Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir ilişkinin başlangıcı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir ilişkinin başlangıcı

Bir ilişkinin başlangıcında her zaman bir sorunum oldu. Bugün düşündüm bu konuyu ne yapabilirim diye. Bilmiyorum aslında bir şekilde başlangıcını yapıyorum fakat iş olması gereken noktaya veya birşeyler yapmam gereken aşamaya geldiğinde ya bende bir kaçış oluyor yada nasıl davranacağımı bilmiyorum daha doğrusu kaçış oluyor yani. Bu çekingenliğim yüzüne daha doğrusu çekingen değilim aslında bu aşamaya geldiğimde birşeyler yapmıyorum(ne yapacağımı bilmiyorum) ve karşı tarafta pek oralı olmuyor gibi geliyor bana. Bu konuda danışmak istediğim bir kız en azından karşı taraftan ümit vari olduktan sonra neler bekler ? Aslında bir ortama bağlamak lazım fakat aboşver

sevgili snowboard, içinden geldiğin gibi davranırsan olması gerekn bir şey de olur bence
    bende de yakın sorunlar var gibi geliyor ama aslınd asorun bende şöle var
    ben ilişkinin + - li her yanıyla istemediğim halde sadece + larına bakıp istiyormuş gibi yapıyorum bi eksi görünce de kaçışşşş
    aslında gerçekten pek sevemiyorum gerçekten hoşlanınca hep oluyor çünkü

kendi kendime söylendim geldi şimdi
    valla snowboard ne bekler bilinmez ama kararlı olmanı bekler ısrar etmeni bekler ikna etmeni bekler eğer hiç umut yoksa da anlarsın zaten
    en sevdiğim kızlar hiç umut vermeyenler zaten basitçe reddetme düzeyine bile gelmiyor kız baştan hayırı basıyor hahahahaha
    "Geceleri karanlık diye Günü suçlama, kötülükler var diye hayata kan kusma" :: just be -----

Yorum

içten olmak olmak anlamında güzel numara yapıyorum gülüp eğleniyorlarda benle aslında aldırış etmiyorumda. Yahu bu yüzden hep bana hep açıktan iş atan kızlarla çıktım hep. Halbuki ben onları o kadar istemiyorum bile. Kimle çıktıysam öyle. Çıkamadıklarımda benim için kafasından geçirdiği şey "kütük" dür herhalde. Bir beklentiye sokuyorum fakat kendimi o anda anlamıyorum neden kaçtığımı. Ben kütükmüyümdür sizce ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: snowboard View Post
        içten olmak olmak anlamında güzel numara yapıyorum gülüp eğleniyorlarda benle aslında aldırış etmiyorumda. Yahu bu yüzden hep bana hep açıktan iş atan kızlarla çıktım hep. Halbuki ben onları o kadar istemiyorum bile. Kimle çıktıysam öyle. Çıkamadıklarımda benim için kafasından geçirdiği şey "kütük" dür herhalde. Bir beklentiye sokuyorum fakat kendimi o anda anlamıyorum neden kaçtığımı. Ben kütükmüyümdür sizce ?
        kaçak güreşmek belkide böyle düşündürür onları...iş için bile cesurluk esastır normal olarak...
        ah ben bu bilgilerle senin yaşında olucaktım,fena yakardım ortalığı...
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica View Post
          kaçak güreşmek belkide böyle düşündürür onları...iş için bile cesurluk esastır normal olarak...
          ah ben bu bilgilerle senin yaşında olucaktım,fena yakardım ortalığı...
          niye sen kaç yaşındasın yaşa nasıl bakıyor ? etrafımda 30 yaşında bekar gezenlerde var. Genelde kısmetim son zamanlarda hep benden büyüklerden açılılıyor 23 yaşındayım 35 yaşında çıktığımda oldu

Yorum

işte bunu diyorum ...ben 36 yaşındayım ve bayanlar bu yaşı beğenmez..ya yakın yaş, yada 50 üzeri ister bazıları..
            bunu demek istedim..
            Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

evet herhalde o yaşa gelince şans oranı biraz daha düşer. Ne sorunlar var kafamda çok basit hepsi çözülmeyi bekliyor buna bagladım kendi açımdan mevzuyu fakat anlatamıyorum bile. Beynin kargaşayı sevmez ilkesi sonrası, velhasılında değişmek çok zor.

Yorum

Aynısının bendede var. Ne yapacağız gerçekten bilemiyorum, işi nerdeyse ilişki kuracak düzeye getiriyorum ama tam çok iyi anlaşırken, iş olacağına varırken birden kendimi ters köşede buluyorum. işte o zaman küçük, saçma sapan ama kendimce mantıklı şeyleri takar oluyorum. mesela face'te msn'de vs. genelde hep ben selam veriyorum bir gün geliyor bu durum bana çok koymaya başlıyor onun beni sallamadğı hissine kapılıyorum, kimi zaman mubabbet açıyorum cevaplarını içten bulmuyorum ben mi bir şey yaptım diye bir süre içim içimi yiyor. böyle oluncada muhabbete devam etmek işkence oluyor benim için. sonrada bu kız beni istemiyor heralde diyerekten soğuyorum.. yani öyle böyle o iş olmuyor sonrada pişman oluyorum, ne yapacağımı bilemiyorum burda gerçekten bayanların içten cevaplarına ihtiyacım var siz mesela böyle bir durumda ne yapıyorsunuz? birinden hoşlandınız ve ilk adımı siz attınız diyelim, baktınız oda size karşı boş değil bundan sonra nasıl davranırsınız?
                ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
                Bu itirafın anlamı yok...

Yorum

BENDE iliskiyi sonlandiramiyorum....ya tam sonlandircam onun yerine kendimi koyup agliyorum...

Yorum

İyi demişsinde birini yakından tanımadan nasıl sevebilirsin ki anca dış görünüşüne bağlı bir sevgi olur o da beş para etmez.
                    Zaten birinden hoşlanıyorsan onu sevebileceğine inanıyorsundur.
                    ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.

Yorum

Samimiyetin için teşekkür ederim, anlayabildim sanıyorumki. Maalesef etrafta senin durumuna düşen bir sürü hemcinsin var. hergün yaşanıyor bunlar ne yazakki, ama ne yaparsın böyle erkeklerde var maalesef. Benim etrafımdada var böyleleri kimisi eskiden çok samimi olduğum arkadaşlardır, bende hiç sevmiyorum o tipleri şu andada zaten çok nadir görüşüyorum.
                      Olduğumdan yetişkin görünmüşümdür ben hep, gerek görünüşüm gerek düşünce yapım belkide ondandır sürekli uyumsuzluğum, yalnızlığım. yeri gelir arada takılırım hala bu arkadaşlarla, ama hala bir türlü anlayamıyorum onları sürekli kadın,kız,eğlence peşinde de olunmaz ki. Sende gitmiş bu arkadaşlar gibi birine denk gelmişsin işte budur en büyük şanssızlığın. Ama olaya iyi tarafındanda bakmak lazım bunlar seni güçlendirdi. bunu şu anki öfkeni ve kırgınlığını geçirdiğinde hissedikcesin, şu an erkeklere bakış açında öfkenden olsa gerek bunuda atlatıcaksın. Belki bu dediklerim yapmacık gelicektir sana ama olsun, ala.
                      Bazen kızlar asılıyor bana ama hoşlanmadığım biriyle gerçekten ilişki kurmuyorum, kuramıyorum bundandır belki mutsuzluğum. Düzgün erkek olmadığı gibi düzgün kızda çok az maalesef uzun süredir bekliyorum ama yok, yok işte. Artık kızların çoğuda hep eğlenicek erkek arıyor sevicek değil. Bazen o arkadaşlara bakıyorumda hepsi şen şakrak mutlu gözüküyorlar bilemiyorum bazen olması gereken öylemi diyede düşünüyorum.
                      Last edited by asilsoy; 18-08-2010, 06:01 PM.

Yorum

ilişki uzmanı diye düşündüğüm kişileri bile çoğu zaman yanlız buluyorum ,ilgili haberlerde.
                        ben buna basit ve realist bir yorum yapıyorum...iki cins O kadar değişik ki ,insanların ömrü bunu çözmeye yetmez...
                        zaten bu çözülseydi diğer biçok şeyinde çözülmasi kolaylaşacaktı.demekki insanlar sıkılmasın diye yaratılmış bu sorun.
                        düşünün bi kere her türlü bilimsel araştırmanın temel kaynağı insanlık için.
                        direkt olarak da iki cinsin yaşamsal ortamıyla ilgili...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica View Post
                          ilişki uzmanı diye düşündüğüm kişileri bile çoğu zaman yanlız buluyorum ,ilgili haberlerde.
                          ben buna basit ve realist bir yorum yapıyorum...iki cins O kadar değişik ki ,insanların ömrü bunu çözmeye yetmez...
                          zaten bu çözülseydi diğer biçok şeyinde çözülmasi kolaylaşacaktı.demekki insanlar sıkılmasın diye yaratılmış bu sorun.
                          düşünün bi kere her türlü bilimsel araştırmanın temel kaynağı insanlık için.
                          direkt olarak da iki cinsin yaşamsal ortamıyla ilgili...
                          Bir çok doktor sigara içiyor bize içme demelerine karşın... fiziksel olamayan durumların çözümleri çok daha karmaşık bence, yaşam tecrübesi gerektiriyor... bilim sadece bu konuda yardımcı kaynak olabilir... kesin bir gerçeye ulaşılması zor. Mesala şöyle düşünüyorum ilişkideki bir sorun konsunda bir rehberi düşün sana öneride bulunuyor ama bunu uygulayacak olan kişi sensin senin bunu uygulayabilme yeteneğin o anki ruh halin çevresel koşullar, karşındakinin ruh hali neyeti, algılaması, aranızdaki uyum vs. bir sürü kompkleks durum var ... öyle bence seninde dediğin gibi uzmanların bile kendi hayatlarında bununla başa çıkabilmeleri çok zor çünkü doğru eş vs. seçmekte uzmanlığın sadece yardımcı kaynak olarak kullanılabilceği bir durum. tabi bunlar kişisel fikirlerim sadece bilmiyorum ne kadar doğrudur.
                          Sen bu dünyanın sırlarına eremezsin;
                          Erenlerin dilini de söktüremezsin;
                          İyisi mi iç şarabı, cennet et bu dünyayı:
                          Öbür cennette ya girer, ya giremezsin.

Yorum

fiziksel olmayan dediğin konular için ,hiçbiri "uzman sanılan" kişiler bile tamamen bilmez herşeyi...
                            bence olmayan ve olduğunu söyleyenleri ,zaten aslen zeki insanlar bilir.
                            Son derece güzel bir İmza bulmuşsun... bunu zaten özümsemişsindir.
                            gerisi hikaye....

Yorum

İşte böyle basit bir konu ben gibi biri için su götürür bir mesele olup çıkabiliryor bazen veya bana benim ona benzediğim insanlar için (tebessüm)

Yorum

İşleniyor...
                              X