...................................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne yapmalıyım?
Collapse
X
-
o halde 2.şans verme,insanlar 2.şansı haketmiyor bana göre (duruma göre değişir yine de çok istisna belki olabilir.. ) bir defa yapan tekrar yapabilir kafanda bitirdiysen cevap falan da yazma bırak ne hali varsa görsün engelleyebiliyorsan numarasını da engelle sana ulaşma yollarını tamamen kapat.
Yorum
-
bir ilişkide güven sorunu varsa şahsen o ilşkiyi yeniden devam ettirmek hep eskiye gidip gelmenize neden olacak çokta sağlıklı bir ilişki olacağını zannetmiyorum ...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bipolarokbben seni çözemedim.bir yanın onunla bir yanın da ona öfkeli..sanırım bu konuda biraz daha düşünmelisin.
öfke bile kalmadıki içimde. onunla olsa bir yanım zaten napmalıyım diye sormazdım ne kdr hayr desemde peşimi brakmıyor
Yorum
-
Hayat bize bunu öğretti,o kadar şans verdim ki ben başkalarına baktım acı çeken ben oluyorum artık anladım insanlara güvenmemeyi..sırf inandıgım,güvendiği ve sevdiğim için hayallerimi kaybettim..tecrübe oldu hepsi.Orjinal yazı sahibi: bipolarokbAllah seni kimsenin eline düşürmesin..maşallah çok gaddarsın
Yorum
-
açıkcası ilk günlerde çk güzeldi ufak ufak süprizleri vardı falan filan ama aşık olan biri bu kdr ikinci plana atmaz die düşünüorm çok deişmişti onun yzuune yuzune soudugumu sölerken hiç bişi yapmıyodu kafasına ne düştüyse. bende cevapsız kalıyorum yada tersliyorum çok üstelerse. gidene kdrda bunu devam ettirmeyi düşünüyorum
Yorum

günaydın yaşama sebebim yazmış. tabiki cevap vermedim. beynim durmuş vaziyette bana akıl verin ya:sad: ne yapmaya çalışıyo bu
Yorum