Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne yapmalıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne yapmalıyım?

...................................
    Last edited by cansusln; 03-08-2012, 08:05 PM.

yahu bana mesaj atmış sabah. hayatla ilişiğimi kesmiş gibiyim telefonuma bile yeni bakıyorum günaydın yaşama sebebim yazmış. tabiki cevap vermedim. beynim durmuş vaziyette bana akıl verin ya:sad: ne yapmaya çalışıyo bu

Yorum

senden uzak durup seni kendinde bağlı tutmak istiyor ama bilinçaltına ne kadar itersen o kadar acı çekersin dikkat et sen yinede temkinli davran.
      Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

neden güvenini sarstı ki ? özel değilse anlatabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Yorum

daha önceleri aldatıldığm için içimde bi güvensizlik vardı bigün nerden estiyse malummu oldu nedir araştırmak istedim ve arkadaşlık sitelerinde buluverdim üstelik benim çektiğim fotolarını koymuştu.

Yorum

o halde 2.şans verme,insanlar 2.şansı haketmiyor bana göre (duruma göre değişir yine de çok istisna belki olabilir.. ) bir defa yapan tekrar yapabilir kafanda bitirdiysen cevap falan da yazma bırak ne hali varsa görsün engelleyebiliyorsan numarasını da engelle sana ulaşma yollarını tamamen kapat.

Yorum

gaddarlıkla ilgisi yok doğru söylüyor şuana kdr yaşadıklarım bunu onaylıyo

Yorum

yüzsüz yüzsüz msnde buluşalımmı diyor. cevap vermedim tabi. işim yok msne eklicem laf yapıcak işte

Yorum

bir ilişkide güven sorunu varsa şahsen o ilşkiyi yeniden devam ettirmek hep eskiye gidip gelmenize neden olacak çokta sağlıklı bir ilişki olacağını zannetmiyorum ...

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

bnde öle düşünüorum. komik geliyo. annesinin bni araması falan. duygu sömürüsü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bipolarokb
                      ben seni çözemedim.bir yanın onunla bir yanın da ona öfkeli..sanırım bu konuda biraz daha düşünmelisin.

öfke bile kalmadıki içimde. onunla olsa bir yanım zaten napmalıyım diye sormazdım ne kdr hayr desemde peşimi brakmıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bipolarokb
                        Allah seni kimsenin eline düşürmesin..maşallah çok gaddarsın
                        Hayat bize bunu öğretti,o kadar şans verdim ki ben başkalarına baktım acı çeken ben oluyorum artık anladım insanlara güvenmemeyi..sırf inandıgım,güvendiği ve sevdiğim için hayallerimi kaybettim..tecrübe oldu hepsi.

Yorum

İnş bi gün bana da böyle bi mesaj gelir( AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
                          Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                          Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

açıkcası ilk günlerde çk güzeldi ufak ufak süprizleri vardı falan filan ama aşık olan biri bu kdr ikinci plana atmaz die düşünüorm çok deişmişti onun yzuune yuzune soudugumu sölerken hiç bişi yapmıyodu kafasına ne düştüyse. bende cevapsız kalıyorum yada tersliyorum çok üstelerse. gidene kdrda bunu devam ettirmeyi düşünüyorum

Yorum

sanırım senin hikaye bana benziyo biraz bana göre aldatılmıssam ki bn de aldatıldım o kişiden hayır gelmez bak bn kurtulmak için çırpınıp duruyorum sn ne güzel kurtulmusken onu unutmusken yeniden aynı acıları yasama ihtimalini getirme kendine .

Yorum

İşleniyor...
                              X