Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evlilik nasıl bir şey

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sözleşmeli evlilik olması lazım ilk 5 senelik imza atıp sonra taraflar memnunsa anlaşma uzatılabilir........

Yorum

evlilik bir sözleşmedir zaten ... iki dünya saadeti dilemektir aslında klişeleşmiş nikah söylemleri dışında.

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
        evlilik bir sözleşmedir zaten ... iki dünya saadeti dilemektir aslında klişeleşmiş nikah söylemleri dışında.
        evlilik deyince aklıma hep annem ve babam geliyor dostum.. ve önümde güzel bir örnek onlar , iyi gün güzeldir herkesle geçer ama asıl olan kötü anlarda eşinin arkasında dik durabilmek, bir omuz olmak ona.. Bir insanın sırtını yaslayacağı , güç alacağı birinin varlığı bile edilmiş en büyük yemin. eğer bir insanın evliliği düzgünse ki hayatın ona müjdesidir bu ve umud ediyorum ki , istiyorum ki hepimiz o şansa sahip olalım

Yorum

kafalar birbirine denkse cekilebilir bir sey.........aksi benim kafa yapısında birileri de cok az benim işim zor bu acıdan.........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
            evlilik deyince aklıma hep annem ve babam geliyor dostum.. ve önümde güzel bir örnek onlar , iyi gün güzeldir herkesle geçer ama asıl olan kötü anlarda eşinin arkasında dik durabilmek, bir omuz olmak ona.. Bir insanın sırtını yaslayacağı , güç alacağı birinin varlığı bile edilmiş en büyük yemin. eğer bir insanın evliliği düzgünse ki hayatın ona müjdesidir bu ve umud ediyorum ki , istiyorum ki hepimiz o şansa sahip olalım
            ne mutlu ki onlar var hayatın da değil mi ?
            bende hep anneme imrendim ... babam düzenli bir insan değildi birde dikkat eksikliği bozukluğu vardı...çoğu işi yarım kalırdı ama sevgi dolu bir insandı anneme karşı annem onun arkasını toplardı yarım kalan işler öylelikle halolurdu hep... biz bir ömür beraber yaşadık ta ki babam vefat edene kadar. evlilik bu olsagerek. her zaman birbirinin eksiğini tamamlamalı çiftler.

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
              ne mutlu ki onlar var hayatın da değil mi ?
              bende hep anneme imrendim ... babam düzenli bir insan değildi birde dikkat eksikliği bozukluğu vardı...çoğu işi yarım kalırdı ama sevgi dolu bir insandı anneme karşı annem onun arkasını toplardı yarım kalan işler öylelikle halolurdu hep... biz bir ömür beraber yaşadık ta ki babam vefat edene kadar. evlilik bu olsagerek. her zaman birbirinin eksiğini tamamlamalı çiftler.

baban vefat ettikten sonra ölümün çaresini aramaya başladın mı ölümü nasıl değerlendiriyosun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34rbk21 View Post
                baban vefat ettikten sonra ölümün çaresini aramaya başladın mı ölümü nasıl değerlendiriyosun ?
                kadere inanan biri olarak hiç düşünmedim. ölüm babam için bir kurtuluş olurdu ve olduğunu düşünüyorum çünkü imanlı bir insandı onun dışında babam trafik kazası ile yoğun bakımda veffat etti. bir bacağı kırık kalça kemiği kırık iki kaburgası kırık ciğeri delinmiş ağır kanaması olan ve her gün beyaz kan yetiştirilmesi gereken durumda ki bir insanın acı çekmesi hiç bir vicdanın kaldıramayacağı şeydir.

KuzuZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                  abi kimse yazmamış korkuyor millet evlilikten sanırım.. ben henüz çok gencim ama karşıma evlenebileceğim biri çıktığı anda evlenirim gibi eliyor.. artık hayatımı düzene sokmak istiyorum. evde beni bekleyen, güzel bir karım olsun, çocuklar etrafta koşuştursun gibi itopik düşlerim var benim yaşın da gelmiş artık, yavaş yavaş başla araştırmalara

aynen valla bende öyle düzgün birini bulsam bende evlenecem evlenmek iyidir akşam eve gelince evde kapıyı açan bir bayan olsa önüne bir tabak sıcak çorba yemek koysa etrafında küçü k kundiler olsa çok güzel olur bende evlenmek istiyorum ..

Yorum

ulaşılmaz..

Yorum

hayatta herşeyde olduğu gibi , şans kısmet..iyide olabilir kötü de..

varlığı yokluğundan daha iyidir heralde evliliğin..

Yorum

evlilik nasıl bir şey bilemem ama bekarlığın sultanlık olmadığını söyleyebiilirim. zaten tek başına salnatın ne anlamı var
                        evlilik bir ömür boyu birbirine tahammül edebilme sanatıdır. tahammülsüz bir insansınız hiç girmemeli bu yola. herkesin harcı değil evlilik.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
                          evlilik nasıl bir şey bilemem ama bekarlığın sultanlık olmadığını söyleyebiilirim. zaten tek başına salnatın ne anlamı var
                          evlilik bir ömür boyu birbirine tahammül edebilme sanatıdır. tahammülsüz bir insansınız hiç girmemeli bu yola. herkesin harcı değil evlilik.
                          Neden birine tahammül etmek zorundayız ?? Evliliği götürebilmek için mi peki bunun sonunda kırmızı kurdela mı takacaklar yakamıza Evlilik tahammül değil bence , zor anlarda omuz omuza olabilmek bu daha insaflı geldi Lakin velhasıll aklı başında düşünmen de iyi
                          ........

Yorum

Evlilik çok güzel bir kurum .Tabi mutlu olmak kaydıyla .

Evlilik birbirini seven iki insanın hayatını birlikte geçirmek istemesi ,bu hayat yolunda elbette inişler çıkışlar sorunlar kavgalar oluyor ,önemli olan bunları atlatabilmek hayatı birlikte yaşayabilmek .

Eger evliliği duşunen biriyseniz müstakbel eşinize tum kalbinizi açın ondan neler beklediğinizi sizin nasıl biri olduğunuzu tum çıplaklığıyla anlatın ona .

Aranızda en ufak bir acaba olmasın ,ne kadar içten olursanız ileride o kadar çok rahat edersiniz .

Laf olsun diye değil ,birbirinizle gerçekten hayatı yaşamak için evlenin .
                            ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Bu, bir başkasından öğrenilebilecek bir şey değil. Kimine göre evlilik dünyanın en iyi işi, kimine göreyse en mantıksız işi. Bekleyip görelim. Ben de çok merak ediyorum.
                              Orjinal yazı sahibi: mmt40 View Post
                              Merhaba arkadaşlar ben 31 yaşında bekar birisiyim..Nişanlandım ama evlilik olmadı bazı özzel sebeplerden dolayı ayrıldım..Çok ama çok merak ediyorum evlilik hayatı nasıl bir şey..şu anda moral ve motivasyonum sıfırında altında evlilik olursa nasıl oluyor insanın hayatı?

Yorum

Evlenmek mi? Dunyanin butun servetini onume serseler. seni en buyuk adam yapacagiz deseler. cenneti garantileseler evlenmem bir daha. Genc yasimda omrumde omur gitti. Ustumdeki ceketimden baska birsey kalmadi.
                                Bekar kafana gore takil. Suanki gorunum 50 yasinda bir kisinin goruntusunde. sIkInti stress bitirdi beni. Nerde ise kadinlardan igrenme pozisyonuna getirdi beni eski esim.

Yorum

İşleniyor...
                                X