Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???

hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu ve yaşınız kaç??ve kaç sene sürdü?

beni seven bildiğim beş kız oldu.... benim sevdiğim 7 kız oldu.....

sadece iki kızla bir hafta süresinde çıkmışlığım oldu....

aklıma lise 1. sınıf aşkımı getirdin.... o bana çok sıcak davanıyordu ve karşılıklı sevgi ve sıcaklık yaşadığım tek kızdı.... ailesi yoksul olduğu için lise1 bitmeden onu kendisinden yaşca büyük amca oğlu ile evlenmeye mecbur bıraktılar.... o zaman yapabilecek bir şeyim yoktu....

diğer çıktığım kız ise beni seven ama benim ilgi duymadığım birisi idi.....

kaybettiğim en büyük kayıbım o bahsettiğim lise aşkımdır benim..... diğerine duyduğum aşk ne kadar çok yoğun olsada tek teraflı olduğu için kayıp değildi.... çünkü kazanamadım onu.... bana yönelik bir meyil sağlayamadım.....

Yorum

therapy25 banada 8 10 tane kız aşık olmuştur tahminim.askere kadar tabi biliyorsunuz askerden sonra doğru düzgün dışarı çıkmadım.19 yaşında kadar 8 tane seven olmuştur bende 2 kızla çıktım biri romandı biride çorumlu çok güzel minyon bir kızdı onu hala unutamadığım oluyor rüyalarıma girerdi zaten therapy25 ilk aşkın yerini hiçbir şey tutmuyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
        beni seven bildiğim beş kız oldu.... benim sevdiğim 7 kız oldu.....

sadece iki kızla bir hafta süresinde çıkmışlığım oldu....

aklıma lise 1. sınıf aşkımı getirdin.... o bana çok sıcak davanıyordu ve karşılıklı sevgi ve sıcaklık yaşadığım tek kızdı.... ailesi yoksul olduğu için lise1 bitmeden onu kendisinden yaşca büyük amca oğlu ile evlenmeye mecbur bıraktılar.... o zaman yapabilecek bir şeyim yoktu....

diğer çıktığım kız ise beni seven ama benim ilgi duymadığım birisi idi.....

kaybettiğim en büyük kayıbım o bahsettiğim lise aşkımdır benim..... diğerine duyduğum aşk ne kadar çok yoğun olsada tek teraflı olduğu için kayıp değildi.... çünkü kazanamadım onu.... bana yönelik bir meyil sağlayamadım.....

en uuzn süreli ilişkin ne kadar sürdü mesela?ben bir gün biriyle çıktım bir günde diğeri 2 gün sürdü.senin 2 gün sürmemiştir muhakak..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
          2 ilişkim oldu. ilki 2 ay, ikincisi 1 yıl sürdü. ben öyle kaç kişiyi sevdim kaç kişi beni sevdi kısmını hesap etmiyorum. platonik değil de yaşanmışlıklar daha değerli benim için. hatta isterse ilişkilerim hep son bulsun ama yaşanmışlıklar olsun. o zaman hayatta olduğumu hissediyorum çünkü.

benimde öyle ortalama söyledim 8 10 diye dahada fasladır bilmiyorum.acaba senin 1yıllık ilişkinde kazandıkların neler?sana ne kattı bu bir yıllık ilişki güven sevgi her açıdan biraz anlatırmısın bana bu bilgilere ihtiyacım varda o yüzden soruyrm yanlış anlaşılma olmasın rica edıyrm?

Yorum

yok ben bir haftayı doldurdum ....

ama kızla çıkmak veya çıkmamak yaşamda bir tecrübedir erkekler için.... asıl kız erkek ilişkisi evlilikten sonra başlar.... evlilik öncesi içsel ve dışsal engelleri çok yaşıyoruz.... evlilikte bu yok.... sevdiğin kadın tamamen sana ait sende sevdiğin kadına aitsin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
              yok ben bir haftayı doldurdum ....

ama kızla çıkmak veya çıkmamak yaşamda bir tecrübedir erkekler için.... asıl kız erkek ilişkisi evlilikten sonra başlar.... evlilik öncesi içsel ve dışsal engelleri çok yaşıyoruz.... evlilikte bu yok.... sevdiğin kadın tamamen sana ait sende sevdiğin kadına aitsin....

sence belli bir yaştan sonra yaşımı biliyorsundur umarım 27 im evlilik öncesi kız arkadaşı anlamında ilişki yaşamak evliliği düşünmeden yaşamanın bizim gibi 25 30 yaş arası kişilere ne gibi zararları yararları olur sence?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
                2 ilişkim oldu. ilki 2 ay, ikincisi 1 yıl sürdü. ben öyle kaç kişiyi sevdim kaç kişi beni sevdi kısmını hesap etmiyorum. platonik değil de yaşanmışlıklar daha değerli benim için. hatta isterse ilişkilerim hep son bulsun ama yaşanmışlıklar olsun. o zaman hayatta olduğumu hissediyorum çünkü.

benimde öyle ortalama söyledim 8 10 diye dahada fasladır bilmiyorum.acaba senin 1yıllık ilişkinde kazandıkların neler?sana ne kattı bu bir yıllık ilişki güven sevgi her açıdan biraz anlatırmısın bana bu bilgilere ihtiyacım varda o yüzden soruyrm yanlış anlaşılma olmasın rica edıyrm?
                1 yıllık ilişkimden öğrendiklerim, idealist olmanın gereksiz olduğu. çünkü ben öyle olsam da karşımda öyle değilse hiçbir işe yaramıyor. beklenti ve isteklerin kesinlikle ilişkinin en başından karşı tarafa anlatılmasının gerekliliği. baştan herşey evet deyip 5 ay sonra ben aslında bunları istiyorum deyince kimse sallamıyor çünkü. yani baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor. iki tarafında aynı anda yoğun sorunları varsa, ilişki krize giriyor çünkü iki taraf aynı anda anlayış bekliyor. sevgi herşeyi çözmüyor, eğer sevgiliyle ortak konuşacak konu ilgi alanı yoksa, bir süre sonra ilişki monoton ve sıkıcı hale geliyor, susarak oturuyoruz. hiç onaylamadığım bir düşünceyi de onaylamak zorunda kaldım: davul bile dengi dengine. ne yazık ki bu kadar yakınlaşılan insanın hayat deneyiminin biraz kendimizinkine yakın olması gerekiyor yoksa iki taraf da empati kurmakta yetersiz kalıyor birbiri için. kişisel olarak bağımlı olma eğilimimi farkettim, karşımdaki insan beni bırakır diye istediğim şeyleri söyleyemediğimi, kızamadığımı, bu da benim için önemli bir farkındalık oldu. bir de sevgili için çok önemli bir fırsatı kaçırdım, bu da bana hayatı tek bir kişiye odaklamama konusunda ders oldu.

bir soru daha sorucam yeniden doğsan bu yaşa kadar çok yakısıklı sevgililerinmi olmasını isterdin? yoksa tek güvenilir sevebiliceğin birimi olmasını isterdin?

Yorum

1 yıllık ilişkimden öğrendiklerim, idealist olmanın gereksiz olduğu. çünkü ben öyle olsam da karşımda öyle değilse hiçbir işe yaramıyor. beklenti ve isteklerin kesinlikle ilişkinin en başından karşı tarafa anlatılmasının gerekliliği. baştan herşey evet deyip 5 ay sonra ben aslında bunları istiyorum deyince kimse sallamıyor çünkü. yani baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor. iki tarafında aynı anda yoğun sorunları varsa, ilişki krize giriyor çünkü iki taraf aynı anda anlayış bekliyor. sevgi herşeyi çözmüyor, eğer sevgiliyle ortak konuşacak konu ilgi alanı yoksa, bir süre sonra ilişki monoton ve sıkıcı hale geliyor, susarak oturuyoruz. hiç onaylamadığım bir düşünceyi de onaylamak zorunda kaldım: davul bile dengi dengine. ne yazık ki bu kadar yakınlaşılan insanın hayat deneyiminin biraz kendimizinkine yakın olması gerekiyor yoksa iki taraf da empati kurmakta yetersiz kalıyor birbiri için. kişisel olarak bağımlı olma eğilimimi farkettim, karşımdaki insan beni bırakır diye istediğim şeyleri söyleyemediğimi, kızamadığımı, bu da benim için önemli bir farkındalık oldu. bir de sevgili için çok önemli bir fırsatı kaçırdım, bu da bana hayatı tek bir kişiye odaklamama konusunda ders oldu.

bir soru daha sorucam yeniden doğsan bu yaşa kadar çok yakısıklı sevgililerinmi olmasını isterdin? yoksa tek güvenilir sevebiliceğin birimi olmasını isterdin?
                  yeniden doğsam da az ve öz derdim. yani birkaç ilişki yeterli bana göre. bu noktada yakışıklılık ile güvenilirliliğin birbirinin zıddı olduğunu düşünmüyorum. çok yakışıklı sevgililer olunca güvenilir bir tane olamıyor mu? bence böyle net ayrımlar yok. bir de yakışıklı değil de herkesin beğendiği genel bir tip var bence. ben de genelde gidip aynı model adamlardand hoşlanıyorum, bu benim tipim. o tipin peşinde koşardım yine. ben birinden etkilenirken, yakışıklı mı diye düşünmüyorum bile, yani o etkilenme saniyede oluşuyor, suratını o şekil incelemiyorum bile. bu anlamda etkilenmede genetiğin ağır bastığını düşünüyorum. kan çeker hesabı bence köklerimiz nereye aitse, oraya yakın insanları beğeniyoruz. çok gereksiz uzattım yalnız cevabı farkındayım, çaktırmayın

inan çok dürüstçe ve güzel cevaptı teşekkür ederim.bir şey daha sorucam.sosyal fobili erkeklere kızlar aşık olabilirmi çekingen tavırları karşı tarafı sıkabilirmi zamanla?yani şunu demek istiyrm kız benden hoşlanıyr yakışıklıyım beğendi falan yanıma geliyr mrb dicek ben kısık sesle mrb diyrm güvensiz bir şekılde kız bundan etkılenıp benden soğurmu yoksa bu çocuk çok masum diyip bana yakınlaşırmı daha çok sence bir erkek nasıl olmalı ve sosyal fobili biri bir kızı kendine nasıl aşık edebilir?

Yorum

Hİç olmadı bea.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

elbette öyle sakin çekingen erkeklerden hoşlanan kızlar vardır.yani demek istediğin çekingenliğmizi ilişkiye başladıktan sonra atmak için çaba göstermeliyiz yoksa sıkıcı olur diyrsun bencede haklısın.sence ideal bir erkek nedir nasıl olmalıdır lütfen yazarmısın bonnie ben ona göre hareket edicemde fikir alıyorum ona göre mücadele edicem hanımlardan fikir almak benim için çok önemli bir fırsat eğer madde madde yazarsanız çok sevinirim.

Yorum

Re: Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???

Bir tane oldu ve yaşım ... ne bileyim her yıl değişiyor. Ama kayıtlara göre 24,5 diyebilirim. Ortalama 2 yıl süren ilişkimin yanında dalgalı denizler halt ediyordu. Bana teklif etmeseydi bu da olmayacaktı. Ama yakın arkadaşlarım yerimde olsaymış her ay bir sevgili olurmuş. Bende bunun yerine her aya birden fazla kitap sığdırıyorum.
                        Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528
                          Hİç olmadı bea.

sende bizdensin masum

Yorum

elbette öyle sakin çekingen erkeklerden hoşlanan kızlar vardır.yani demek istediğin çekingenliğmizi ilişkiye başladıktan sonra atmak için çaba göstermeliyiz yoksa sıkıcı olur diyrsun bencede haklısın.sence ideal bir erkek nedir nasıl olmalıdır lütfen yazarmısın bonnie ben ona göre hareket edicemde fikir alıyorum ona göre mücadele edicem hanımlardan fikir almak benim için çok önemli bir fırsat eğer madde madde yazarsanız çok sevinirim.
                            biz burada fikir veririz de bydead, önemli olan senin kendin olman. yani bir insanı kazanıcam diye kendin olmaktan hiç vazgeçme. biri bizi sevecekse olduğumuz gibi kabul etmeli. bunun dışında zaten çevremize veya kendimize zarar veren özelliklerimiz varsa, onları değiştirmek için karşı cinsi beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
                            ben şahsım adına konuşursam, konuşabileceğim bir insan olması önemli. dinlemeyi bilmesi önemli. kendini anlatması önemli. en azından 1-2 ilgi alanımızın ortak olması önemli. sorunları aşmada benim kadar çaba göstermesi önemli. yeri gelince alttan almayı bilmesi önemli. sevgisini gösterebilsin. beni mutlu etmeyi istemesi önemli ne çok kuralcı olsun, ne çok serbest takılsın. rahat olsun. sahiplenici, korumacı olsun. merakı olsun, yeni şeylere, değişime ilgi duysun. dünyaya, insana ve çevreye saygısı sevgisi olsun. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

değişelim demek istemedim ama kendim olursam şu depresif durumda çok sıkıcı biriyim normalde değilimdir belkide iyi olsam çok mutlu ederim karşımdakini ama hiçbir şeyden zevk alamıyorkende birinin beni karşılıksız sevmesini isterim.sevgi aşk budur bence.karşılıksız sevmektir.belkide bu devirde böyle aşk aramak aptallık galiba ne dersin?

Yorum

Re: Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???

Orjinal yazı sahibi: Arrrslan
                              Bir tane oldu ve yaşım ... ne bileyim her yıl değişiyor. Ama kayıtlara göre 24,5 diyebilirim. Ortalama 2 yıl süren ilişkimin yanında dalgalı denizler halt ediyordu. Bana teklif etmeseydi bu da olmayacaktı. Ama yakın arkadaşlarım yerimde olsaymış her ay bir sevgili olurmuş. Bende bunun yerine her aya birden fazla kitap sığdırıyorum.

kitap yazmayı beceremeyenler ne yapsın onlara bir öneriniz varmı?yorumunuz için teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                              X