Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karımla konuşmalı mıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Alismis kudurmustan beterdir. Sakin affetme son yine yapar. bir kere taviz verisen gerisi gelir. O sinamaya gitti adamla coktan yatmislardir. Daha turlu turlu seyler yasamislardir. Kadinlar bu tur durumlarda olanin ancak dortte birini anlatir. onuda secerek anlatir. gozunu ac. kesin seni aldatmis. ileride bir durum olsa mahkemeye dussen kocam onceden yaptigimi biliyordu zaten der. simdimi sorun oldu der. Bunlar insanlarin hayat tecruesi. kulak arkasi etme.

Yorum

Kadınlar bile erkekleri bir kadınla yemek yerken boşanıyor, sen bi erkek olarak miden alıyorsa devam et, ki sanırım hazım sorunları yaşamıyorsun pek. Eşinin çalışan bir kadın olduğuna kalıbımı basarım.
      Orjinal yazı sahibi: mystery8 View Post
      Merhaba, eşimle çok iyi bir evliliğimiz var. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Karım bir facebook oyunundan muhabbeti ilerlettiği biriyle görüşmüş. Sonra görüşmeyi ve konuşmayı kesmiş. Beni de çok sevdiğini söylemiş. Maalesef sinemaya da gitmişler ve çok ileri olmasa da birşeyler olmuş. Bildiğimi bilmiyor. Görüşmeyi kestikten sonra da bana sürekli hep beraber olalım. Ben seni çok seviyorum falan dedi. Ama başından beri böyleyiz zaten, pişman oldu anladığım kadarıyla, sizce konuşmalı mıyım? Eğer konuşursam muhtemelen eskisi gibi olmayacak bana mahçup olacak vs.

Yorum

Kocası aldatan kadınlara affet diyen insanlar, karısı faceden biriyle tanışmış birlikte olup olmadıkları belli olmayan bir durum için sakın affetme diyor. Bu ne ayıptır!
        Adam birlikte sinemaya gitmişler çok ileri gitmemişler sonra pişman olmuş diyor anlamıyorsunuz. Peki bu başlığı açan arkadaş karısına yeterli ilgiyi ve sevgiyi acaba verebilmiş midir? Hataları olmuş olabilir mi? Kendi de aldatmış olabilir mi? Aralarındaki ilişki boyutunu bilmiyoruz.
        Öyle affetme demek kolay. Hiç soru sormadan neyin ne olduğunu anlamadan ahkam kesmeyin!
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
          Kocası aldatan kadınlara affet diyen insanlar, karısı faceden biriyle tanışmış birlikte olup olmadıkları belli olmayan bir durum için sakın affetme diyor. Bu ne ayıptır!
          Adam birlikte sinemaya gitmişler çok ileri gitmemişler sonra pişman olmuş diyor anlamıyorsunuz. Peki bu başlığı açan arkadaş karısına yeterli ilgiyi ve sevgiyi acaba verebilmiş midir? Hataları olmuş olabilir mi? Kendi de aldatmış olabilir mi? Aralarındaki ilişki boyutunu bilmiyoruz.
          Öyle affetme demek kolay. Hiç soru sormadan neyin ne olduğunu anlamadan ahkam kesmeyin!
          İyimser.. Gerçekten iyi niyetlisin bu yanını takdir ediyorum ancak..! Aldatmanın ölçütü sadece yatak değil, aldatma beyinde başlayan bir süreç. Bu işin kadını erkeği yok. Kim eşinden izinsiz yazışma içinde bulunur ve zihninde gizli saklı etkinlik planlarsa bu sürece girmiştir. Bizler beyni karanlık insanlar değiliz evli olsam karımın benden gizli bir buluşma içinde olmasına sessiz kalamazdım buna yüreğim ve mantığım el vermiyor. Bilgim dahilinde üç beş arkadaş yemeğe, tiyatroya sinemaya gidebilir hatta ben de eşlik ederim ama habersiz olmaz. Benim karım yaa ötesi yok. Bunu ben de yapmam eğer yapıyorsam gizlediğim bir şey vardır ve bu evliliğin temeline ters. Haaa çok pişman olmuş af diliyor..!!! Kendi vicdanında masumsa ben onu yargılayamam sadece uyarır sınırlarımı tekrar hatırlatırım. Yenilerse bu onun bileceği iş. Empati yaparsan anlayabilirsin eğer evliysen zaten anlarsın ama böyle düşünmek bizi maço yapmıyor aksine
          Last edited by MoRbİd; 25-04-2014, 05:07 PM.
          ........

Yorum

Morbid iyi niyetliyimdir sabırlıyımdır empati yapmayı tercih eden önyargısız davranmaya çalışan biriyimdir.

Aldatma sadece fiziken değil elbette. Aynı şey yine erkek için de geçerli.

bir düşünelim hep beraber:

Bir erkek evliyken bir kadınla yemeğe çıkmış ondan hoşlanmış mesajlaşmış diyelim. sonra karısına haksızlık yaptığını farkedip ben ne yapıyorum ya.. daha ileri gitmeden bu işe bir son vereyim demiş. sonra karısı birgün bu birliktelikten haberdar olmuş mesajları görmüş ve adam karısından özür dilemiş. sonra bu kadın bizim foruma gelmiş kocasını affedip affetmemesi konusunda kararsız bizlere sormuş.

kesinlikle eminim ki birçoğunuz affet derdiniz.

Ben bu işler çok normal demiyorum sadece çifte standart var ona dikkat çekiyorum.

Kadınlara affet diyorsunuz ama erkeklere bu toleransı tanımıyorsunuz. Çok sert ve önyargılı yazıyorsunuz.

Buraya derdini yazan kişiyi tanımıyoruz. Nasıl biri, tamamiyle haklı mı haksız mı onun da hataları var mı, ilişkinin bu duruma gelmesinde sebep nedir?
            Kimi affedici bir yapıya sahiptir kimi değildir.
            Zaten karar verip affetse ya da affetmeyip ayrılsa buraya yazmayacaktı bile.

Kararsız olup buraya başlık açtığına göre eşini çok seviyor ve bizlerden destek verici sözler bekliyor.

Yangına körükle gitmemek lazım. Evlilikler kolay kurulmuyor hemen ayrıl boşan terket dememiz doğru değil.

Anlatabildim mi acaba?
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Güzel ifade etmişsin iyimser tam da duymak istediğim gibi. Kadın erkek ayrımı değil bu bu noktada kimliği geçmek lazım. .Aldatma zaten tek taraflı olan bir durum olmadığına göre günahı aldatanların boynuna. Bu konuyu bir abi değil abla açsa da aynını söylerdim sen de buna inan Olay toplumun erkeğe yüklediği ayrıcalık lüksü değil bu iki yüzlülük çünkü sorun ortadaki durumda yanlış giden birşeyler var ve erkek duruma el atmazsa muhtemel yenilenecek bir şey bu. Kadın ve erkek evlilikte sınırlarını bilmeli bu zor ve kutsal olan yuva büyük depremlerde yıkılmaz ama gizli saklı işler temeli sarsar. Yani sinek küçüktür ama mide bulandırır..!! Umarım yenilemez ve bu yazdıklarımız birilerinin kulağına kar suyu kaçırır. Yani hikayenin özü aldatmayınız.
              ........

Yorum

İşleniyor...
              X