Herkese merhaba... arkadaşlar aslında konuyu toparlayıp nasıl anlatacağımı bilmiyorum... ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve dört yaşında bir oğlum var... şu son 10 güne kadar hayatım normal devam ediyordu... eşimle tabi ki zaman zaman sorunlarımız oluyor ama aşabiliyoruz bir şekilde... neyse konuyu anlatayım ve fikirlerinize çok ihtiyacım var... benim eşim gece çalışıyor sabah geliyor ewe bundan yaklaşık 10 gün önce eşimin sabah gelip yatarken telefonunu sakladığını farkettim rahatsız oldum sorduğumda çocuk almasın diye kaldırıyorum dedi ama tabi inanmadım çünkü ondan öncede çocuk vardı ama telefonu hep ortalıkta olurdu bende peşine düştüm bu işin sonra telefonunda bi bayanla mesajlaşma gördüm delirdim bana arkadaşının mesajları olduğunu söyledi inanmadım arkadaşını aradı sen benim telefonumdan mesaj attınmı falan dedi o da ewet çok özürdilerim unutmuşum dedi... neyse ama ben artık rahat durmadım telefon saklamak mesajlar falan midem bulandı... en son bi msg daha gördüm ve koptum... ayrılıyoruz dedim bana yalvarıyor ben seni aldatmadım işyerinden çocuklar kullanıyor telefonu benim bi hatam yok ben seni asla aldatmam falan... bi taraftan diyorumki bu adam bu kadarmı salak benim kuşkulandığımı takip ettiğimi anladı nasıl unutur msgları falan kafam çok karıştı ama ne olduğunu bulmak için onun son altı aylık telefon dökümanını çıkarttım ve şok 5 gün bi numarayla dewamlı konuşup mesajlaşmış neyse artık o noktada ben gittim bunu utanarak söylüyorum ama çok sağlam bi tokat attım ve evden kovdum bana yalvardı hiçbişey düşündüğün gibi değil herşeyi sana açıklıcam die... neyse sonuç şu işyerinden çok yakın bir arkadaşı bi kızla çıkmaya başlamış ama kızda bu işyerindeki herkese farklı davranıyomuş eşim arkadaşını uyarmış ama o yok artık falan demiş sonra böyle bi karar almışlar eşim o kıza asılmış kızda cevap vericekmi die bakılmış bende dedimki ok bu anlattığın hikayeye inanalım neden 5 gün sürsün falan dedim kız dedi ikimizin çok iyi ark olduğunu biliyodu onun için temkinli davrandık yavaş yavaş ilerlettik konuyu dedi beni iş yerindeki herkesle konuşturdu çok ağladı yalvardı eve geri aldım benimle konuşma yanıma bile yaklaşma dedim...kafam çok karışık inansammı inanmasammı bilemedim artık sizce aldatıldımmı ben?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kafam çok karışık...
Collapse
X
-
----İnanıp inanmama olayını ancak kendi hislerin ve gözlemlerinle anlayabilirsin.
----Ya işte bir de bu var. Şimdi kadın bunu yutsa olmuyor, yutmasa yuva dağılıyor. Affetse, hep aklında soru işaretleri kalıyor.
---Erkekler aldatmaya daha meyilli, bu bir gerçek.
-Allah kolaylık versin. Ani kararlar almayın. Bir şey bitecekse bile, aldattı, hemen btmesi lazım diye acele davranmayın. İyice emin olun, inceleyin, sakin olun, tokata vs gerek yok. Biraz zaman geçsin üzerinden.
Yorum
-
Aldatılmışsın ama icraat yok. Teşebbüs etmiş sadece
senden korktuğu için de yalan söylemiş ama anlamadığım ortada delil bırakması
Neyse ne, şaşkın bir durum..! ona yaşattığın araştırma raporu çok sağlam..! Helal sana. İşte kadınlar böyle davranmalı, aldatma sinyalleri hissettiğiniz anda peşine düşün ve kapıyı gösterin
Bu korku enişteye yeter, sağlamından bir sene aldatmaz seni
Neyse geçmiş olsun
........
Yorum
-
Icinizdeki ses aldatildiginizi soyluyorsa buyuk bir ihtimalle dogrudur. Aldatildigini dusunen kadinlar genelde cok az yanilir.Ikili iliskide saygi bitmisse geriye fazla birsey kalmiyor bence aldatmak saygisizligin daniskasi.
Bir kere yapan yine yapacaktir, size sunu soyleyeyim eger ki esinizin boyle bir girisimi olduysa, basarisizlikla sonuclandigindan size yalvardi ve evliligi kurtarmaya calisti, ikinci girisimde basariyla sonuclanirsa sizin gozunuzun yasina bakmaz, aninda terk eder.
Yorum
-
Poetika ya katılıyorum siz ne hissediyorsanız gercek odur eger aldatıldıgınızı düşünüyorsanız muhtemel gerçek odur cunku 6 yıllık esının konusmalarından yada tutarsızlıklarından bunu cok rahat anlayabiliriniz zor bi durum sakın olup mantıklı karar vermenız gerekiyor
Yorum
-
---Eşin telefondaki mesajları silmeyecek kadar aptal değildir. ama sürekli bir mesaj akışı varsa, mutlaka yakın zamana ait mesajlar unutulacaktır.
---Bir erkeğin, "telefonumu başkası kullandı" yalanına asla inanmayın. Ortaokul ve lisede olur o olay en son.
---Kadın yumuşak davransa, erkek bir sonraki aldatmasını daha kolay yapar Nasıl olsa toparlıyorum der. Çok sert davransa da, şu an etrafta gördüğünüz gibi yıkılmış yuvalar, dul bireyler, ortada kalmış çocuklar kaplar ortalığı.
---Eşin sevişmişse bunu hiç umursama. O seni eşi olarak seçti ve senle evli kalmak istiyor. ama bir gönül bağı varsa, sen onu bırakmasan da o seni bırakır. Elbette sevişmemeli kimseyle ama gönül bağı yoksa yuva yıkmaya değmez.
---Konuyu açıp, bir daha konuna bakmamanı yadırgadım doğrusu. Boşandın mı yoksa
Yorum
-
Merhaba aldatılma konusunda nerdeyse yüksek ihtisas yapmış biri olarak yazıyorum sana
eşin çevresinden yada arkadaşlarından falan bilemiycem biyerlerden etkilenmiş ve aldatma teşebbüsünde bulunmuş kendi çapında..yani acemilik dönemi yakalanıncada o korkuyla yalan üstüne yalan..inanın o durumda değil iş yerini, evliliğini kurtaracağını bilse bütün şehri ayarlar sizinle konuşturur..o derece panik oluyorlar..allahtan karşısında zeki bi kadın varmış..ortaya çıkarmışsınız..bundan sonrası??şimdi eğer kafaya koymuşsa ya bi kez denesem herkes yapıyo ne olacak falan diye düşünüyorsa,yada teşvik ediliyorsa deneyecektir.ne zaman??sizin davranışlarınız ne zamanki eskiye döner,ona tekrardan güvenmeye başlarsınız o zaman..ve o zaman gelene kadar emin olun dünyanın en iyi kocası olacaktır..size bunu unutturana kadar..yalan söylemeyi pek becerememiş bence..ama denemiş..bi şekilde kafanızı bulandırmış aceba diyosunuz..biz kadınlar duymak istediğimiz şeyleri duyunca yumuşarız bide inanmak istediğimiz şeye inanırız..için için doğru olabilir böylr bişey yapmış olabilirler demekki kadını denediler diye düşünüyosunuz ama diğer taraftanda içinizdeki canavar hayırrr kesinlikle ilişkisi var aldatacaktı fırsat bulsa diyor size..şimdiden sonra sonuç size kalıyor ne yazıkki..eğer ilk defa oluyorsa bu ona ne kadar ciddi olduğunuzu öyle bir gösterinki şeytan bir gün yine dürterse onu git be evliliğimden mi olucam iki lak lak için desin..kararlılığınızı ona hissettirin..aksi halde affettimi arkası kesinlikle geliyor..yeterki affet..basit bir smsle başlıyor bu işler ev tutmaya kadar gidiyor..ben yaşadım hepsini baştan akıllı davranamadım affettim bidaha affettim bi dah bi daha derken şimdi halada affediyorum..sonu yok bu işin..umarım eşiniz yol yakınken dönen akıllı erkeklerdendir..sonu varmı bu ilişkilerin yok tabiki..ne sizi boşar ne de o kadınla bi gelecek düşünür..sadece merak ve heyecan isteği..bide çevre tabiki..
Yorum
-
Harika..kısa ve öz çok güzel anlatmış arkadaş..kesinlikle katılıyorumOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post---Eşin telefondaki mesajları silmeyecek kadar aptal değildir. ama sürekli bir mesaj akışı varsa, mutlaka yakın zamana ait mesajlar unutulacaktır.
---Bir erkeğin, "telefonumu başkası kullandı" yalanına asla inanmayın. Ortaokul ve lisede olur o olay en son.
---Kadın yumuşak davransa, erkek bir sonraki aldatmasını daha kolay yapar Nasıl olsa toparlıyorum der. Çok sert davransa da, şu an etrafta gördüğünüz gibi yıkılmış yuvalar, dul bireyler, ortada kalmış çocuklar kaplar ortalığı.
---Eşin sevişmişse bunu hiç umursama. O seni eşi olarak seçti ve senle evli kalmak istiyor. ama bir gönül bağı varsa, sen onu bırakmasan da o seni bırakır. Elbette sevişmemeli kimseyle ama gönül bağı yoksa yuva yıkmaya değmez.
Yorum
-
Herşeyi güzel yazmışsın ama bir konuda sana katılmıyorum:Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post---Eşin telefondaki mesajları silmeyecek kadar aptal değildir. ama sürekli bir mesaj akışı varsa, mutlaka yakın zamana ait mesajlar unutulacaktır.
Eşin sevişmişse bunu hiç umursama.
ne demek umursama
kadın biriyle yüzeysel bir ilişki kursa kocasına umursama der miydin? eğer cevabın hayır ise o zaman bir kadına bunu söylemeŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Evet katılıyorum size.Bu hata umursamayacak bir konu değil.Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostHerşeyi güzel yazmışsın ama bir konuda sana katılmıyorum:
ne demek umursama
kadın biriyle yüzeysel bir ilişki kursa kocasına umursama der miydin? eğer cevabın hayır ise o zaman bir kadına bunu söyleme
Yorum
-
zihinde kurgulanan şeytani düşüncelerin ilk fırsatta eyleme dönüşme ihtimalini gözardı etmeyin. fırsatını bulamamak meselesi hayatın ta kendisi.Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostHerşeyi güzel yazmışsın ama bir konuda sana katılmıyorum:
ne demek umursama
kadın biriyle yüzeysel bir ilişki kursa kocasına umursama der miydin? eğer cevabın hayır ise o zaman bir kadına bunu söyleme
dürüst olalım.
tasvip etiğim anlamını çıkarmayın.
Yorum

Yorum