Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben evlenmek istiyorum ama..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ben evlenmek istiyorum ama..

Yaş 34,mesleğimiz de var çok şükür.Doğru insanı bulmaya geldi sıra.Ancak sizce doğru insan kimdir,kime denir,nasıl anlarız o doğru insanın bizim iiçin doğru insan olduğunu???
    Bazı arkadaşlarım diyor ki: "Her şey bir anda gelişir kısmet olursa anlayamazsın bile diyorlar..."
    Siz ne düşünüyorsunuz??

Sana uygun birisi mutlaka bir yerlerde senden habersiz dolaşıyordur.
    Ama bir gün değecektir sana... Ismarlama evlilik pek bi yavan oluyor.
    Doğru insanı bulana kadar, doğru insan olmaya çalış.
    Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burjuva View Post
      Yaş 34,mesleğimiz de var çok şükür.Doğru insanı bulmaya geldi sıra.Ancak sizce doğru insan kimdir,kime denir,nasıl anlarız o doğru insanın bizim iiçin doğru insan olduğunu???
      Bazı arkadaşlarım diyor ki: "Her şey bir anda gelişir kısmet olursa anlayamazsın bile diyorlar..."
      Siz ne düşünüyorsunuz??
      sadece beklememiz gerekiyor...

Yorum

Yani beklemekten kastınız : Bazı şeyleri zaman bırak, kader yolları kesiştirir mi demek??

Yorum

Başka bir başlık açmıştım...Ailevi sorunum olduğu için ailemden uzaktayım şimdi..Onlar da tam beirilerine bakıyorlardı ancak görüşmek kısmet değilmiş heralde...Böyle olursa nasıl olacak bu işler anlamıyorum..

Yorum

Yani beklemekten kastınız : Bazı şeyleri zaman bırak, kader yolları kesiştirir mi demek??
            E kısmen öylede denilebilir. Yoksa hergördüğün bayana, evlen benle dicek halin yok sanırım.
            Bekle, hayat kartları dağıtırken sanada güzel bir el dağıtacaktır.
            Follow the white rabbit

Yorum

okadarını bilemem bende mutlu olmak için erken yapabilirim evliliği...ama o konuda yorum yapamıyorum....sadece niyetimi yapıp bekliyorum...ne zaman olur bilinmez...kaygı çekme bence...

Yorum

İnşallah arkadaşlar...Ne güzel şeyler yazıyorsunuz...Çok teşekkürler..Yalnız olmadığım içim çok mutluyum...

Ancak konunun boyutunu değiştirmek istiyorum biraz...Şöyle ki : Aile içinde yeterince saygı ve sevgi görmediğim için bayanlar karşısında nasıl davranacağımı bilmiyorum Yani KİMLİK ÇATIŞMASI yaşıyorum...Özsaygımı dakaybettim diyebilirim..Bundan dolayı da kendimi birilerine LAYIK GÖREMİYORUM...

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: antepliGÜL View Post
                  okadarını bilemem bende mutlu olmak için erken yapabilirim evliliği...ama o konuda yorum yapamıyorum....sadece niyetimi yapıp bekliyorum...ne zaman olur bilinmez...kaygı çekme bence...
                  Ön siparişi verdim diyorsun Teslimat ne zamana gün verdiler? Şaka! Kızma sakın...
                  Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
                    Ön siparişi verdim diyorsun Teslimat ne zamana gün verdiler? Şaka! Kızma sakın...
                    neden kızayımm..aşkolsun...evet verdim siparişi...beni seven saygı duyan...var devamı ama...neyse..:63:

Yorum

önemli olan doğru insanla evlenmek. o yüzden acele etme.beklentilerini iyi düşün ona göre biri karşına çıktığında karar verebilesin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Robin
                        birde sen nasıl birisin bu aradığın kişinin nasıl biri olduğuna dair sana bir ipucu verecektir bence
                        ÇOK haklısın...Allah herkesin gönlüne göre versin..Niyetimiz temiz çok şükür.Ancak karşıma çıkanlar pek de istediğim gibi değil...N ekada arayacağız bimiyorum..

Yorum

Bir de yaş 34 oldu..Birilerini bulayım,tanıyayım,evleneyim dersem belki 36 olacak..O yaştan sonra d atadı kalır mı bilemem...Bu da beni düşündürüyor...

Yorum

Bir de yaş 34 oldu..Birilerini bulayım,tanıyayım,evleneyim dersem belki 36 olacak..O yaştan sonra d atadı kalır mı bilemem...Bu da beni düşündürüyor...
                            Doğru insanı bulduğunda, yaşın hiç bir önemi yoktur. Karşılıklı olarak beklentilerinize
                            cevap verdiğiniz sürece istersen 60 yaşında ol.
                            Follow the white rabbit

Yorum

bu dünyada herkes yalnız bence... ve tek başına çaresine bakacaksın... yalnız kaldıysan ewde ew arkadaşı bul derim...

doğru insan diye bir şey yok bence... doğru iletişim var... bunu da kiminle kurabileceğin hiç belli olmaz...
                              hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

İşleniyor...
                              X