evet onu seviyorum aynı işyerinde çalışıyoruz ama herşeyi geniş çaplı düşününce maddi konulardan dolayı zorlanırız gibi geliyor..flört etmiyoruz ama ikimizde birbirimiz seviyoruz..ben onun yakın arkadaşlarından benimle ilgili düşüncelirini biliyorum..benim düşüncem onunla evlenmek..ama maddi konuda zayıfım...annem ve babam vefat ettiğinden beri onlardan kalan herşey yine onların yaptığı borçları kapatmaya gittiğinden hiçbirşey kalmadı elimde..şuan çalışıyorum evlenmek istesemde sadece bir kuru maaşım var..o da aynı yerde çalışıyor..belki ikimiz başbaşa verip evlendiğimizde çok daha iyi olur ama...sonuçta özel sektördeyim yarın birgün çıkartılma durumu olsa belki tek başıma idare ederim ama ya evlendiğimde böyle birşey olursa..çok kötü olur..çünkü ailesi kızını bana emanet etmiş olacak..etrafımda yokmu adam asgari ücretli çalışıp evini geçindiriyor çocuklarını okutuyor..şimdi sen çok sevmiyorsun diyebilirsiniz ..aksine çok çok seviyorum ama ailemin vefatından dolayı çok zorluklar yaşadım çoğu şeyden ders aldım...yoksa evlenmek çok kolay ama ya sonrası ..bu durumda olan yada fikir vermek isteyen arkadaşların önerileri fikirleri benim için gerçekten çok önemli olacak
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir kızı seviyorum..ama maddi sorunlar
Collapse
X
-
öncelikle Allah tamamına erdirsin.. Biraz işi kendimize değilde öncelikle elimizdeki imkanları değerlendirip Allaha bıraksak iyi olur. Kız arkadaşınız da çalışıyor bu ne büyük nimet.eğer kız arkadaşının (varsa) beklentisini en aza indirirsen (bu en büyük kazanımdır ikna başarısıdır) ve başbaşa veripbirlik küçükten başlarsanız inan herşey çok güzel olur. işin sırrı tamah etmek ve ümit etmekte.. Son olarak Ailesi sana Emanet Etmiyor o düşünceyi silsen iyi olur sonuçta kız arkadaşında çalışıyor ve ayaklarının üzerinde..Orjinal yazı sahibi: ice View Postevet onu seviyorum aynı işyerinde çalışıyoruz ama herşeyi geniş çaplı düşününce maddi konulardan dolayı zorlanırız gibi geliyor..flört etmiyoruz ama ikimizde birbirimiz seviyoruz..ben onun yakın arkadaşlarından benimle ilgili düşüncelirini biliyorum..benim düşüncem onunla evlenmek..ama maddi konuda zayıfım...annem ve babam vefat ettiğinden beri onlardan kalan herşey yine onların yaptığı borçları kapatmaya gittiğinden hiçbirşey kalmadı elimde..şuan çalışıyorum evlenmek istesemde sadece bir kuru maaşım var..o da aynı yerde çalışıyor..belki ikimiz başbaşa verip evlendiğimizde çok daha iyi olur ama...sonuçta özel sektördeyim yarın birgün çıkartılma durumu olsa belki tek başıma idare ederim ama ya evlendiğimde böyle birşey olursa..çok kötü olur..çünkü ailesi kızını bana emanet etmiş olacak..etrafımda yokmu adam asgari ücretli çalışıp evini geçindiriyor çocuklarını okutuyor..şimdi sen çok sevmiyorsun diyebilirsiniz ..aksine çok çok seviyorum ama ailemin vefatından dolayı çok zorluklar yaşadım çoğu şeyden ders aldım...yoksa evlenmek çok kolay ama ya sonrası ..bu durumda olan yada fikir vermek isteyen arkadaşların önerileri fikirleri benim için gerçekten çok önemli olacakSahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
-
beklesen desem olmaz.evlen desem olmaz.işini nasip kismete bağla desem olmaz.şimdi ne desem diye şaşırdım. sorması ayıp ne işte çalışıyorsun.işten çıkarılman söz konusu olursa yeni bir iş bulma imkanin nedir. ve ne kadar sürede. kira da misin bu arada"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Neden önce karşındaki insana sormuyorsun. Anlamıyorum bu durumu neden insanlar hep karşı taraf hakkında düşünüp karar verir.Neden bu kadar bencilliğe düşkünüz bu sevgi olayında.Onun beklentileri nelere evet diyeceğini bilmeden onun yerine düşünmek yerine onunla konuşsan belki o sana farklı bir açı sunacak.Ya da o aşık olduğun insanı çok daha farklı tanıyacaksın.
Yorum
-
hocam bence çok detaylı düşünüyorsun. işe öncelikle onunla konuşmakla başla. dediğine göre o da seni seviyormuş. eminim anlayışla karşılayacaktır. böyle bir durumda maddi sıkıntıların sizi çok zorlayacağını sanmıyorum. iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş
(böyle bir söz vardı hani)
Yorum
-
dostum ikiniz de birbirinizi sevdiginize gore bu durum sorun olusturmaz.....ikiniz de calisiyorsunuz, soyle olacak isten cikarilacam boyle kotu seyler olacak vb bir dusunce sekliyle hayatta hicbir sey yapamazsin hayatta adimlar atamazsin hayati yasayamazsin.....su anda durumlar evlenmeniz acisindan bir engel.olusturmuyor gelecekte ne olacagini bilemeyiz ve gelecekte ne olursa olsun bir sekilde altindan kalkarsiniz....dostum korkarak yasiyorsan hayati sadece seyredersin......
Yorum
-
problem nolursa olsun hayatın boyunca maddi sorundan dolayı evlenmeyecek misin ? yada yaşın geçtikten snr aevlenmeye kalkacaksın ozamnda sevdiğini bulamayacaksın...Orjinal yazı sahibi: yürüyenmartı View PostEninde sonunda evleneceksin sonuçta.En azından sevdiğinle evlen...
Artık bir takım şeylerin kolayı var her şey taksitle halloluyor..
Evvela kızla bi konuş.Gözü tok bi kızsa neden olmasın.İnsan ayağını yorganına göre uzattıkan sonra Allah verir rızkını....
Sen yeterki çalışkan ol...
sen seviyor musun ? o kişinin seni sevdiğinden emin misin ? cvbın evetse içinde rahat olsun...seni seven seninle bir kuru ekmeği de bölüşür merak etme...ilerisi mi ?
işte biz müneccim değiliz.onuda ALLAHtn başka kimse bilemez... yaşaman gerekiyosa yaşayacaksın
Yorum
-
daha flört bile etmeden gelecek planları yapmak gereksiz. evlilikten önce bir insanı tanıyabildiğin kadar yakından tanımak gerekli.
ondan sonra zaten bilirsin, maddi yetersizliklerle başa çıkabilir mi yoksa rahat mı olmak ister.
daha flört, çıkma, nişan falan ortada yokken oturduğun yerden varsayım yaparak bir yere varamazsın
Yorum

Yorum