Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
bence ıyı yapmıssın ve bu davranısının arkasında da durmalısın.benım kayınvaldemın bı gunde 4 sefer evıme geldıgını bılıyorum ben.boyle de dengesızlık olurmu.boyle dusuncesızlık eden,haketmıs yanı yaptıgını.
Bence bu durumu kontrol etmesi gereken eşin.Eşin orta yolu bulmalı. Senin bu hareketinden dolayı annesi şikayet ederse annesine karşı seni koruması gerekir. Annecim geç olmuş araması gerkiyordu kötülüğünden yapmıyor demesi gerekiyor. Sen haksız olsan bile herzaman seni korumalı daha sonra yüzyüze sana ne söylerse söylesin kavga edin veya anlaşın. Kayınvalide zaten oğlunun memnun olduğunu görürse bunlar normal gelmeye başlıyor. Benim eşimde aynı şekilde onlar gelince bütün hizmetini yapıyor ama yanlarında oturmuyor. Bence yaptığı kötü benide çok rahatsız ediyor ama ben anneme işi vardı,onun huyu bu şekilde, onların kültürlerinde bu yok vs diyorum. Ailemle bu yüzden çok kavga ettik ama ben yine eşimi korumaya devam ettim. Eşime de yanlarında 5 dk. otur ondan sonra ne yaparsan yap diyorum. Onunla da kavga ediyoruz,tartışıyoruz. Ama her iki tarafında davranışları olumlu şekilde değişiyor. Annem artık bunu normal kabul etmeye başladı. Eşini bu konuda uyarmalısın birazda seni düşünmeli anneci olmamalı.
tek cümle
eşin sonuna kadar hatalı saygısız, terbiyesiz, ukala, bencil, dünyayı kendinin ve ailesinin etrafında döner sanan, kendisinin dışındaki aileleri aile olarak görmeyen maymunun tekiymiş...
(özür)
buttoncumm.ben bu siteye üye olduğumda henüz evlenmemiştim.ve senin eşinle olan sorunlarını hatırlıyorum üzülüyorum da. iki yıllık evliyim ve bugün siteyi açtığımda (uzun zaman oldu açmayalı)ilk seni görünce merakla başlığına tıkladım fakat senin sıkıntılarının hala devam ettiğine çok üzüldüm...senin evliliğin için ne kadar özvereli olduğunu da biliyorum ama hayatım eşin artık kendine çeki düzen vermeli.senelerdir ne bu höt hötlük ya...artık onu gözden çıkardığın sinyalini bırakmayı düşündüğün sinyalini ver bakalım tavrı değişecek mi.Allah yardım etsin cnm ama çok sabırlısın umarım mükafatını alırsın.öpüyorum çook
Kayınvalidenden izin isteyebilirdin ... mesela anne 5 dk annemi arayabilir miyim ? bir süredir konuşamadık merak ettim birden saat geç olmadan aramak istiyorum...
sanırım müsade verirdi ve arardınız, bu süreçte eşiniz bişi dese bile annemden izin aldım gelicem hemen diyebilirdiniz...
Sen bu dünyanın sırlarına eremezsin;
Erenlerin dilini de söktüremezsin;
İyisi mi iç şarabı, cennet et bu dünyayı:
Öbür cennette ya girer, ya giremezsin.
Bence bu anne-karı-koca ilişkilerinde sen de haklı olabilirsin eşin de olabilir. Ona sorsam belki o da kendine göre birşeyler anlatacaktı. Konunun başka yanı dikkatimi çekti
Eşin sana ceza olsun diye seni balkona mı kitledi?
Allah allah ya, bu neydi şimdi?
Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
-Buda-
Yorum