Duyuru

Collapse
No announcement yet.

başkalarının dedikleriyle hareket edenler....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Mmelek81 View Post
    yazdıklarınızı anlıyorum evet doğru söylüyorsunuz...
    iyi eş olmak okumakla eğitim seviyesiyle olmuyor...
    Evet, aynen öyle.. Ben de onu anlatmaya çalışmıştım zaten...
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

evet öyle olmak gerek belkide ?
      ama ben öyle bir karakter değilim bundan sonra da onu nasıl sağlarım bilmiyorum...

Yorum

melek hanım peki siz bu kişiyle evliliğinizi devam ettirmeyi düşünüyomusunuz birde size davrandığı gibi etrafınızda kaç kişiye aynı davranıyo
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Yedi yıl birliktelik yaşamışsınız evlilikten önce eşinizi tanıyamamanız çok ilginç......
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

başkalarının sözüyle hareket eden tipler yularından kurtulmamış buzağı gibidir... ona kurtulması için yardımcı olmak gerekir kurtulduğunda ondan özgürü olmaz ....

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

BU ŞEKİLDE ben istesemde devam edemezki nereye kadar gidicekki devamlı herkes bizim evin içinde gibi düşünsenize ben nasıl baş edicem sabır elbet bir nokta da durucak... hatasını anlamasını çok isterim aslında ... bana davrandığı gibi ertafındaki kimseye davranmıyor etrafı eşimi çok yardımsever çok iyi çok terbiyeli çok düzgün olarak görür... çünkü etrafa karşı hep saygılı seviyeli sakindir. ama bana patlamaya hazır bir bomba...
              sorun benim çünkü o kendi gözüyle bakmıyor bana etrafındakilerin gözüyle o an iyi günündelerse bana da iyi ama o an etrafı kötü günündeyse yandıkkk bana da kötü !!!! böyle saçma sapan bişey işte...

Yorum

arkadaşlar hep söylüyorum evlilik çok başka sevgili olmak başka... 20 yılda sevgili kalsak bazı şeyler gözünmez !!! evli olanlar bunu daha iyi bilir.

Yorum

tahmin ettiğim gibi bence eşinizin sizi de kaybedebilceğini gösterin ama bunu faaliyetde daha çok gösterin derim eğer size saygısı yoksa sözlerinzi ciddeye almıyabilir

Yorum

mesela ???

Yorum

30 iş günü ve resmi tatillerde dahil evden uzaklaşma kararı alın... ( Annenizin evine gidin ) ve yukarıda ki şarkıyı dinlettirin

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mmelek81 View Post
                        mesela ???
                        odalarınızı ayırabilirsiniz ama şunu kesin ve net söylerim yapıcağınız şeylerin arkasında kesin ve net durun eğer yine değişmiyosa şu soruyu sorun bu yaşadıklarınız daha ne kadar yaşıyabilirim karar sizin ya devam dersiniz yada bitirirsiniz kökden

Yorum

HIMMM evliliğimiz boyunca hiç onsuz bir yerde kalmadım hep evde oldum hatta, bide şarkı ne adını yazarmısın ???
                          başka neler olabilir fikirlerinize ihtiyacım var ???

Yorum

BİDE EN KÜÇÜK BİRŞEYDE genellikle hemen o başka oda da kalmaya başlar, en sinir olduğum huyudur bu yani adam zaten küçücük bişeyde oda ayırıyor benimde oda ayırmam onu ne kadar etkilerki ???

Yorum

EVLİ olanlar nerdesiniz ????
                              bana yardım lütfennnn

Yorum

TEŞEKKÜR EDERİM...
                                yorumun güzel... evet bilyorum ki üstün taraf benim. herşeyi toparlayan aslında bizi bağlı tutan.
                                ama tek taraflı işte olmuyor, yoruyor.
                                bir hafta oldu ben hiç ilgilenmiyorum hiç konuşmaya çalışmıyorum, o da aynı hiç çaba yok ...
                                bu kadar mı değersiz bu evlilik diyorum bazen... hep benle mi gidicek , hep ben mi mücadele vericem, içim acıyor ama susuyorum sabra dayandım , sukunete çekildim. Allahın bana göstericeği yolu bekliyorum... hala o evin içindeyim ben yokmuşum gibi umrunda değil gibi, ama biliyorum Allah bana yol göstericek ben sabrımın karşılığını alıcam...

Yorum

İşleniyor...
                                X