Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karımla konuşmalı mıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: bagurel View Post
    Erkek kadını çok basit nedenlerle aldatır; çok seviyesizdir, biraz deşersen... Kadın bir erkeği aldatıyorsa eğer, ilişkide çok ciddi sorunlar var demektir. İlişki öyle bir şey ki; erkek ilişkiyi 'başta bir kez kurulan ve kendi haline bırakınca giden' bir süreç sanır (bir otomobil alırsınız, bozulmadığı sürece işinizi halleder), kadın ise bir ilişkiyi her gün her an çaba gösterilen, enerji, emek harcandığı zaman var olan bir süreç olarak bilir. Ne zaman vazgeçerseniz ilişki kurmaktan o gün itibariyle ilişki kopar. Sonra da şaşırırsınız; her şey yolundaydı niye aldatılıyorum, veya niye dırdırlara maruz kalıyorum.
    Erkek kadını çok basit nedenlerle aldatır; çok seviyesizdir, biraz deşersen...

basit bile olsa sebeplidir. kadınlar sebep bile aramazlar. arayışını noktalamış tek bir kadın tanımadım.

Kadın bir erkeği aldatıyorsa eğer, ilişkide çok ciddi sorunlar var demektir.

sorun kadın kaynaklıdır. düşük ruhlu, çapsız ve ucuz zampara geçinen ayıları saymıyorum. bitmek tükenmek bilmeyen arzuları ve ihtirasları. isterseniz açarım.

İlişki öyle bir şey ki; erkek ilişkiyi 'başta bir kez kurulan ve kendi haline bırakınca giden' bir süreç sanır (bir otomobil alırsınız, bozulmadığı sürece işinizi halleder),

o zaman sizin hayatınız action dolu. her gün farklı uğraşlar ediniyorsunuz. bir gün golf, ertesi gün konken... hayatın sakin ve rutin olanını tercih ederim.

kadın ise bir ilişkiyi her gün her an çaba gösterilen, enerji, emek harcandığı zaman var olan bir süreç olarak bilir.

kaporta boyaya mazeret. hükmü yok.

Ne zaman vazgeçerseniz ilişki kurmaktan o gün itibariyle ilişki kopar. Sonra da şaşırırsınız; her şey yolundaydı niye aldatılıyorum, veya niye dırdırlara maruz kalıyorum.

sembolik olarak kopyaladım.

vaktiyle duygu asena ile tanışmıştım. tipik erkek düşmanı olanların kendilerini başka metodlarla sorgulaması gerektiğini anlatmıştı. özetle; marjinal olunmuyor böyle boş yazarak.

Last edited by Persona Grata; 15-11-2013, 09:03 PM.

Yorum

bu ne ya...bu kabul edilir birşey olmamalı...evli bir insan nasıl facebook üzerinden birisiyle tanışıp bulusabilir ki! konuşması bile hata! bir bayan olarak bile boşanma sebebi diyorum...! ayıptır ya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: missvenus View Post
        O kadar ezik olma bence senin de başka biriyle görüşüp onu kıskandırma girişimin olabilir. Ancak çok kadın kocası onu aldattığı için intikam hisleriyle bu yollara başvurur. Eğer çapkın bir adam hiç değilsen çivi çiviyi söker derim onu kıskandırmayı dene seni çantada keklik sanmasın eğer ki sen de bu tür sitelerden kız arkadaş ediniyorsan ve karın da bunu fark ettiyse veya şüpheye düştüyse o zaman tüm olanları hak etmişsin hiç sesini çıkarma derim.
        bu da ispatı işte!

daha hemcinsler bile aralarında farklılar; sadakat gibi bir erdem konusunda.

yorum yok!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Persona Grata View Post
          Erkek kadını çok basit nedenlerle aldatır; çok seviyesizdir, biraz deşersen...

basit bile olsa sebeplidir. kadınlar sebep bile aramazlar. arayışını noktalamış tek bir kadın tanımadım.

Kadın bir erkeği aldatıyorsa eğer, ilişkide çok ciddi sorunlar var demektir.

sorun kadın kaynaklıdır. düşük ruhlu, çapsız ve ucuz zampara geçinen ayıları saymıyorum. bitmek tükenmek bilmeyen arzuları ve ihtirasları. isterseniz açarım.

İlişki öyle bir şey ki; erkek ilişkiyi 'başta bir kez kurulan ve kendi haline bırakınca giden' bir süreç sanır (bir otomobil alırsınız, bozulmadığı sürece işinizi halleder),

o zaman sizin hayatınız action dolu. her gün farklı uğraşlar ediniyorsunuz. bir gün golf, ertesi gün konken... hayatın sakin ve rutin olanını tercih ederim.

kadın ise bir ilişkiyi her gün her an çaba gösterilen, enerji, emek harcandığı zaman var olan bir süreç olarak bilir.

kaporta boyaya mazeret. hükmü yok.

Ne zaman vazgeçerseniz ilişki kurmaktan o gün itibariyle ilişki kopar. Sonra da şaşırırsınız; her şey yolundaydı niye aldatılıyorum, veya niye dırdırlara maruz kalıyorum.

sembolik olarak kopyaladım.

vaktiyle duygu asena ile tanışmıştım. tipik erkek düşmanı olanların kendilerini başka metodlarla sorgulaması gerektiğini anlatmıştı. özetle; marjinal olunmuyor böyle boş yazarak.

Evet, boş boş şeyler yazarak marjinal olmaya çalışıyorum

Niyetim bu değildi ama böyle bir intiba bıraktıysam hata bende. En azından düşündüklerim güme gitmiş. Yazdıklarım batıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bagurel View Post
            Evet, boş boş şeyler yazarak marjinal olmaya çalışıyorum

Niyetim bu değildi ama böyle bir intiba bıraktıysam hata bende. En azından düşündüklerim güme gitmiş. Yazdıklarım batıyor.
            sizin sorununuz.

iyi günler

Yorum

Bir de söyle bir gerçek var. Neden böyle birşey yapmaya ihtiyaç duymuş? Bu sorunun cevabı senin sorunun da cevabı olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                ilk aklıma gelen şey şu olur . bende bulamadığı ve o sohbet ettiği sinemaya gittiği kiside ne bulmuş? gerçekten sizi seviyor mu yoksa size alışmis mı ? bazen insan sevgi ile alışkanlığı karıştırır. eğer kabul ediyorsan ve senin açıdan birşey yoksa anlatma. derim. çünkü artık ona güvenmediğini düşünecek ve sürekli huzursuz olacak.
                değişiklik yanlış ama bunun adı değişiklik aramak sıkılmak bazı şeylerden
                İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

herkesin 2. bir şansa ihtiyacı vardır. benim bile
                  İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

Senin de çok tatlı bir biçimde ifade ettiğin gibi karın seni çok ileri gitmeden azcık aldatmış. Bunda yanlış bir şey yok.
                    Sen de başka biriyle aldat, skor eşitlensin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 364takrep View Post
                      Senin de çok tatlı bir biçimde ifade ettiğin gibi karın seni çok ileri gitmeden azcık aldatmış. Bunda yanlış bir şey yok.
                      Sen de başka biriyle aldat, skor eşitlensin.
                      Bu yorum sizce uygun mu? Karşı tarafa hangi hissiyatı veya hangi fikri verir? Empati yapmanızı rica ediyorum. İşe yarayacak bir fikrimiz varsa yazalım. İncitici sözler bize birşey kazandırmaz.
                      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Miden aldığı sürece, hazmedebildiğin sürece hiçbir sorun yok. Bu senin hayatın ve fikir sorma yada öneri almayla varacağın karar pek de sağlıklı olmayacaktır. Bu sebepten içindeki sesi dinle. Aynı şeyi sen ona yapsan, onun sana tavrı nasıl olacaktı, bunu da hayalinde canlandırmalısın. Ben bekarım. Bekara karı boşamak kolay derler. O sebepten şunu şunu yap diyemem. Mutluluklar....
                        Orjinal yazı sahibi: mystery8 View Post
                        Merhaba, eşimle çok iyi bir evliliğimiz var. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Karım bir facebook oyunundan muhabbeti ilerlettiği biriyle görüşmüş. Sonra görüşmeyi ve konuşmayı kesmiş. Beni de çok sevdiğini söylemiş. Maalesef sinemaya da gitmişler ve çok ileri olmasa da birşeyler olmuş. Bildiğimi bilmiyor. Görüşmeyi kestikten sonra da bana sürekli hep beraber olalım. Ben seni çok seviyorum falan dedi. Ama başından beri böyleyiz zaten, pişman oldu anladığım kadarıyla, sizce konuşmalı mıyım? Eğer konuşursam muhtemelen eskisi gibi olmayacak bana mahçup olacak vs.

Yorum

Bence konuşmanızda fayda var, arkadaşların dediği gibi bu bir, iki, üç.. Bu sefer size denk gelmiş. Eğer eşiniz ile sıkıntınız var ise bunları çözmek öyle veya böyle ilerde daha mutlu olmanızı sağlar.

Yorum

kaybetme korkusu mantığın önüne geçmiş...

Yorum

zor bir durum konuşursan dediğin gibi mahcup olucak ve o kötü şeyler aklından hiç çıkmaycak konuşmassan da yarın öbür gün aynı şeyi yaparmı bilmiyorum ama konuşma bence zmanınnı bekle herşeyin bir zamanı var

Yorum

Bazı şeyler insanın başına gelmeden büyük konuşması kolay. Eminim herkesin buna benzer olayları olmuştur ama kimisi çok iyi gizler o yüzden hiç olmamış zannederiz. Bana göre burada şuna dikkat etmek gerek, eğer bu konu, konuşmadan kapanırda ilerde içinde büyüyen bir sorun olacaksa kesinlikle onunla konuş. eğer konu senin için de kapanmışsa diğerlerine çok aldırış etme bence.

Yorum

İşleniyor...
                                X