Orjinal yazı sahibi: Pigettt
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paylasmam gerek yoksa...
Collapse
X
-
Ardkadaslar,
Son durumlari yazmak istiyorum ....
Bugun gorumcem geldi kucuk kiziyla beraber, seslendiler cama ciktim... Oylesine ugradim, kizim yengesini gormek istedi dedi
)
Iyiyim sen nasilsin dedim.. Iyiyim dedi oyle halsiz bir ses tonuyla... SANKI birseylerden pisman gibiydi... Ses tonu oyle hissettirdi...
Iste kardesini sordu calisiyor dedim, beni sordu calisiyorum ,, simdi cikicam dedim...
Dun de kv ARADI, bize bisiyler gondermis koyden gorumcemle onlari alin dedi, ben de gerek yoktu zaten yemiyoruz dedim
Gelince ben yerim dedi, iyi dedim, napiyim...
Anlayacaginiz hepsi sanki gunah cikartiyor.... Gerci bu da pek hayra alamet degil ama bakalim hayirlisi....
Esime anlatmiyorum artik, yok ablan geldi yok annen aradi soyle dedi boyle dedi diye... Cunku benden sogumasindan korkuyorum... Cunku o kadar icime attigim seyler oldu ki gecen hafta ona patladim hatta yaninda bile yatmadim, sabah kalktiginda beni aramis ben de hic orali olmadim... Nen avr dedi ben de patladim artik... Iste orada koptu...
Napicam bilmiyorum, benden soguyor sanirim...
OffffffBen ne oldugumu biliyorum
Yorum
-
Esiniz sizden soguduktan sonra agzinizla kus tutsaniz hicbirsey eskisi gibi olmayacak, ya dilinize hakim olun yada olacaklari goze alin, 5000 lira kazanilir, gorumceyle vesaireyle iliskiler duzelir de, esler arasinda ilk birkac senede olusan sorunlar cogunlukla bosanmayla sonuclaniyor, bunu ben degil, istatistikler soyluyor, ayrica parasal sorunlar insani en irrite eden sorunlardir.Orjinal yazı sahibi: sultance_24 View PostArdkadaslar,
Son durumlari yazmak istiyorum ....
Bugun gorumcem geldi kucuk kiziyla beraber, seslendiler cama ciktim... Oylesine ugradim, kizim yengesini gormek istedi dedi
)
Iyiyim sen nasilsin dedim.. Iyiyim dedi oyle halsiz bir ses tonuyla... SANKI birseylerden pisman gibiydi... Ses tonu oyle hissettirdi...
Iste kardesini sordu calisiyor dedim, beni sordu calisiyorum ,, simdi cikicam dedim...
Dun de kv ARADI, bize bisiyler gondermis koyden gorumcemle onlari alin dedi, ben de gerek yoktu zaten yemiyoruz dedim
Gelince ben yerim dedi, iyi dedim, napiyim...
Anlayacaginiz hepsi sanki gunah cikartiyor.... Gerci bu da pek hayra alamet degil ama bakalim hayirlisi....
Esime anlatmiyorum artik, yok ablan geldi yok annen aradi soyle dedi boyle dedi diye... Cunku benden sogumasindan korkuyorum... Cunku o kadar icime attigim seyler oldu ki gecen hafta ona patladim hatta yaninda bile yatmadim, sabah kalktiginda beni aramis ben de hic orali olmadim... Nen avr dedi ben de patladim artik... Iste orada koptu...
Napicam bilmiyorum, benden soguyor sanirim...
Offffffso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Ayrica burdaki rakam sadece bir simge benim icin , onemsiz... Keske bu parayi verdiginde %100 herseyin duzelecegine inanabilsem... Daha kotu olacak hersey biliyorum cunku...
Daha fazla yuz bulacaklar ve beni & esimi daha fazla somurecekler....
Benim korkum bu yoksa o meblag muhim degil benim icin... Anlatabiliyor muyum?Ben ne oldugumu biliyorum
Yorum
-
Evet,anladığım için şimdiden diş göstermeni,saf olmadığını anlamalarını istemiştim.Orjinal yazı sahibi: sultance_24 View PostAyrica burdaki rakam sadece bir simge benim icin , onemsiz... Keske bu parayi verdiginde %100 herseyin duzelecegine inanabilsem... Daha kotu olacak hersey biliyorum cunku...
Daha fazla yuz bulacaklar ve beni & esimi daha fazla somurecekler....
Benim korkum bu yoksa o meblag muhim degil benim icin... Anlatabiliyor muyum?
Yorum

Yorum