Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üyeligi Kabul Etmiyor.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Üyeligi Kabul Etmiyor.

Admın abilerim siteyi açıyorum.Kullanıcı adı şifremi giriyorum.Hoşgeldiniz otomatik yönlendirmeniz yoksa butona basınız gibi bişilerde cıkıyor..orayıda geçiyor.sonra bakıyorum ki anasayfaya dönüyor ama üyeligime girmemiş oluyorum.sonra bir daha kullanıcı adı şifreyi dolduruyorum yine aynı şey oluyo..böle 1 kısır döngü söz konusu..
    bazende tek seferde giriyor neden böyle ?bnm girdigim yerlerdemi 1 tek bu sorun var ?
    ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Bendede diğer sitede psikoloji forumunda aynısı oldu, ama kendi profilime girip ana sayfaya dönünce sistmede olduğumu gördüm. Ama bir aksaklık olduğu kesin.
    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Ya arkadaşlar bende siteye girerken üyeliğimi şifremi giriyorum başarıyla giriş yaptınız diyor ama hemen ardından yine kullanıcı adı bölümüne geri dönüyor ...Ara sıra girebiliyorum aradada giremiyorum bunun bir çözümü yokmu acaba?

Yorum

ya ben de üyeliğimi aktifleştireneçe dört takla aştım... üyelik aktifleştirme işinde bir problem var...ama iyimser kardeşimizi ona attığım mesajlarla onu bilgilendirdim ve Allah razı olsun hemen üyeliğimi aktifleştirdi

Yorum

İşleniyor...
        X