Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esini sefkatle sevmek, baska birine asik olmak ve bosanmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Madem boşanmayı düşünüyorsun bencede git eşine söyle. Ama aklıma takılan şu soru var internetten tanıştığın bayanı nekadar zamandır tanıyorsun ki. Bir insanın birbirini gerçekten ama gerçekten tanıması için aradan uzun bir zaman geçmesi lazım. İleride pilman olmayacağını nerden biliyorsun peki. Eşinde senden boşanmayı düşünüyormu ?

Yorum

evliyseniz, başkalarını bekarım diye kandırmaya hakkınız yok.hemde hiç yok..
      hayatta dürüstlük en büyük erdem olmalı heralde..
      duygularınızla hareket etmişsiniz, ama çok yanlış..evlendiğiniz andan itibaren hayat tek kişilik olmaz.bu sorumluluğu kaldıramayacak olanlar evlenmesin bence.
      eşinizi artık sevmiyor olabilirsiniz, ayrılırsınız .hayat bu. ama önce boşanıp sonra başkalarını dahil etseniz hayatınıza bu olurdu..şu anda kaç kişiyi birden yıkıma uğrattınız farkında mısınız ? bilmiyorumda,bir erkekte kariyer para vsden daha çok olması gereken özellikler var.sadakat,doğruluk dürüstlük vs.bunlarda sizde fiilen kaybolmuş durumda.

burdan üç beş kelimeyle neyi ne kadar düzeltirsiniz bilmem.ayıkla pirincin taşını olmuş.

Yorum

hatanın farkında olmak bile güzel,sakin ol düşüncelerini,duygularını sakin sakin tartabileceğin bi sessizliğe çek kendini.Mesela eşinin okulu bitene kadar,verdiğin karar doğrultusunda hayatına devam edersin.

Yorum

geceleri nasıl rahat uyuyabiliosun eşinin yanına nasıl baş koyuyosun nasıl bi vicdan ben anlamadm...en büyük hatayı o kızı hayatına sokmakla yapmışsın mutsuzsun die illa hayatına birilerni sokmak zorunda deilsn.çok bencilsin ve bencilliğinin cezasını cekmelisin sadece zevkine mutluluğuna düşkün mantığını kullanmayan hayvanlardan farkın olmayan birisn.bana kalırsa şuan ikinci kadın da olmadı üçüncü bi kadın bulman zevkten zevke mutluluktan mutluluğa koşman...senn gibi egoist iki ayaklı hayvanlara anca bu yakışr çünkü!!!!
          Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
          Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

Bütünüyle vicdanını rahatlatmaya gelmişsin...
            Hayat senin, onu yap, bunu yap demeyeceğim...

Tek diyebileceğim şey,
            Birini bulmadan önce aklın neredeydi ?..

Yorum

pes....

pes... pes...

dicek bişey bulamadım ..

bildiğim tek şey...

bi gün pişman olucaksın... peşinden gittiğin şey, neyse susucam.

Yorum

Aldatman hiçbir şekilde affedilemez. Bundan kendine pay çıkarmaya çalışma çünkü kazanacağın tek şey Kayıptır.
                Ve kazandığın kayıpları tek başına vermeye çalış.Kimse senin ardından yasa girmek zorunda değil . Eşine çok büyük bir haksızlık etmişsin. Tutamayacağın yeminler etmeyeceksin kardeşim. Kaldıramayacağın yüklerin altına girmeyeceksin. Birde utanmadan internetten kızla konuştum diyor . Senin ne haddine internetteki sohbet sitelerine girmek ? Hele ki evliyken .
                Sana bir şey söyleyeyim mi ?
                Sen baştan kaybetmişsin .
                Anlattığına göre İyi bir eş . Madem " İyi " Neden aldattın ?
                Demek ki sana yeterli derece de " iyi " değilmiş.
                Gerçekten çok yazık . Artık internetin kaldırılmasını bile düşünmeye başladım.
                Ne haddine Sohbetlere girmek.
                Yazıklar Olsun ...
                Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

başlık dikkatimi şimdi çekti... eşini şefkatle sevmek mi ?????
                  davranışın neresinde var şefkat yazdıklarının tek kelimesinden eşine şefkat duyduğunu göremedim...

tamamen haksızlık, aptal yerine koyma, aldatma, yalan söyleme...

bunların hiç biri şefkate çıkmaz...

kendini kandırma.

Yorum

bence esine ondan bosanmak istedigini simdilik soyleme ki rahat rahat okulunu bitirsin ama bu arada da diger kisiyle gorusmeye ara vermen lazim .9 ay sonra hala esinden bosanmak istersen ve hala o ikinci kisiyi istiyorsan aynen bosan ve devam et .

Yorum

İşleniyor...
                    X