Orjinal yazı sahibi: bagurel
View Post
basit bile olsa sebeplidir. kadınlar sebep bile aramazlar. arayışını noktalamış tek bir kadın tanımadım.
Kadın bir erkeği aldatıyorsa eğer, ilişkide çok ciddi sorunlar var demektir.
sorun kadın kaynaklıdır. düşük ruhlu, çapsız ve ucuz zampara geçinen ayıları saymıyorum. bitmek tükenmek bilmeyen arzuları ve ihtirasları. isterseniz açarım.
İlişki öyle bir şey ki; erkek ilişkiyi 'başta bir kez kurulan ve kendi haline bırakınca giden' bir süreç sanır (bir otomobil alırsınız, bozulmadığı sürece işinizi halleder),
o zaman sizin hayatınız action dolu. her gün farklı uğraşlar ediniyorsunuz. bir gün golf, ertesi gün konken... hayatın sakin ve rutin olanını tercih ederim.
kadın ise bir ilişkiyi her gün her an çaba gösterilen, enerji, emek harcandığı zaman var olan bir süreç olarak bilir.
kaporta boyaya mazeret. hükmü yok.
Ne zaman vazgeçerseniz ilişki kurmaktan o gün itibariyle ilişki kopar. Sonra da şaşırırsınız; her şey yolundaydı niye aldatılıyorum, veya niye dırdırlara maruz kalıyorum.
sembolik olarak kopyaladım.
vaktiyle duygu asena ile tanışmıştım. tipik erkek düşmanı olanların kendilerini başka metodlarla sorgulaması gerektiğini anlatmıştı. özetle; marjinal olunmuyor böyle boş yazarak.

Yorum