Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siz siz olun bu uyarılarımı dikkate alın...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Siz siz olun bu uyarılarımı dikkate alın...

Evlenmeyi düşünüyorsunuz ve birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Eğer evleneceğiniz insan (Bayanları kastediyorum) size şu tür cümleler kuruyorsa bir daha düşünün derim :

1-Onu buluşmak için aradğınızda "...Yine tüm panlarımı mahvettim..." diyorsa,

2-"...Ben seni başkalarından kıskanmıyorum çünki sana güveniyorum..." diyorsa (Öyleyse neden seven kıskanır derler???),

3-Çalıştığı işyerine gelmenizi istemiyorsa,

4-Herhangibir sorunu olduğunda telefonlarınıza ve smslerinize cvp vermiyor ve yardımcı olmak istedğinizde de size aptalca "...Şimdiye kadar yanımda sen mi vardın sanki..." diyorsa,

Bu kız tiplerinden uzak durun derim arkadaşlar.Zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın...Böyle EMBESİLLERDEN uzak durun kesinlikle...

Sağol hafif sıyrıklarla atlattım...

Yorum

değişik bir değerlendirme olmuş.
      beğendim,bence bunu ne kadar uzun zamana yayarsak ,o kadar iyi tanırız karşımızdakini.
      bir -iki- üç sonunda muhakkak açık verir.
      ve o zaman kararımızı rahatça verebiliriz.
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

siz harcamış olsanız bile zamanınızı ve paranızı boşverin.zararın neresinden dönerseniz kardır bence .ama zamanınıza gerçekten acırım.çünkü zaman değerlidir.
        sevgilerle...
        bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Evet zaman parayla satın alınamaz gerçekten...Zaten ibret olsun diye yazdım başımdan geçenleri...

Yorum

verilen 4 olaydan birinin gerçekleşmesi de düşülmesini gerektirir bence...
            http://gidilecekmekanlar.blogspot.com

Yorum

düşünülmesi gereken durumlar sadece bunlar değil.

zaten düşündürecek durumlar kendini hissettirir.

güvenin bittiği yerde ilişkide biter.

devamı işkenceden başka bişey değildir.

tşk ederim arkadaşım paylaşımın için.

Yorum

..umarım evlenmedin..henüz bekarsın...öyleyse sevin bence...
                yarın çok geç olabilir...

Yorum

Gerçekten direkten döndüm arkadaşlar. Yani gerçekten TANIMAK çok öemli.ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ.Gsm numaralarımı da değiştirmedim Her gün dua ediyorum : İNŞALLAH ARAMAZ TEKRAR diye.Zaten arsa da fark etmez.O defter sonsuza dek kapandı..

SİZ SİZ OLUN ÖYLELERİNDE KESİNLİKLE UZAK DURUN.
                  İYİ GÖZLEM YAPIN.CÜMLE ARALARINI OKUMAYA ÇALIŞIN..

Bakın bakalım ortaya neşer çıkıyor...

Yorum

evet haklısın muhakkak ama bu birazda yaşla ilgili.
                    ne bilim ben zaman konusunda artık kırmızı çizgiyi geçtim.
                    böyle oluncada sabırsızlanıyorum.
                    insanların değişeceğine inanıyorum,ben de eskiden şimdiki gibi değildim.
                    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

AMA Gothica mutsuz olup sana layık olmayan biriyle bereber olmaktansa biraz daha sabretmek daha iyi omaz mı?

Aslında sana hak veriyorum belli bir yaştan sonra insan özelimini duyduğu şeylere bir an önce kavuşmak istiyor. Şu an ben de senin durumundayım diyebilirim.Ancak başımdan böyle bir olay geçince biraz durdum ve :

"BANA VE SEVGİME LAYIK OLAMAYCAK BİRİNİ CEZALANDIRMANIN EN İYİ YOLUNUN, KENDİNİ ONDAN MAHRUM ETMEK OLDUĞUNU ANLADIM..."

Yorum

Genel olarak birisi sizi hayatından uzak tutuyorsa kalbinden de uzak tutuyordur.

Senin örneğinde planlarından, iş yerinden, karşılıklı nezaket prensibinden uzak tutulmuşsun. Kızın kalbinden de uzak tutulduğunu tahmin etmek zor değil.

Geçmiş olsun.
                        Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                        -Buda-

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burjuva
                          Gerçekten direkten döndüm arkadaşlar. Yani gerçekten TANIMAK çok öemli.ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ.Gsm numaralarımı da değiştirmedim Her gün dua ediyorum : İNŞALLAH ARAMAZ TEKRAR diye.Zaten arsa da fark etmez.O defter sonsuza dek kapandı..

SİZ SİZ OLUN ÖYLELERİNDE KESİNLİKLE UZAK DURUN.
                          İYİ GÖZLEM YAPIN.CÜMLE ARALARINI OKUMAYA ÇALIŞIN..

Bakın bakalım ortaya neşer çıkıyor...
                          okuyorum cümle arasını;
                          yanlış yazmadıysan tabi.
                          diyorsun ki;
                          telefon numaramı da değiştirmedim inşallah arar,
                          çünki fazla para harcadım onun için,
                          en azından bir kısmının karşılığını alırım.
                          "anlamak çok önemli çook" diye devam edip,
                          "erken anlasaydım, erken mahsuplaşırdık" demek istiyorsun.

Yorum

slm arkadaşlar anladığım kadarıyla yazanların hepsi erkek burda amma dertliymişsiniz yaa allah kolaylık versin sizee.burjuva snada büyük geçmiş olsun.valla bende kızım ama sölediklerine katılıyorum.o tarz insanlardan uzak durmak lazım.kurtulduğun için kutluom seni. cezars sanada sunu sölim alkol ve uyuşturucu bağımlısı oldum demişin deydi mi peki ne değişti hayatında her zman savunduğum seyi sölüom yine size [b] MANTIK MANTIK öle bi sevelimki sevceksek hepimiz karşımızdaki insan karakterimize uyduğu gibi mantığımızada uysun hayatlar bölelikle mahvlmasın.bi kere gelioz dünyaya hem hayat bi kişiden ibaret değil unutmamak lazım bunu.hepinize mutluluklar dilerim baybay.
                            HAYAT ÜZÜNTÜYE MAĞLUP OLANLARA AİT DEĞİLDİR.

Yorum

Telimi değiştirmedin çünki başka insanlar biliyor diye.O ,artık ebni arasada bişey değişmez...Bundan sonra ne çağrılara cvp ne de mesjlarara cvp alır...Avcunu yalar bence...Kendi gibi birini bulunca rahat eder...

Aşk mı arıyorsunuz öyleyse CEBİNİZE BAKIN derim...Malesef bu bir gerçek...

Yorum

İşleniyor...
                              X