Bir ilişkinin başlangıcında her zaman bir sorunum oldu. Bugün düşündüm bu konuyu ne yapabilirim diye. Bilmiyorum aslında bir şekilde başlangıcını yapıyorum fakat iş olması gereken noktaya veya birşeyler yapmam gereken aşamaya geldiğinde ya bende bir kaçış oluyor yada nasıl davranacağımı bilmiyorum daha doğrusu kaçış oluyor yani. Bu çekingenliğim yüzüne daha doğrusu çekingen değilim aslında bu aşamaya geldiğimde birşeyler yapmıyorum(ne yapacağımı bilmiyorum) ve karşı tarafta pek oralı olmuyor gibi geliyor bana. Bu konuda danışmak istediğim bir kız en azından karşı taraftan ümit vari olduktan sonra neler bekler ? Aslında bir ortama bağlamak lazım fakat aboşver

burda gerçekten bayanların içten cevaplarına ihtiyacım var siz mesela böyle bir durumda ne yapıyorsunuz? birinden hoşlandınız ve ilk adımı siz attınız diyelim, baktınız oda size karşı boş değil bundan sonra nasıl davranırsınız?
bize içme demelerine karşın... fiziksel olamayan durumların çözümleri çok daha karmaşık bence, yaşam tecrübesi gerektiriyor... bilim sadece bu konuda yardımcı kaynak olabilir... kesin bir gerçeye ulaşılması zor. Mesala şöyle düşünüyorum ilişkideki bir sorun konsunda bir rehberi düşün sana öneride bulunuyor ama bunu uygulayacak olan kişi sensin senin bunu uygulayabilme yeteneğin o anki ruh halin çevresel koşullar, karşındakinin ruh hali neyeti, algılaması, aranızdaki uyum vs. bir sürü kompkleks durum var ... öyle bence seninde dediğin gibi uzmanların bile kendi hayatlarında bununla başa çıkabilmeleri çok zor çünkü doğru eş vs. seçmekte uzmanlığın sadece yardımcı kaynak olarak kullanılabilceği bir durum. tabi bunlar kişisel fikirlerim sadece bilmiyorum ne kadar doğrudur.
Yorum