Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karımla konuşmalı mıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Karımla konuşmalı mıyım?

Merhaba, eşimle çok iyi bir evliliğimiz var. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Karım bir facebook oyunundan muhabbeti ilerlettiği biriyle görüşmüş. Sonra görüşmeyi ve konuşmayı kesmiş. Beni de çok sevdiğini söylemiş. Maalesef sinemaya da gitmişler ve çok ileri olmasa da birşeyler olmuş. Bildiğimi bilmiyor. Görüşmeyi kestikten sonra da bana sürekli hep beraber olalım. Ben seni çok seviyorum falan dedi. Ama başından beri böyleyiz zaten, pişman oldu anladığım kadarıyla, sizce konuşmalı mıyım? Eğer konuşursam muhtemelen eskisi gibi olmayacak bana mahçup olacak vs.

Iki tane düşüncem var sorunla ilgili. İlki eşin kabul edilmesi zor bir hareket yapmış hadi konuştun diyelim sinemaya niye gidiyorsun ilerisi olmasa da birseyler yaşıyorsun.herkes hata yapar tamam ama ben kabul edemezdim. Ama senin sinirlenmis gibi halin yok üzmek de istemiyorsun söylemesen de olur bence.
    Diğeri ise yine aynı şeyin tekrarlanmasini istemiyorsan konuş ama kızmadan. Bir daha tekrarlanirsa tepkinin sert olacağını belirt.

Yorum

ilk aklıma gelen şey şu olur . bende bulamadığı ve o sohbet ettiği sinemaya gittiği kiside ne bulmuş? gerçekten sizi seviyor mu yoksa size alışmis mı ? bazen insan sevgi ile alışkanlığı karıştırır. eğer kabul ediyorsan ve senin açıdan birşey yoksa anlatma. derim. çünkü artık ona güvenmediğini düşünecek ve sürekli huzursuz olacak.
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

"pişman oldu anladığım kadarıyla, sizce konuşmalı mıyım? Eğer konuşursam muhtemelen eskisi gibi olmayacak bana mahçup olacak vs."
        onun sana karşı eskisi gibi olup olmaması ve mahçup olması mı önemli olan yoksa senin eşine bundan sonra güvenip güvenmemen mi? bunu düşünmelisin herşeyden önce... yoksa tekrar aynısını yaşarsın...
        SAATLERCE BENİMLE YÜRÜ, YALVARIRIM SANA...

Yorum

Arkadasim bence ne bizi ne de kendini yor. Guzel giden bir 'iliskiniz' varmis...karin arada slklldlkca birileri ile sinemaya gider, parklara gider vs,... sana itiraf eder...hicbir sey olmamis gibi mesut yasar gidersiniz...hatta ilerde bu durum o kadar normal hal alir ki sizde arada bu tur kacamaklar yapmaya baslarsaniz sasirmam...ehh nasil olsa birbirinizi 'seviyorsunuz' !

Yorum

mystery8 merhaba

keşke buraya bunları yazmasaydın diyeceğim neredeyse çünkü yangına körükle gitmiş bazıları...

bir hata yapmış ve pişman olmuş

eşinle hiç konuşma ve bu konuyu unut gitsin.

herkes bir şansı daha hakediyor
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mystery8 View Post
              Merhaba, eşimle çok iyi bir evliliğimiz var. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Karım bir facebook oyunundan muhabbeti ilerlettiği biriyle görüşmüş. Sonra görüşmeyi ve konuşmayı kesmiş. Beni de çok sevdiğini söylemiş. Maalesef sinemaya da gitmişler ve çok ileri olmasa da birşeyler olmuş. Bildiğimi bilmiyor. Görüşmeyi kestikten sonra da bana sürekli hep beraber olalım. Ben seni çok seviyorum falan dedi. Ama başından beri böyleyiz zaten, pişman oldu anladığım kadarıyla, sizce konuşmalı mıyım? Eğer konuşursam muhtemelen eskisi gibi olmayacak bana mahçup olacak vs.
              Cok iyi evliliginiz olmasi ne demek esine herseyi yapmasina izinmi veriyorsun ?cok iyi anlasmaniz senin suskunlugunmu ?

Yorum

Bu olaya anlayış gösteren anlaşıya mantık vermeyerek böyle bir olaya tamamen karşıyım abi diyorum.. İyi giden bir evlilikte hiç bir kadın ya da erkek eşine haber vermeden facebook üzerinden tanımadığı biriyle iletişim kurmaz. Evliliğin mahremine tersdir bu , sinemaya gitmek ve bazı ileri olmamak kaydıyla yakınlaşmak ve dalga geçer gibi pişman oldum demek abi ne bu yaa..!!! Bu kadar anlayış Avrupalı'da yoktur. Eşiniz sizin yapmadığınız vicdan muhasebesini kendi içinde yaptığı için aldatan her insanın eşine karşı fiziksel ve ruhsal yakınlığını gösterip olayı telafi etmeye çalışıyor. Siz konuşsam mı diyosunuz?? Geç bile kalınmış ve bu olayın tekrarı kuvvet ve muhtemel yüksek olduğu için hem konuşun hem de kuralların altını yeniden çizin.
                ........

Yorum

Bir defa olmuşsa; ikincisi de olacaktır..Ki; ikincisi olmuşsa üçüncüsü kesinlikle olacaktır... Taviz tavizi getirir... Kesinlikle normal karşılamıyorum... bu son derece hoşgörülü tavrınızı da aklım hafzalam almıyor... Yine de hayat sizin eş sizin karar sizin... Bir insana iki kez güvenemem ben...Hakkınızda hayırlı olsun ne diyeyim.!??

Yorum

sandalyenin bir ayağı kırık. zemin düz olduğu için devrilmemiş henüz. zeminde hasarlar oluştukça çökecektir, engellenemez.

hayatın süregelmesini sağlayan mantıktır. asla sabote etme gibi bir niyetim yok; fakat gerçekleri perdelemek kişiye ne katar, irdelemek lazım.

Yorum

O kadar ezik olma bence senin de başka biriyle görüşüp onu kıskandırma girişimin olabilir. Ancak çok kadın kocası onu aldattığı için intikam hisleriyle bu yollara başvurur. Eğer çapkın bir adam hiç değilsen çivi çiviyi söker derim onu kıskandırmayı dene seni çantada keklik sanmasın eğer ki sen de bu tür sitelerden kız arkadaş ediniyorsan ve karın da bunu fark ettiyse veya şüpheye düştüyse o zaman tüm olanları hak etmişsin hiç sesini çıkarma derim.

Yorum

Erkek kadını çok basit nedenlerle aldatır; çok seviyesizdir, biraz deşersen... Kadın bir erkeği aldatıyorsa eğer, ilişkide çok ciddi sorunlar var demektir. İlişki öyle bir şey ki; erkek ilişkiyi 'başta bir kez kurulan ve kendi haline bırakınca giden' bir süreç sanır (bir otomobil alırsınız, bozulmadığı sürece işinizi halleder), kadın ise bir ilişkiyi her gün her an çaba gösterilen, enerji, emek harcandığı zaman var olan bir süreç olarak bilir. Ne zaman vazgeçerseniz ilişki kurmaktan o gün itibariyle ilişki kopar. Sonra da şaşırırsınız; her şey yolundaydı niye aldatılıyorum, veya niye dırdırlara maruz kalıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mystery8 View Post
                          Sizinde dediğiniz gibi pişman olmuş ve sizin değerinizi çok daha iyi anlamış ,bu evliliğiniz için buyuk bir nimet .Bundan sonra evliliğiniz hem daha sağlam temellere oturmuş olucak ,hem de eşiniz bir daha böyle bir hataya kolay kolay düşmeyecektir .

Benim tavsiyem kesinlikle bu durumdan eşinize bahsetmeyin ,zaten zamanı gelince ,kendisi size bu olayı anlatacaktır .Konuşmak geçmişi değiştiremez ama geleceğinizi çok etkiler .

O yüzden hayatınıza aynen devam edin derim .Bir aptallık yapıpta hem kendinizi hem eşinizi gereksiz yere üzmeyin .
                          ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                            mystery8 merhaba

keşke buraya bunları yazmasaydın diyeceğim neredeyse çünkü yangına körükle gitmiş bazıları...

bir hata yapmış ve pişman olmuş

eşinle hiç konuşma ve bu konuyu unut gitsin.

herkes bir şansı daha hakediyor
                            İyimser'e kesinlikle katılıyorum ,gereksiz yere hata yapma derim .
                            ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

ulan bu internet facebok denilen meret yüzün den kim bilir daha yuva yıkılacak lanet olsun hemi böyle internete...internet doğdu mertlik bozuldu arkadaş...!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X