fazla olan bir köy oldukça tehlikelidir. Can güvenliği daha azdır.
Kıbrıs'a gidin. Pasaport gerekmiyor. Oraya gidiyorum. Taciz olayı asla yaşanmaz. Ciddiye almayın bu önerimi elbette.
Yorum
-
Siz de bıldırcın besleyin. Alın elinize keseri çomağı, çakın bir çit. Yalnız, pisliği, Kütahya'nın şehir merkezinde sokağa taşan lağımdan beter kokar. Ben besliyordum da babam usandırdı. Altı yüz lira annemden tırtıklamıştım lüks kafes için hâlbuki. Biz anne kuzusuyuz hâlen.Orjinal yazı sahibi: andblue View Postsağol recep ben vazgeçtim köy hayatından balkon bahçeciliği ile idare ediyorum. civcivlere de baktım geçen almaktan vazgeçtim balkon geniş ama ecelleriyle ölmelerini bekleyeceğim ve balkondan da atlarlarsa sorun olur şimdi.
Yorum
-
sigara param olmadigi icin sigarayi birakmak zorunda kaldim andblue dan alti lira tirtiklayip sigara alicamOrjinal yazı sahibi: Recep Yılmaz View Post
Siz de bıldırcın besleyin. Alın elinize keseri çomağı, çakın bir çit. Yalnız, pisliği, Kütahya'nın şehir merkezinde sokağa taşan lağımdan beter kokar. Ben besliyordum da babam usandırdı. Altı yüz lira annemden tırtıklamıştım lüks kafes için hâlbuki. Biz anne kuzusuyuz hâlen.
Yorum

Yorum