Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşında bekar birisiyim..Nişanlandım ama evlilik olmadı bazı özzel sebeplerden dolayı ayrıldım..Çok ama çok merak ediyorum evlilik hayatı nasıl bir şey..şu anda moral ve motivasyonum sıfırında altında evlilik olursa nasıl oluyor insanın hayatı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evlilik nasıl bir şey
Collapse
X
-
abi kimse yazmamışOrjinal yazı sahibi: mmt40 View PostMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşında bekar birisiyim..Nişanlandım ama evlilik olmadı bazı özzel sebeplerden dolayı ayrıldım..Çok ama çok merak ediyorum evlilik hayatı nasıl bir şey..şu anda moral ve motivasyonum sıfırında altında evlilik olursa nasıl oluyor insanın hayatı?
korkuyor millet evlilikten sanırım.. ben henüz çok gencim ama karşıma evlenebileceğim biri çıktığı anda evlenirim gibi eliyor.. artık hayatımı düzene sokmak istiyorum. evde beni bekleyen, güzel bir karım olsun, çocuklar etrafta koşuştursun gibi itopik düşlerim var benim
yaşın da gelmiş artık, yavaş yavaş başla araştırmalara
........
-
ben 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim. saygı olursa güzel de saygı olmaz ise düşünmemeli bile insan. bana sorarsan memnun değilim dediğim zaman olmadı...Orjinal yazı sahibi: mmt40 View PostMerhaba arkadaşlar ben 31 yaşında bekar birisiyim..Nişanlandım ama evlilik olmadı bazı özzel sebeplerden dolayı ayrıldım..Çok ama çok merak ediyorum evlilik hayatı nasıl bir şey..şu anda moral ve motivasyonum sıfırında altında evlilik olursa nasıl oluyor insanın hayatı?Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
bence aile olmak güzeldr evlatlar yetiştirmekk yolunu gozleyen birinin olmasııı toplum için dinimiz için herşey için çok güzeldir çok kavgada olur tartısmada ama ben herzaman evlılıgı sonuna kadar destekliyorummm dinimize uyuyorsa ahlaklıysa az cok kafa yapımız uyuyorsa hele bırde sevgımızde canlanıyorsaaa mutluluk gelır ınss
Yorum

Yorum