Evlenmeyi düşünüyorsunuz ve birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Eğer evleneceğiniz insan (Bayanları kastediyorum) size şu tür cümleler kuruyorsa bir daha düşünün derim :
1-Onu buluşmak için aradğınızda "...Yine tüm panlarımı mahvettim..." diyorsa,
2-"...Ben seni başkalarından kıskanmıyorum çünki sana güveniyorum..." diyorsa (Öyleyse neden seven kıskanır derler???),
3-Çalıştığı işyerine gelmenizi istemiyorsa,
4-Herhangibir sorunu olduğunda telefonlarınıza ve smslerinize cvp vermiyor ve yardımcı olmak istedğinizde de size aptalca "...Şimdiye kadar yanımda sen mi vardın sanki..." diyorsa,
Bu kız tiplerinden uzak durun derim arkadaşlar.Zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın...Böyle EMBESİLLERDEN uzak durun kesinlikle...
1-Onu buluşmak için aradğınızda "...Yine tüm panlarımı mahvettim..." diyorsa,
2-"...Ben seni başkalarından kıskanmıyorum çünki sana güveniyorum..." diyorsa (Öyleyse neden seven kıskanır derler???),
3-Çalıştığı işyerine gelmenizi istemiyorsa,
4-Herhangibir sorunu olduğunda telefonlarınıza ve smslerinize cvp vermiyor ve yardımcı olmak istedğinizde de size aptalca "...Şimdiye kadar yanımda sen mi vardın sanki..." diyorsa,
Bu kız tiplerinden uzak durun derim arkadaşlar.Zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın...Böyle EMBESİLLERDEN uzak durun kesinlikle...

amma dertliymişsiniz yaa allah kolaylık versin sizee.burjuva snada büyük geçmiş olsun.valla bende kızım ama sölediklerine katılıyorum.o tarz insanlardan uzak durmak lazım.kurtulduğun için kutluom seni. cezars sanada sunu sölim alkol ve uyuşturucu bağımlısı oldum demişin deydi mi peki ne değişti hayatında her zman savunduğum seyi sölüom yine size [b] MANTIK MANTIK öle bi sevelimki sevceksek hepimiz karşımızdaki insan karakterimize uyduğu gibi mantığımızada uysun hayatlar bölelikle mahvlmasın.bi kere gelioz dünyaya hem hayat bi kişiden ibaret değil unutmamak lazım bunu.hepinize mutluluklar dilerim baybay.
Yorum