Orjinal yazı sahibi: Burjuva
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Siz siz olun bu uyarılarımı dikkate alın...
Collapse
X
-
Erkeklere nasıl ilk bakışta hanımların fiziksel özellikleri çekici geliyorsa hanımlara da ilk bakışta maddi değerlerin çekici gelmesini ben bir eksiklik yada yanlışlık olarak görmüyorum.
Hanımlarada erkeklerde fiziksel özelliklere bakar mutlaka, ama bu ilk sırada olmayabilir. Erkekler de maddiyata önem verir, ama ilk sırada olmayabilir bu.
Bence bu sadece basit bir fark. O kadar da olsun canım
Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
-Buda-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: lagrimapeki bunun erkeklere uyarlanmışı varmı??
biz bayanlar hangi erkek tipinden korunalım??
Bende bunu merak ettim????
ama tabiki parası için beraber olan bayanlar mevcut ne yazık ki....
ama bazı şeyleri anlayabilmek o kadarda zor değil.....büyük sıçrayış için birkaç adım geri gitmek gerekr
Yorum
-
Genelleme yapmayalım eminim benim gibi bir sürü kız vardır en son cüzdanına bakacak.Bunun terside mevcut yani çogu erkekte baska amaçla kızlarla çıkıyor bu durumda bunu da tüm erkeklere mal edemeyiz değilmi..?Ama ne yazıkki kadın olsun erkek olsun nedense bu tipler bize cazip gelir.Bir erkek kendisi aşkla seven kızı terkeder o tip kızlara gider.Bir kızda aynı şekilde kendisini kullanmak isteyen erkeğe hep aşık olur nedense.Orjinal yazı sahibi: BurjuvaPara demek istedim tabiki...İnsanlar artık böyle bir devirde parası için seviliyor ve saygı görüyor...Özellikle de bayanlar bunu yapıyorlar...Tabiki maddiyat da önemli ancak eğer AŞK PARANIN GÖLGESİNDE KALIYORSA ; YAZIKLAR OLSUN BÖYLE SEVENLERE... :x
Yorum
-
peki ya buşekildeyse;
sizinle dertleşmiyorsa(ama huyu bu ve kimseyle dertleşmiyor)
ailesiyle ilgili herşeye koşuyor enufak şeye bile ama bunu yaparken size verdiği sözleri unutuyorsa
sizi gerçekten sevdiğini biliyorsunuz amailgi eksikliği varsa...
bunedektir sizce...
Yorum
-
yine mi bay-bayan çatışması :roll:
boşuna kızıp köpürmeyin.başınıza ne gelmiş olursa olsun onlarsız yapamazsınız 8)
doğru-yanlış kavramı sadece
Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…
<Şems-i Tebrizi>
Yorum
-
Re: Siz siz olun bu uyarılarımı dikkate alın...
yaw bu cümleleri bana kuracak kızın benim yanımda ne işi olur :lol:Orjinal yazı sahibi: BurjuvaEvlenmeyi düşünüyorsunuz ve birbirinizi tanıma aşamasındasınız.Eğer evleneceğiniz insan (Bayanları kastediyorum) size şu tür cümleler kuruyorsa bir daha düşünün derim :
1-Onu buluşmak için aradğınızda "...Yine tüm panlarımı mahvettim..." diyorsa,
2-"...Ben seni başkalarından kıskanmıyorum çünki sana güveniyorum..." diyorsa (Öyleyse neden seven kıskanır derler???),
3-Çalıştığı işyerine gelmenizi istemiyorsa,
4-Herhangibir sorunu olduğunda telefonlarınıza ve smslerinize cvp vermiyor ve yardımcı olmak istedğinizde de size aptalca "...Şimdiye kadar yanımda sen mi vardın sanki..." diyorsa,
Bu kız tiplerinden uzak durun derim arkadaşlar.Zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın...Böyle EMBESİLLERDEN uzak durun kesinlikle...
olmussada bu cümlelrden birini bana sarf edemeyeceğini cok iyi bilir
ha sarf etti başına ne geleceğinide bilir.
kadın yanındaki erkeğe göre şekillenir. erkek zeki ise kadının erkeğin zekasıyla baş etme olasılığı sıfırdır
Yorum
-
zeki kadın bir ilişkide zaten zekasını erkeğe göstermezOrjinal yazı sahibi: bonniekadın zeki ise de birliktelik olasılığı ortadan kalkar

zekasını öyle kullanırki erkekğe hiisettirmeden zekasını kullanır çünkü hiçbir erkek yanında kendisinden bilgili,zeki, veya bilmiş birini istemez zeki kadında bunu bildiğinden zekasını yine zekice kullanma yoluna gider
Yorum
-
vay zeki balık seni vay :lol: :lol:Orjinal yazı sahibi: bonniedoğru söylüyorsun. ilişkim bu yüzden bitti. çünkü ben göstermeden duramıyorum.Orjinal yazı sahibi: sev_benizeki kadın bir ilişkide zaten zekasını erkeğe göstermezOrjinal yazı sahibi: bonniekadın zeki ise de birliktelik olasılığı ortadan kalkar

zekasını öyle kullanırki erkekğe hiisettirmeden zekasını kullanır çünkü hiçbir erkek yanında kendisinden bilgili,zeki, veya bilmiş birini istemez zeki kadında bunu bildiğinden zekasını yine zekice kullanma yoluna gider
yalnızlık ömür boyu 
Yorum
-
dogruOrjinal yazı sahibi: sev_benizeki kadın bir ilişkide zaten zekasını erkeğe göstermezOrjinal yazı sahibi: bonniekadın zeki ise de birliktelik olasılığı ortadan kalkar

Yorum
-
Zaten en güzeli samimi olmak gerisi geliyor.
Bir de aşık olmamak lazım
Aşık olunca karşı tarafın ilişkiyi istemediğini anlıyamıyoruz.
Eskiden olsam çok para bir kadını etkilemek için tek şart derdim.Şimdi inanmıyorum.Kadının ruhuna indikten sonra para çok önemli değil.Düzgün bir işin olduktan sonra gerisi geliyor.
Zaten bir ilişkide devamlı arayan erkek ise kadın o ilişkiyi kafasında zaten bitirmiştir.-O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN
Yorum

Yorum