Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni evliyiz lütfen yardım!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Allah herkesin yardımcısı olsun dostlar. Çok teşekkür ederim. Bu arada Kurban Bayramınız mubarek olsun. Rabbimiz izniyle hallolur inşallah biraz zamana bırakmayı deneyeyim. Sağlıcakla kalın.

Yorum

rahibeylenmi evlendin sen dostum?
      wellcome to the desert of the real.

Yorum

bakış açısı tabi belkide doğrudur

Yorum

Önce sabır...
          Tamam anlıyoruz, kesinlikle zor bir süreç ama bunun bir hastalık olduğunu unutmaman lazım.
          Eşin yalnız bir şekilde jinekoloğa görünsün. Onun yönlendirmesiyle belki beraber psikoloğa gidebilirsiniz...

Belki süreç uzayacak ama şöyle düşün;
          Sen bir şekilde hasta olsan (kaza, vs.) ve eşin sırf hastalığın için ver-yansın etse ?

Yorum

abicim inan okuduktan sonra içim kahroldu böyle kızlar varmı yav aman allah korusun bana denk gelmesin nasıl iş arkadaş ya saçma sapan şeyler var valla dünyada sanki evcilik oynamak için aynı yatağa giriceksiniz neyse allah kurtarsın diyelim.

Yorum

Karınız belki bakire değildir. Size de söyleyemiyor olabilir... Her koşulda onu kabul edebileceğinizi hissettirin. Olmadı bir DVD alın birlikte izleyin. Genel olarak ta 3'lü olan filmleri seçin. Sizi elden kaçırmamak için kısa zamanda size istediğinizi verecektir. Sizden 4 yaş büyükse bakire olmama ihtimali çok yüksek...

Yorum

tostçu böyle konuşuyorsunda kardeş sen uzmanımısın bu işin :68:

Yorum

Bu konu hakkında tez hazırlamış birisiyim. Türkiye de vajinusmus başlığı altında töre olayları çok oluyor... Bunu çok yakından bilen birisiyim. Yurt dışında terapistlik ile alakalı eğitimler aldım...

Yorum

kusura bakma ozaman baya donanımıymışsın kardeş.

Yorum

1) Esin vajinusmus ise: Ilk hareketi yada cinsel anlamda bir isik esinden bekleme. Cinsel iliskiyi senin baslatman gerekir. Onceden esinle konus basladiktan sonra kacmaya calisacaktir, izin verme. Zaten 1-2 kere beraber olduktan sonra vajinusmus falan kalmiyor esinin kendine guveni geliyor. Anestol diye bir krem var, sana yardimci olabilir.
                      2) Esinin baska bir psikolojik sorunu varsa: Psikiyatris/psikologa gitmekten baska careniz yok. Zaten bu tur bir sorun varsa ortada esin her seferinde yatakta sana karsi soguk olacaktir. Tedavi/terapi surecine baslamaniz sart.

Sadece kendi gorusumdur. Uzman degilim (igneleme yok) ama vajinusmusu olan kiz arkadaslarim oldu. Detay istersen PM at, forumlar detay kaldirmayabilir )
                      Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                      -Buda-

Yorum

arkadaşlar bir bayan olarak yazıyorum özür dileyerek anatomik olarak bakın yazdıklarıma lütfen öncelikle anestol flan tavsiye edenler olmuş vajinaya bu tür ilaçlar sürülmez asla orası sabunla bile yıkanmaz ki gerekli floraları ölür ve tahriş olur mantar olur daha çok acır vajinismus ikiye katlar bence... şimdi ekrar özür diliyorum ama vajinismusda penis sanırım hiç bir şekilde içeriye giremez eğer böyle ise orda psikolojik bir yardım gereklidir muhakkak ama eğer orgazm olamama problemi varsa bunu aşmayı önce kendi istemeli... o zaman dediği gibi yalnız izleyeceği bir film onu etkileyebilir ve ilişki esnasında çok banel olacak ama sevişme önemlidir ama bunuda istemek lazım bi tavsiye daha ayıp olacak belki yine ama eğer ilişki oluyosa orgazm veya lubrikasyon olmuyorsa ilişki esnasında eliniz sürekli onun klitoloris bölgesinde olsun ben şahsen 3 yıl sonra bu sayede başardım bunu bir şey daha olabilir mesela eşinize oral seks yapın klitoris bölgesine ve o arada da bir vibratör kullanın bir kere orgazm olunca zaten kendisi tekrarını isteyecek bunları aşıncada inşallah öyle günler gelecekki kadınların özelliği olan zincirleme orgazm bile yaşayacaktır ona yardımcı olmalısınız ama bunu önce onun istemesi lazım ..... istemiyorsa bu büyük sorun ama sizde bunu sorun yaptığınızı ona hissettirin evliliğin önemli bir noktası cinsellik sonuçta bunu esgeçemez yani size haksızlık etmiş olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kuzunaz View Post
                          arkadaşlar bir bayan olarak yazıyorum özür dileyerek anatomik olarak bakın yazdıklarıma lütfen öncelikle anestol flan tavsiye edenler olmuş vajinaya bu tür ilaçlar sürülmez asla orası sabunla bile yıkanmaz ki gerekli floraları ölür ve tahriş olur mantar olur daha çok acır vajinismus ikiye katlar bence... şimdi ekrar özür diliyorum ama vajinismusda penis sanırım hiç bir şekilde içeriye giremez eğer böyle ise orda psikolojik bir yardım gereklidir muhakkak ama eğer orgazm olamama problemi varsa bunu aşmayı önce kendi istemeli... o zaman dediği gibi yalnız izleyeceği bir film onu etkileyebilir ve ilişki esnasında çok banel olacak ama sevişme önemlidir ama bunuda istemek lazım bi tavsiye daha ayıp olacak belki yine ama eğer ilişki oluyosa orgazm veya lubrikasyon olmuyorsa ilişki esnasında eliniz sürekli onun klitoloris bölgesinde olsun ben şahsen 3 yıl sonra bu sayede başardım bunu bir şey daha olabilir mesela eşinize oral seks yapın klitoris bölgesine ve o arada da bir vibratör kullanın bir kere orgazm olunca zaten kendisi tekrarını isteyecek bunları aşıncada inşallah öyle günler gelecekki kadınların özelliği olan zincirleme orgazm bile yaşayacaktır ona yardımcı olmalısınız ama bunu önce onun istemesi lazım ..... istemiyorsa bu büyük sorun ama sizde bunu sorun yaptığınızı ona hissettirin evliliğin önemli bir noktası cinsellik sonuçta bunu esgeçemez yani size haksızlık etmiş olur

öncelikle şunu düzelteyim,yukardaki arkadaş anestol krem önermiş evet,böyle bir krem var doktorlar veriyor hatta...bizde eşimle baştan benzer sorun yaşadık ve doktor vermişti bizede....

konu sahibine gelince eşinizi mutlaka bir uzman psikiyatriye götürmenizi öneririm...ciddi bir sorundur ve araya zaman girdikçe büyür içinden çıkılmaz bir hal alır ve evliliğinizin tadı kalmaz...o yüzden daha fazla uzatmayın hemen doktora gidin....ben büyük ihtimalle psikolojik olduğuna inanıyorum çünkü eşiniz sizi yanına hiç yaklaştırmıyor anladığım kadarıyla...hani bir ilişkiye başlanıpta olmaması gibi bir durum değil,öyle olsa fiziksel bir sorunda olabilir diycektim....vajinusmusta olabilir o da psikolojik sorun..yani her halükarda bir uzmana görünmekte fayda var...

Yorum

Halen bu sorunu yaşıyor musunuz? Uzun zamandır yazmamışsınız. Eğer yaşıyorsanız size tavsiyelerim olacak..

Yorum

Mesaj yok, problem bitmiş anlamına gelebilir mi?

Yorum

Bu tür bir sorunu yaşayan biri olarak. Burdaki anahtar olay ne kimyasallar ne doktor desteği. EN ÖNEMLİ ETKEN EMEK.. eşiniz sizinile evlenerek böyle bir yola girdi ise eminimki o da böyle bir durum yaşamak istemiyor elbette. ancak bazı durumlar hem prikolojik hem fizyolojik olabiliyor. bu ancak emek ve özveri anlayış ile aşılabilir. ilk eşimle biz bunu yaklaşık 8-9 ay kadar yaşadıktan sonra tabiri cazise bir gecede bıçak gibi kesildi. ancak bu sürecin öncesinde çekilenleri bir allah bir biz biliriz. belki bizim şanssızlığımız ama bu konuda gittiğimiz iki doktor da sadece bizim bildiklerimizi bize söylemekle devamını bir sonraki seasta konuşalım diyerek ha bire uzatmak istediler. neyse bu farklı bir konu
                                dediğim gibi burdaki anahtar konu EMEK. yani KUZUNAZ isimli arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X