Duyuru

Collapse
No announcement yet.

doğum yapmama 1 hafta kala aldatıldığımı öğrendim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• doğum yapmama 1 hafta kala aldatıldığımı öğrendim

Benim 10 senelik bir evliliğim 8 yaşında bir oğlum ve 15 günlük bir kızım var.Kızımın doğmasına 1 hafta kala eşimin farklı bir mail adresi olduğunu tespit ettim.Orada başkasıyla ilişkisi olduğunu kelimesi kelimesine neyi ne şekilde yaptıklarını öğrendim.İlk başlarda doğumdan sonra toplayıp pılını pırtını bu evden gideceksin dedim.Yalvarmala pişmanlıklar ağlamalar beni çok sevdiğini ve hata yaptığını söylemeler falan.Ben bu olayı öğreneli 25 gün kadar oldu ne yapacağımı bilmiyorum eşime tekrar nasıl güvenebilirim,bir daha yaparmı bilmiyorum.Psikolojim tamamen bozuldu bir ona sarılma istiyorum,bir zarar vermek istiyorum.Bu olayın üstüne birde lohusalık psikolojisi eklenince dayanılmaz boyutlara ulaştı.Enerjimi çocuklarıma veremiyorum.Sürekli ağlıyorum.Her şey yaşadıklarımı hatırlatıyor.Bana aşkım derken onada aşkım demiş.İşin içinde birde cinsel boyut var tabi.Bir başkasıyla birlikte olabildiğini düşününce çok acı çekiyorum.Bir daha asla böyle birşeyin olmayacağını çok büyük hata yaptığını söylüyor.Konuyu açtığım zaman hemen kapatmaya çalışıyor paranoyak oldum.Birde beni aldattığı kişiyide tespit ettim ve telefonla aradım.Aralarındakinin yalnızca cinsel boyutta bir iişki olduğunu ve kocamın beni sevdiğini onun yüzünden evliğimi bitirmemem gerektiğini falan söyledi.Tabi bende bana akıl verecek en son kişinin kendisi olduğunu söyledim.Benim neyim eksikti diyorum.Hamileliğimin 9 ayı byunca benim onun ilgisi ve şevkatine ihtiyacım varken onun aklında ve yanında başka biri varmış.Eşime çok güveniyor ve hiçbirşeyini karıştırmıyordum,hatam buymuş demekki.En acısıda ne biliyormusunuz benim onu ellerimle hazırlayıp onun yanına göndermiş olmam.Yalanlarını hep şimdi öğreniyorum.Şuraya gidiyorum demiş onun yanına gitmiş.O kadar acı çekiyorum ki hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.[/SIZE]

ya KADIN eşini aldatsaydı,,,,,eşine pişman olduğunu söyleseydi ne olurdu acaba....ben kadın olsam BENİ ALDATAN KOCAMIN suratına bir dakika bakmam ,,,,aldatılmadan sonra bir kişi ile nasıl aynı Yatağa giRERİM.. onuda anlamam........kadınlar böle sineye çektikçe erkekler burda suçlu ben bu olayda tepki göstermeyen tepikilerini ortaya radikal bir biçimde KOYMAYAN kadınlara kızıyorum ..........KADINLAR SUÇLU... YAHU 9 AY KARININDA YAVRUSUNU TAŞIYAN O YAVRSUNU TAŞIRKEN DİĞER KİŞİDE BAŞKASININ KOLLARINDA ZEVKİ SEFASINI YAPARKEN NE PİŞMANLIĞI
    AH KADINLAR AH SİZ KENDİ KENDİNİZE BİZİ ALDATIN DİYONUZ YAHU BİARAZ TEPKİ TEPKİ YA BU BAYAN ALDATSAYDI KADINI NE OLURDU KADINLAR BİRAZ ONURLU OLSUN KENDİLERİNE GELSİNLER....
    BİRAZ EMPATİ KURSAK AYNI OLAYI KADIN YAPSAYDI VE PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLESEYDİ VE EVLİLİK DEVAM ETSEYDİ............................BİR DÜŞÜNÜN ONA GÖRE YORUM YAPIN.............
    Last edited by biyolog; 05-03-2010, 02:31 PM.

Yorum

Bende bir bayan olarak az çok duygularınızı anlıyorum. Nedense eşleri hamile olunca aldatmakmı gerek.Hiç mi onların hasta hali olmayacak. Bu yaptığı affedilir veya göz yumulur bir şey değil. Size ne affedin diyebiliyorum nede affetmeyin. Zaten lohusalığınız var, psikolojiniz hashas şuanda. Ne denilirki size şimdi...
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

TÜRKİYEDE KADINLAR BENCE SUÇLU KADIN HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKKINI ARAMIYOR ALDATMALARDADA KADIN ERKEK OLMAZ İKİSİDE BİRBİRİNİ ARTIK YAŞAM ALANINDAN ÇIKARMIŞTIR...çekim merkezi aldatmada bitmiştir. YANİ İŞ BİTMİŞTİR......SAĞLIKSIZ BİR İLİŞKİDE ÇOCUKLAR VAR DİE SÜRDÜRÜLEMEZ BU ŞEKİLDE ÇOCUKLARDA SAĞLIKSIZ BİR İLİŞİKİDE SAĞLIKSIZ BİR ŞEKİLDE YETİŞİR.

AMA NE YAZIKKİ ÜLKEMDE ÖLE KADINLAR VARKİ ERKEKTİR YAPAR DENECEK KADAR ONURLARINI AYAKLAR ALTINA ALIR,,,, VE ERKEKLE GİDER AYNI YASTIĞA BAŞKOYAR. BU ONURSUZLUKTUR.....KADINLARIN BÖLE YAPMASI ERKEKLERİ YÜCELTİR ....ERKEKLER BUNDAN PRİM TOPLAR ERKEĞİN ALDATMASI LEGAL KADININ İLLEGALDİR SANKİ.....ÜLKEMDE GÖRÜYORUMKİ KADINLAR EŞLEİRNE KARŞI TEPKİSİZ YUKARIDAK YAZILARI OKUYORUMKİ .......
        KADINI ALDATAN ASLINDA GENE KADIN ERKEĞİ YÜCELTEN ONU OKŞAYAN ONUN CİNSELLİĞİNİ YÜCELTEN GENE KADIN KADINLAR KENDİNE GELMEZSE BENCE DAHA ÇOK EZİLİRLER.....
        BİRDE ERKEK KADIN AYIRT ETMEDEN ŞUNU SÖLÜCEM ALDATMALARDA YOK İLGİ AZLIĞI VARMIŞ ,,,YOKTA CİNSEL HAYATLARI KÖTÜ İMİŞ HEYECAN KALMAMIŞ BUNLARIN HEPSİ PALAVRA ADAMIN YADA KADININ SÜTÜ BOZUKSA BAHANE BULMAK KOLAY OLUR ,,SÜTÜ BOZUK AHLAKSIZ KİŞİLER HER AN HER YERDE HAZIRLIRLAR İLİŞKİLERE....
        ESKİDEN BÜYÜK DEDELERİMİZ ANNANELERİMİZ ZAMANINDA BUNDAN 40-50 YIL ÖNCE ALDATMA YOK DENECEK KADAR AZMIŞ...ESKİDEN ANNEM SÖYLÜYOR EŞİNİ ALDATAN KADINLA KİMSE KONUŞMAMZMIŞ TOPLUM ONU DIŞLARMIŞ AİLELER BİLE O KADINLA GÖRÜŞMEZMİŞ BAIKIYORUMDA ŞİMDİ PEK BİR MODERN OLDUK MODERNLİK ARTIK SÜTÜ BOZUKLUK OLDU....
        NİKAHSIZ CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMA,, İMAM NİKAHI ADI ALTINDA İSLAMİYET KULLANILARAK DOST TUTMA,,, PEKTE BİR MODA OLDU....PEKİ BU DEDeLERİMİZİN ANNELELERİMİZN BİRBİRİNE İLGİLERİ ÇOKMU VARDI,,, BUNLARIN HİÇMİ SORUNU YOKTU CİNSEL SORUNLARI HİÇMİ YOKTU HANGİ EVLİLİK DÖRT DÖRTLÜK ALDATMALAR BÖLE BOŞ LAFLARA NEDEN LEGALLEŞTİRMEYE ÇALIŞLIYO YOKSSA ....................
        BİZDE TOPLUM OLARAK BİHTERLE BEHLÜLÜNMÜ PEŞİNDEN GİDECEYİZ NE OLDU BİZE BÖLE
        BİYOLOJİK OLARAK İHİTİYAÇ GÖRDİĞÜMÜZ İKİ KİŞİ ARASINDA ÖZEL OLAN VE İKİ DUVAR ARASINDA KALMASI GEREKEN CNSELLİĞİMİZ ARTIK BU KADARMI DÜŞTÜ ÇİRKİNLİEŞTİ.... TEKRAR SÖYLÜLYOUM ALDATMANIN KADINI ERKEĞİ OLMAZ ALDATMADA CİNSİYET OLMAZ BİREY ALDATIR ..............ALDATAN KİŞİDE BENCE EŞİNİ SEVMİYORDUR GERİSİ HİKAYE.......

Yorum

Biyolog haklı..doğruya doğru..kadınlar sineye çektikçe aldatmanın sonu bitmeyecek gibi...

Yorum

Tabiki ben size boşanın boşanmayın demiyorum bu sizin tercihiniz ...ben olayı genel olarak açıkladım olaya genel bakışım bu ..................beni şahıslar değil olaylar ilgilendiriri....ben olaya genel olarak yorummuu yaptım.....

Yorum

Ben kimseye onurlu onursuz demedim ben olaya genel olarak yorum yaptım arkadaşım.....zaten senin mesajını okumadanda ismini sildim ........ama bana göre aldatma onursuzluktur. Siz nasıl anlıyorsanız anlayın ne yani şimdi aldatma normalmidir legal bişeymidir diim niye kızıyonki ben bir erkek olmamam rağmen aldatılmış kadınların yaındayım siz erkeksiniz herhalde bana kızdınız ama erkek olmam doğruları görmüyeceğim anlamına gelmiyor yada siz erkek olduğunuzdan doğruları konuşunca bozuldunuz.....
              Last edited by biyolog; 05-03-2010, 06:43 PM.

Yorum

Bu tip bir durum kendi başıma gelse sizin olduğunuz gibi çok üzülürdüm. Ama zaman verirdim biraz eşinizin davranışlarına paralel olacak şekilde biraz süründürüp ,güvenebilirsem bir daha şans verirdim gibi geliyor şu an. Çünkü çoçuklu olmak ne demek biliyorum çoçuklar için anne ve baba ne kadar önemli onu da biliyorum. Doğru kararlar vermeniz dileğiyle.

Yorum

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar çekip gitmeyi çok istedim ilk günlerde ama çocuklarım ileride bizi neden babasız bıraktın dediklerinde nasıl bir cevap verebilirim diye de çok düşündüm benim çocukluğumda annem bizi alıp ananemin evine gitmiş ve 9 ay orda kalmıştık bu bende çok derin yaralar açtı şimdi oğlum benim bunları yaşadığım aynı yaşta bunu ona yapabilirmiyim diye de çok düşündüm.bu olayı öğreneli 25 gün kadar oldu ve ben eşimi süründürüyorum hala. Neden çünkü içimden atamıyorum. Ama böyle yaşayamayacağımızı da biliyorum.Eşim bundan sonra yalnız hiçbirşey yapmayacağını ve heryerde birlikte olacağımızı,temiz bir sayfa açmamız gerektiğini söylüyor.Ona inanmak istiyorum ama daha nasıl süründürebilirim diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.Nasıl cezalandırabilirim.Bu yaptığının yanına kar kalmasını istemiyorum.Çocuklarım için katlanıcam diyorum ama cezalandırmalıyım da diyorum.

Yorum

konu anlaşıldı ;;;;; KADINLAR DEMEKKİ ERKEKLERİN KENDİLERİNİ ALDATMASINA PEKTE SERT TEPKİLER GÖSTERMİYOR....
                    yani aldatma baksanızya YUKARDAKİ YAZILANLARA GÖRE HAMİLELEliK DÖNEMİNDE ALDATMA HATTA NORMALMİŞ......neden yapılan hatalara bir kılıf bahane bulamaya çalışıyor kadınlar olayı normalleştirmek istiyorlar galiba bu şeklilde savunma mekanizmasıyla rahatlıyorlar herhalde... BRAVO KADINLARA VALLA BUNDAN SONRA EŞİTLİK İSTEMEYİN..... 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SOKAKLARDA EZİLİYORUZ DİYE BAS BAS BAĞIRMAYIN..... KADINlar BAKSANIZYA YORUMLARda KADIN KENDİ KENDİsinin aldatılışına bir kılıf bulmak için adeta çabalıyor,,çırpınıyorlar..... yok hamile imiş yok kendine bakmıyomuş,,,,,yok şöleymiş yok böleymiş ..... YUKARDA YAPILAN İLGİNÇ BİR YORUMDA VAR(((( gelip geçiçi tamamen cinsel içerikli boyutlu bir ilişkiymiş....))))) BİZ NE KADAR MODERN OLDUK ARKADAŞLAR EŞ GELİCEK KARICIM BEN BAŞKA KADININ KOLLARINDAYDIM DİCEK EŞİDE ONA NASIL BİR İLİŞKİ ((CİNSEL İÇERİKLİ İSE O KADAR SORUN yok))) ONU SEVMİYON DEMİ BENİ SEVİYON DİCEK ... yazıklar olsun bize biz bu kadarmı iğrençleştik ,,,bumu bizim aile yapımız ,,,,,avrupa bizden daha ahlaklı oldu ....
                    VALLA BİZ BİZ TOPLUM OALARAK BİHTERLE BEHLÜLÜ GEÇTİK BE PEK MODERN YORUMLAR VAR ..............................
                    EMPATİ KURSUN KADINLAR ;;;;UYANSIN ARTIK BİR KADIN KOCASINI ALDATSA NE OLUR BU KONU HAKKINDA YORUM YAPIN VE KADINDA ALDATMADAN SONRA KOCASINA ŞÖLE DESE KOCACIM SENİ PEK SEVİORUM ,,,ONLA ,İLİŞKİM TAMAMEN CİNSEL İÇERİKLİYDİ............................DESE KOCASI NASIL KARŞILAR KADINLAR EŞİTLİK İÇİN BAS BAS BAĞIRMIYOMU NE rde EŞİTLİK EŞİTLİĞİ KADINLARMI İSTEMİO?????

//(( ALDATILAN KADIN KOCASINA ŞUNU SORSUN;;

----eğer ben seni aldatsaydım tepkin neolurdu??
                    ---NE HİSSEDERDİN?

---BENİ AFFEDERMİYDİN?
                    ---OLAYI SİNEYE ÇEKERMİYDİN
                    ---
                    KADIN ASLINDA KENDİ KENDİNİ EZİYOR,,,,,KADIN ALDATMAYI KENDİ LEGALLEŞTİRİYOR,,,,YAPILAN BU YORUMLAR entellektüel içi boş süslü laflar ALDATMA YA GÖSTERİLEN BU TEPKİLER tepkide denmez buna aslında yaşanılan ((iğrenç VE ADİ BİR DAVRANIŞI)))bir olayı normalleştirmeye çalışma demek daha doğru olur.... ,,,,
                    BÜTÜN BUNLAR ERKEĞİ ALDATMAYA DAHA ÇOK TEŞVİK EDİYOR ...KADINLAR BÖYLE DÜŞÜNÜRSE VALLAHA ERKEKLERİN YOLU AÇILIR ,,DİKKAT ETTİMDE HİÇ SERT BİR YORUM YAPAN OLMADI GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇÇÇÇÇ KADINLAR ADINA ÜZÜLÜYORUM.... 8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun ...hakkınızı sadece meydanlarda slogan atarak değil,,,,eylem ve olaylarda bizzat yaşayarak arayın....her şey sloganla olmuyor,,MEYDANDA SLOGAN ATMAK KOLAY,,,İŞ İCRAATA GELİNCE MASAYA YUMRUK VURMA YOK....NEREDE KADINLIK,,NEREDE KADININ ONURU,,,NERDE KADININ KENDİ HAKLARINI KORUMASI DENİLEN KADIN HAKLARI,,,NEREDE EŞİTLİĞİ İSTEYEN KADIN,,,,NEREDE BENİM M. KEMAL ATATÜRKÜMÜN KADINI,,,,NEREDE NEREDE NEREDE haklarınzı hayatınıza geçirin....
                    NOT;;bir şey daha söylemek istiyorum eğer hamileleik döneminde aldatmak normal bir davranışş ise,,,,prostat ameliyatı olan bir erkeğin karısı ne yapacak peki
                    (((bakın arkadaşlar aldatmaya kılıf bulmaya çalışırsanız kılıf çok....ne demişler eğri aynanın gölgeside eğri olur............
                    Last edited by biyolog; 05-03-2010, 09:17 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                      ben fikrimi söyledim,,sizde fikrinizi söyleyin,,,saldırmayın...!!

kendinizi yemeyin...sizin başınıza gelirse,,siz söylediğiniz gibi yapın...!!! ayrıca yukarıda aldatmanın normal olduğunu yazan bir ibare göremedim ben.... sakin lütfen sakin....
                      ben kendimi niye yiyeyimki ben erkeğim,,,,ben siz ve sizler gibi düşünen kadınlar için üzülüyorum .... ayrıca ben sizin adınızı vererek konuşmadım. lütfen biraz terbiyeli olun ....
                      burada benim istediğim türk kadınınnın braz onurlu olması ,,güçlü olması tükürdüğünü yalamaması ve cinsellikte aldatmada kadınla erkeğin arasında fark olmadığını belitmesi ,,,(((ama ne kadar acıdırki size göre aldatma(( tamamen cinsel içerikli ,,cinsel boyutlu bir ilişki ise)) NEREDE İSE BÖYLE BİR İLİŞKİYİ LEGALLEŞTİRECEK KADAR SIĞ YORUMLAR YAPIYINIZ....
                      ERKEKSİNİZ HERHALDE BENDE ERKEĞİM AMA DOĞRULARI SÖLEMEKTEN KAÇMIYORUM EĞER ERKESENİZ LÜTFEN TARAFLI HEMCİNLERİNZİ DÜŞÜNEN YORUMLAR YAPMAYIN EĞER KADINSANIZ O ZAMAN ZATEN ÇOK İLGİNÇ DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEMİYECEĞİM.

Yorum

Bakın tekrar söylüyorum kadınlar aldatmaya bu şekilde baktıkları müddetçe aldatılmaya her an her saniye ALDATILMAYA mahkumdurlar...tepkisiz ve onurlu bir davranış göstermeyen kadınları tekrar kınıyorum.................................

Yorum

Ya yokmu şu forumda çıkıp doğru söylüyon sen arkadaşım dicek bir kadın nerede bu kadınlar nerede eşitlik nerede kadın hakları,,,,,lütfen çıksın desinki bir kadın,, sen doğru söylüyon ....ya ben bir erkek olarak kadın haklarından söz ederken kadınlar erkeklerin yaptıkları hataları kapatmaya çalışıyolar yokmu forumda bir kadın sen doğru söylüyorsun diyen ......8 mart dünya kadınlar gününüzü tekrar kutluyorum.....ama bu düşüncelerle dünya kadınlar günü kutlanmaz...saedece bu günde kalır....
                          Last edited by biyolog; 06-03-2010, 11:31 AM.

Yorum

Beni kabul ederseniz ben zaten sizin haklı olduğunuzu söyledim.Sineye çekilecek bir durum değil ,.Hani derler ya bekara karı boşamak kolay.fakat burda bazı arkadaşların yorumlarını yanlış algılıyorsunuz.Yorum yapan arkadaşlar evli ve yeni doğum yapmış bir anneniyi düşünerek yorum yapıyorlar.En doğru kararı yine o verecektir.Dışardan bakarak bazı şeyler bize kolay geliyor ama onun için vazgeçiş kolay olmayacak gibi..

Yorum

((bekara karı boşamak kolay )) PEKİ SİZE ŞUNU SÖYLÜCEM DOĞRU BİR YUVANIN YIKILMASI ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY FAKAT ;;; kadın erkeği aldattığında ,,,,,NEDEN BU DEDİĞİNİZ LAF GEÇERLİ OLMUYIOR ERKEK KADINI HEMEN BOŞUYOR ,,,YANİ BEKARA KARI BOŞAMAK O KADAR KOLAY OLUYOR....BOŞANMAK BİR YANA CİNAYET OLUYOR ÜKEMİZDE DÜŞÜNÜN BİR KERE KADIN BÖYLE BİR ŞEY YAPMANIN BEDELNİ ÜLKEMDE MEZARA GİTMEKLE ÖDÜYOR ÇOĞU SEFER ,,,,AYRILMA ŞÖLE KALSIN,,, O ZAMAN HER ŞEY OLUYORDA TERSİ OLUNCA NEDEN BİR ŞEY OLMUYOR .....AYRICA SONBAHAR BANA HAK VERDİĞİNİZ İÇİN SAOLUN.........

Yorum

İşleniyor...
                              X