Orjinal yazı sahibi: burjuva
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ben evlenmek istiyorum ama..
Collapse
X
-
Yani demek istiyorum ki : Evde bana farklı davranınca bizimkiler, kendi kimliğimi ortaya koyamıyorum.Evde farklı başkalarının yanında farklı davranmak ters geliyor bana...Ondan dolayı KİMLİK SORUNU oluşuyor.İnsanın özü sözü bir ise her ortamda aynı davranır.İşte ben de böyleyim...Bu durumda yapmacık davranıyorum ve bu da beni rahatsız ediyor...Bundan dolayı da BEN KİM olduğumu anlayamıyorum.Evde 10 yaşında azarlanana bir çocuk gibi ancak dışarda 34 yaşında evlenmeye hazırlanan biri..BEN NEYİM ÖYLEYSE?
Yorum
-
HMMMM...biraz düşüneyim mi...Orjinal yazı sahibi: Burjuva View PostYani demek istiyorum ki : Evde bana farklı davranınca bizimkiler, kendi kimliğimi ortaya koyamıyorum.Evde farklı başkalarının yanında farklı davranmak ters geliyor bana...Ondan dolayı KİMLİK SORUNU oluşuyor.İnsanın özü sözü bir ise her ortamda aynı davranır.İşte ben de böyleyim...Bu durumda yapmacık davranıyorum ve bu da beni rahatsız ediyor...Bundan dolayı da BEN KİM olduğumu anlayamıyorum.Evde 10 yaşında azarlanana bir çocuk gibi ancak dışarda 34 yaşında evlenmeye hazırlanan biri..BEN NEYİM ÖYLEYSE?
bulamadım..
çünkü bende bilmiyorum....kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer kellikten kurtulurmuş....
Yorum
-
Bence doğru insan falan olayları yalan gibi bir şey. İki insanın birbirine karşı hatası olmazsa evlilik sürecinde problem yaşanmaz. Eskiden görücü usulü evlenilirmiş ayrılan çok fazla olmazmış. Şimdi herkes kendi istediğiyle evleniyor ama ayrılıklar çok. Çünkü evlenme amacı belli. Aşk sevgi. Bitince bir anlam ifade etmemeye yeni heyecan aramaya başlıyor insan.
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
İşte ben de bundan dolayı AŞK evliliği yapmak istiyorum..Benim gibi düşünen birileri mutlaka vardır hala yeryüzünde..Ümidimi yitirmedim daha...ama öyle birini bulmak da milyonda bir bir ihtimal...Yine de bekleyeceğim...Şimdi görücü usulü evlilikler daha kalıcı oluyor....Zaten şimdiye kadar ben de kendim birilerini bulamadım ki...
Yorum
-
Doğru insanı bulmak kadar; o kişi için doğru insan olabilmek de önemli... doğru kişi sen hazır olduğunda ama hiç beklemediğin bi'an da gelecek.. Çığ gibi bişey olucak yani
buna inan yeter... Zamanı gelmemiştir henüz... zamanı geldiğinde ise ne beş dakika geç nede beş dakika erken olucak ... GÖKYÜZÜNDEN BİR DAMLA YERYÜZÜNE İNMEYE KARAR VERMİŞSE EĞER; ONU HİÇ Bİ'GÜÇ DURDURAMAZ')
Yorum
-
Artık GÖRÜCÜ usulü olabilir belki arkadaşlar...Bizimkiler bakıyorlar sağa sola...Daha bi şey yok...Biriyle görüştüm.Nişanı bozmuş,Sözü bozmuş...Aslında olumlu bakıyordum ancak...Baktım yürümüyor bıraktım ben de...Başklarına bakıyorum artık...Bi de biriyle tanışıp ilk başlarda birbirimize alışma süreci çok sıkıcı ve zor geliyor bana...Hoşlandı mı,elektrik alabildi mi diye bir sürü soru oluşuyor kafamda...Valla bilmiyorum napcam...offffffffffff..offfffffffffff
Yorum
-
Sana bilimsel bi gerçek... Dinle bak biriyle arandaki kimyanın durumunu anlayabilmen için sadece 4 saniye yeterli... 4 saniye içinde beyin katagorize ediyor karşındakini... ya benimseyip onun hakkında daha fazlasına hazır oluyosun; ya da için onu tamamen öteliyor... ruhunun kokusunu mutlaka alıyosun yaniii..
Yorum

Yorum