Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ogrenecek olsa zaten sorun yok. Burda sadece yemek gibi algiladi cogu arkadas tabiki yemek vs cok onemli en azindan hafta sonlari. Ama bu anlayis en cok rahatsiz eden. Acayip bencillik var sanki ben onu mutlu etmek icin ailemi silecegim hic yemek vs istemiyecegim oturacak cnbc vs izleyecek. Hatta onun ailesini tepeme cikaracagim. Yok nisanlanmadan 3-5 cesit yemegi bile saydim dedim bunlari ogrenmeden ben istemem. Bunlar soylemem odun vermek istemedigimi vs bilsin. Ozaman ogrenirim yaparim vs simdi boyle. İyi niyet vs bunlari bilen insan bulmak lazim rabbena hepbana diyor bu zamanin kizlari offff neyse keske biri bi yol gosterebilseydi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rude35 View Post
      Ogrenecek olsa zaten sorun yok. Burda sadece yemek gibi algiladi cogu arkadas tabiki yemek vs cok onemli en azindan hafta sonlari. Ama bu anlayis en cok rahatsiz eden. Acayip bencillik var sanki ben onu mutlu etmek icin ailemi silecegim hic yemek vs istemiyecegim oturacak cnbc vs izleyecek. Hatta onun ailesini tepeme cikaracagim. Yok nisanlanmadan 3-5 cesit yemegi bile saydim dedim bunlari ogrenmeden ben istemem. Bunlar soylemem odun vermek istemedigimi vs bilsin. Ozaman ogrenirim yaparim vs simdi boyle. İyi niyet vs bunlari bilen insan bulmak lazim rabbena hepbana diyor bu zamanin kizlari offff neyse keske biri bi yol gosterebilseydi
      Abi şimdi eşine göre hareket edeceksin.Senin durumun böyle zor,kendin böyle nereye kadar sabredebilirsin ki?
      Peki kendi ailen bunu biliyor mu ya da onlar bilmiyorsada nasıl bakıyor bu duruma?

Yorum

Dostum http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...555#post286555 bu yazimi oku.
        Hemen kurtul sakin duzeltecem falan diye ugrasma. Yoksa kendine yazik edersin ben duzeltecem diye bir hata dustum. ama asla duzelmedi.
        Cocuk yokken hemen ayril aglama zirlama sakin bakma. Yoksa ileride sen aglarsin. Tecrube ile sabittir. Aldigin karardan donme. Ne gerekiyorsa hemen yap.
        Kendini ezdirme bastan nasil baslarsan ole gider

Yorum

Sanırım benzer bir eş sorunu yaşadığınız için tüm eski tarihli evlilik ve anlaşmazlık konularını aktive etmişsiniz. Çocuk yapmadan ayrılmak, çocuklu ayrılmaya göre inanılmaz avantajlıdır evet, katılıyorum.
          Orjinal yazı sahibi: tancik View Post
          Dostum http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...555#post286555 bu yazimi oku.
          Hemen kurtul sakin duzeltecem falan diye ugrasma. Yoksa kendine yazik edersin ben duzeltecem diye bir hata dustum. ama asla duzelmedi.
          Cocuk yokken hemen ayril aglama zirlama sakin bakma. Yoksa ileride sen aglarsin. Tecrube ile sabittir. Aldigin karardan donme. Ne gerekiyorsa hemen yap.
          Kendini ezdirme bastan nasil baslarsan ole gider

Yorum

Seven kadın yemeğini de yapar, temizliğini de yapar hatta bunu sevdiği adama yapmaktan çok keyif alır. Yok öyle evlimcik oyunu herkes sorumluluğunu bilecek. Sen paranı kazanıp onu ekonomik yönden mahrum etmeyecek, karına onunla daha fazla zaman geçirmek için ev işlerinde yardımcı olacaksın karın da evini çekip çevirecek. Yoksa hikaye olur bu evlilik hatta kabus. Yumurta kırmasını bilmeyen kadına kadına kadın demem onu yetiştiren anneye de yazık derim. 17 yaşında bir kız kardeşim var davet versen 50 kişiyi ağırlar ama bu kız Gs lisesinde okuyan üst düzey keman çalan bir kız. Kız gibi yetiştiriliyor çünkü.. Ben karından çok çocuk yetiştirmesini bilmeyen aileleri anlamıyorum. Kötülük yapıyorlar kızlarına.
            ........

Yorum

İşleniyor...
            X