Şu 2000li yılların basından ıtıbaren bu kaynana yuzunden bosananların sayısı % 23e varmıs yanı o kısma bışi demıcem kaynana/gelin anlaşamaz derler ıkıncı kısma gelınce bence senın asıl sorunun bu ama sadece bu yuzden acmak ıstememıssın konuyu ben bı erkek olarak dusunuyorumda bir türk erkeği kadınını ayda bır bıle ıstemıyosa mutlaka aldatıodur bunun baska acıklaması yokk. Gülcüm kocanı gerı kazanman gerekıyo bence bı aksam bı süpriz yap ona veya bı gece...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sizce ne yapmaliyim?
Collapse
X
-
kardeşim, kusura bakma,ne olursa olsun eşindir ama ,söylemeden geçemiycem,bu adam evlilik sorumluluğun ne olduğunu bilmeyen,sana kıymet vermeyen kişiliği oturmamış,belki de hiç oturmayacak biri.Orjinal yazı sahibi: güllll View Postmsnde eski kiz arkadaslariyla görüsüyor cam aciyorlar ve bazi yazismalarini msn plus gibi bir yöntemle görmüsdüm dostane degildi anlamisinizdir umarim (ama fazla üstünde durmadim aldatma saymadim yani)(ben trdeyken bir siteye üye olmusdu arkadas arama sitesine emaillerinde yakaladim daha sonra zaten email adresinin sifresini msn sifresini falan herseyi degisti kizlari silecegini falan söyledi ama hicbirini silmedi yinede fazla üstünde halen durmuyorum yani huzursuzluk cikarmiyorum bu konuda ya belki yapmayan erkek yoktur bu kadar üstüne düsmeyin diycekler ama herzaman derim sinek kücüktür ama migde bulandirir benim esim beni seviyorsa bunlari bile yapmamali dalga geciyorum derken yada egleniyorum derken birgün tam anlamiyla kendini kaptirirsa diye korkuyorum)
bu anlatııkların hiçde küçük sinek değil.bana göre..
Bence siz, önce dil sorununu halledin..eğer almancanız iyi olursa Türkiyeye bile dönsen iyi işler bulursun..orada kalsan hayatını daha rahat devam ettirebilrisin..Şartları kendi menfatinize kullanın, iş ,yabancı dil,eğitim vs ..sonuna kadar bütün imkanları değerlendirip , donanımınızı kuvvetlendirin..Eşinizi ve ailesini boşverin..Beyninizde geçmişi geviş getirmesin ..unutun.olan olmuş.yapacak birşeyyok.kaderci olun biraz.Ve yabancı bir ülkede olmak dil için çok iyi bir avantaj.
hedefiniz tek başıma nasıl bir hayat kurar devam ettirebilirim, kimseye muhtaç olmadan nasıl yaşarım olsun..Bu süreçte eşinizin aklı başına gelirse ne ala..olmadı mı,k... basın tekmeyi..zor değil.
Üzülüp ağlamanın da bir zamanı olmalı..hepimiz için..sorunlara öyle bir takılıyoruz ki,hayat akıp geçiyor ..
En büyük servet,insanın kendisiymiş..bu servetin kıymetini bilelim,harcatmayalım haketmeyenlere bence.
Yorum
-
Facebook'da ''Almanyadaki Türkler'' diye arattırın birsürü grup çıkıyor oradan da belki iş konusunda ya da aklınıza takılan konularda destek ve yardım alabilirsiniz.Almanyada çevreniz varmı bilmiyorum, belki de siz o adresleri facebook da eklemişsinizdir, belkide facebook adresiniz yoktur ama ihtiyaçınız olabilir diye düşündüm.
Yorum
-
eve bunlar olabilir ..ki çok da büyük bir ihtimal anlatılanlar düşünüldüğünde..Orjinal yazı sahibi: yasamanalizBiraz sizde düşünün meva_ ;
bir erkek 1.000 euro cebine kalıyorsa ve evinin nafakasını bile bazen geciktiriyorsa ne olabilir ?
- at yarışı ?
- iddaa ?
- kumar ve birikmiş kumar borçları ?
- şans oyunları ?
- gece hayatı bira viski başka bir kadına hediyeler ,
- başka bir yerde 400 euroya kiralık daire ve buraya taksitle alınan eşyalar ?
Liste uzar daha neyse adamında günahını almayalım. Gül hanım açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz. Durduk yerde gül hanımı evhamlandırmayalım. Belki adam umduğumuzdan da iyidir işinde gücünde çalışıyordur , canı sıkılıyor ve arkadaşları ile kahveye oynamaya giden bizim mahalledeki diğer arkadaşlar gibidir de belki gül hanım biraz evham yapmışda olabilir ona göre farklı tavsiyelerde nacizane verilebilir...
peki gül hanım napıcak..soru bu değil mi ? kadın bunun için yardım istemiyor mu..hayatım darboğazda diye..
nasıl bağ kuracaksınız bunu merak ettim...yargılamak için değil sorum..garip bir tarzınız var..bundan takipteyim.
Yorum
-
-İletişimsizlik
-Üçüncü kişilerin müdahaleleri
-Cinsel sorunlar
-Sorumsuzluk
-Şiddet
Tüm bu sorunlardan yola çıkarak eşinizin maddi manevi evliliğe hazır olmadığı hatta haketmediği açıkca görülüyor.Bu hayat bu şekilde geçmez,eşiniz gelmese bile siz bir uzamana gidin,onun desteğiyle çözüm yolları geliştirin ve uygulayın.Asla kabullenmeyin,özellikle şiddeti :68:Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun demektir .
Yorum

Yorum