Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evlilikte hangisi en önemlidir??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: larabennu View Post
    Benı ne kadar da ıyı anlamışsın gerçekten...insanın vicdanı rahat edıyor mu pekı,sen mı sonlandırdın ilişkınızı,tabı sormamda sakınca yoksa
    Aslında özel ilişkilerimi belli noktalardan sonra çok fazla anlatmıyorum, ama size özel mesaj atıp, neler yaptığımı vs.. anlatacaktım ama mesaj kutunuz kapalı idi.

    Buradan da olduğu kadarı ile anlatayım. Ya da en azından çıkardığım ders şu idi.Her gün 1-2 saat hiçbir düşünmeden sadece ve sadece ilişkimi düşündüm.Neler yaptım, ayrılmalı mıydım, neler yapmalıydım vs..
    Yani, sadece ilişkime konsantre oluyordum her gün birkaç saat.

    Sonra, şunu anladım.En kötü karar, yeri geliyor kararsızlıktan daha iy oluyor.Çünkü kararsız kaldıkça, kendi hayatından da çalıyorsun, karşındakinin hayatından da.
    Eğer ayrılırsam, üzülecektim, belki beni bir daha bu kadar seven olmayacaktı (zira Allaha tapar gibi tapıyordu bana), evet bu kadar seveni bulamayacaktım.

    Peki doğru olan bu mudur. Birinin bir başkasını çok sevmesi, diğerinin o derece sevmemesi hatta sadece kendisine olan sevgi yüzünden karşısındakini sevmesi. Doğru bir ilişki bu mudur?
    Elbette değil.
    Sevmek ve sevilmek. Olması gereken bu. İki taraflı bir ilişki.
    Hayatta karşımıza neler çıkacağını bilmiyoruz. Çok kötü insanlarla da karşılaşabiliriz, çok iyi insanlarla mutlu da olabiliriz. Ama ne olursa olsun, doğru ve sağlıklı bir ilişki çift taraflıdır.
    Bizi çok sevenlerle karşılaşmasaydık, ileride bizi nasıl bir hayatın bekleyeceğini yine bilmeyecektik.Onlar hayatımızda olmasaydı, ilerisini yani geleceği yine göremeyecektik.
    Onlar olmayınca da aynısı olacak.

    İlişkimi sonlandırdım ama tek seferde ve bir anda değil.Ağır ağır.Karşı tarafın etkilenmemesi için çeşitli taktikler izledim. Bir gün ileride paylaşırım.Zaten o taktikler olmasaydı, muhtemelen intihar ederdi.Çünkü, hayatım sen olmazsan intihar ederim diyordu ve sözünün eriydi.
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

    Yorum


    • #17
      Özel mesaj kutumu açtım,çok daha ayrıntılı öğrenmek isterim tabı musaıt olduğunda

      Yorum


      • #18
        Üçü bir arada gibi..

        ama ille birine öncelik vermek gerekirse ,seceneklere göre ask..ama ask geçicidir aslında..Sevgi - anlayış..en lazım olanı.yarınlarımızda neler vr bilmiyoruz..birlikte kaderi göğüsleyebilme gücü..vee en vazgeçilmez olan bence , yaşam tarzlarının benzer olması..yoksa evlilik yürümez.

        Yorum


        • #19
          Evlilikte önemli olan tek şey Güven'dir. gerisi fasa fiso...

          Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

          http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

          Yorum


          • #20
            ankete oy veremedim çünkü seçim yapamıyorum. hepsi önemli ama hepsi olmadan da mutlu,huzurlu olunabilir. güven ve uyum en önemlisi bence.
            ego sum qui sum ...

            Yorum

            İşleniyor...
            X