Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kadınlar ne ister ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

,,,

Can yücelmeye yükselmeye can atar. Ten kazanca ota yiyeceğe içeceğe. O yücelmenin aşkı, o yücelmenin meylide canadır. “ Tanrı onları sever onlarda Tanrıyı” ayetini bundan anla! Bunu anlatmaya kalkışsam sonu ucu gelmez. Mesneviye daha böyle sekiz misli kağıt bile yetişmez. Hasılı kim bir şey isterse istediği şey de ona rağbet eder.

İnsan, hayvan, nebat, cemat her şey, birbirine aşıktır. Bir adam bir şeyi sevdi de muradı o oldu. Başka bir şey dilemez bir hale geldi mi o muradı olan sevgilide muratsız hale gelen aşıkına aşıktır. Muratsız hale gelen aşıklar bir murat etrafında döner, dolaşır yalnız sevgililerini dilerler ama muratları maksatları olan sevgililerde onları kendilerine çekip dururlar.

Fakat aşıkların meyil ve muhabbetleri aşıkları zayıf bir hale getirir. Maşukların meyil ve muhabbeti ise onları güzelleştirir parlak bir hale sokar. Sevgililerin aşkı onların yanaklarını parlatır. Aşıkların aşkı aşıkların canlarını yandırır. Kehlibar niyazdan müstağni davranan bir aşıktır.

,,,

Hz.Mevlana - Mesnevi - Zırların çekimi

Yorum

usTalaR bu zamanDa ne rağbet görürsE bayanlar onu İster paRa mı paRa aşk mı aşk ya da şöhret mi evet onu da .. saYgıLAr
      -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

sevgili melankoliye katılıyorum . bence kadınlar ne istediklerini kendileride bilmezler.doymazlar.doyuramazsınız onları.hiç bir şekilde hiç bir şeye doymazlar.2 + 2 = 4 bu böyle arkadaşlar.

ama şunuda söyleyim bütün kadınların istedikleri aynıdır aslında hepsi anlaşmış gibi aynı şeyleri isterler

sadık + duygusal + dürüst + çalışkan + ++++ gidiyor işte

sevgiler
        M. YAKAR

Yorum

Mustafa iyi diyon da "KADINLAR NE İSTEDİKLERİNİ BİLMEZDE" bizim alemi madara etmişssin kardeşim...

Yorum

Madara etmemişte helak olduk kadın milleti yüzünden demek istiyor herhalde.. Erkek yakarış...

Yorum

Nergis sen ne arıyon burda bakayım.... Burada erkekler var...SELAMLIK yani

Yorum

Ya kusura bakmayın da; Bu erkek muhabbetiniz bana çok sevimli geliyor.

Ben taraf değilim valla! Doğa gözlemcisiyim. :lol:

İnsan doğası

Yorum

"İNSAN DOĞASI" konusu yemiş olalım peki...... 8)

Yorum

SEVGİ NEDİR?

Yorum

bence bu konuda genelleme yapılmamalı,her kadının isteyeceği elbette ortak şeyler vardır:Sadakat, anlayış,sevgi,saygı..Bunu sadece kadınlar da istemez ki..Bence her erkek de eşinden sevgi saygı sadakat ilgi bekler..Ama diğer arkadaşlar biz bayanları gözü doymayan canavarlar olarak aksettirmişler..Bence böyle bir etiketleme yapmak çk ama çok saçma oluyor..Herkesin yaşam öncelikleri çok farklı en başında..Kimisi için rahat ve lüx ön planda olabiliyor mesela..Ama bana göre huzur ve sağlık ön planda..Ben ne yapayım villaları katları yatları hzuzurum sağlığım sevdiklerim yanımda yoksa..Sevdiğim erkek benim gözümün içine bakmıyorsa dünya yakışıklısı olsa neye yarar..Benim ihtiyacım olan ilgiyi sevgiyi veremiyorsa dünyanın zengini olsa bana ne..

Kadınlar çiçektir..Dünyanın en narin çiçekleri..Çok sularsanız çürür ;az sularsanız solar..Bildiğim tek gerçek bu..
                      Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fregile
                        Kadınlar ne ister...?
                        Mantıklı olna herşeyi ister...
                        Yani mümkün olan herşeyi ister

Kadınlar özgürlük ister
                        Ve kocasından sadakat ister

Güleryüz görmek ister
                        Ama kocasına rahatça surat asabilmek ister

Özgüveni yüksek, iyi kararlar alabilen bir partner ister
                        Ama her karara karışmak ister

İlişkide güven ve belirlilik ister
                        İlişkide gizem, heyecan ve belirsizlik ister

Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                        -Buda-

Yorum

valla akdınlar ne ister ne istemezki..ben bır bayan olarak ne siterim..fiziksel olarak bana itici gelmesin yeter içim ısınsın yüzüne gülüşüne..maddi olarak aılesi fakırde olsa olur ama kendisi benım mesleğime uygun olması gerekır yada kulturlu olsun ..bı muhabbet açıldığında aptal aptla bakmasın kultur farkı olmasın yeter değils eçlaışkan insan herzaman heryerde para kazanabılır şimdi en onmelilerine geliyorum..)sevgi,sadakat,guven,anlayış,..aklıma şimdilik bunalr gelıyo bunları isteriz ya..valla fazla bişey istemıyoruz)

Yorum

insanların istedikleri ile yaptıkları arasında fark olduğu gerçeğini göz ardı etmemeye çalışın lütfen. Vakti zamanında "hiç gıcıklık yapmıyorsun" diye terkedilen biri olarak yazıyorum bunu.
                            Maalesef kız arkadaşım "gıcıklık olsun diye gıcıklık yapmadığımı" anlayamamıştı o ayrı mesele.

Yorum

öğrencilik yıllarında kızlar arabası olan erkekleri ister. daha sonraki yıllarda ise zengin erkekleri isterler. birazda yakışıklılık. gerisine pek bakmazlar genelde. bakanlar vardır ama azdır. ben sadece onlarla anlaşabilirm ve şu ana kadar da hep böyleleriyle beraber oldum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: infaz
                                Akşamdan kalma adam,büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla
                                gözlerini açıp,yerinden
                                doğrularak,şöyle bir etrafına bakınmış.
                                Komodinin üstünde bir bardak su iki aspirin duruyor.Yatağın
                                ayak ucundaki sandalyede elbiseleri tamiz ve ütülenmiş.
                                Aspirinleri içerken,
                                komodindeki not dikkatini çekmiş.
                                ''sevgilim,günaydın.Kahvaltın mutfakta.Ben alışverişe çıkıyorum,
                                erken dönerim.Seni seviyorum''
                                Kalkıp giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.Bakmış oğlu
                                kahvaltı ediyor. Masada kendi servisi duruyor.
                                Oturmuş,kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
                                Evlat,dün gece ne oldu biliyormusun?
                                Evet,dün gece saat üçü geçiyordu,sarhoş olarak eve
                                geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin,ardından kustun,
                                daha sonrada
                                odanın kapısına kafanı çarptın,bir gözün morardı.
                                Adam şaşırmış vaziyette:
                                Anlayamadım,ozaman niye herşey temiz,kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
                                Onumu soruyorsun.Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,
                                pantolonunu çıkarmaya çalıştığında,
                                ''bayan, beni yalnız bırakın ben evli bir erkeğim''dedin.

İŞTE KADINLAR EN ÇOK BUNU İSTER SADAKAT...
                                SARHOŞKEN BİLE.
                                arşivde neler varmış çok güzelmiş bu ya

her kadın başka bişey ister... ne istediğini sorduğunda hepsi yukarıda söylenenleri sayar. ama tercihlerine (yanlarındaki adamlara) baktığında hepsi birbirinden farklıdır, yukarıda sayılanlardan da farklıdır aslında kadın bunu bilerek yapmaz. sadece kendisi için uygun olanı bulduğunda bunu sezer. ve gerçekten ne istediğini ancak onu bulduğu zaman anlayabilir.

eğer bir kadına ne istediğini sorduğunuzda size "dürüst, sadık.." diye uzayan giden, tanıdık listeyi sayıyorsa, o henüz aradığı şeyi bulamamıştır. bulduğu zaman bu soruya verdiği cevap biraz daha kafa karıştırıcı olacaktır :lol: eğer, cevabı, aradığını bulduğu halde, yukarıdaki liste olan bir kadın varsa o kadın ne aradığını bilmiyordur :lol: inanmıyorsanız yanındaki adama bakın :lol: muhtemelen saydığı listedeki özelliklerle alakası olmayan bir tip çıkacaktır :lol:

(yukarıda sayılanlardan 'liste meselesi' kastım yaptığım alıntı değil, başlığın başından beri sayılan bazı özelliklerdir.)

Yorum

İşleniyor...
                                X