Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eleştirilerim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Eleştirilerim

1.) Öyle yazılar var ki Türkçe'den bi haber . Ne virgül var ne nokta ne birşey . Okurken hiçbirşey anlaşılmıyor . İnsanların anlaması için ilkokul seviyesinde bir Türkçe yazılması yeterli olacaktır diye düşünmekteyim.

2)İnsanlar konuları görüş almak için açıyor ama bir süre sonra ikili tartışmalar durmadan uzayıp gidiyor yani konuyu açan kişi ne fikir alabiliyor ne birşey . Sadece durur onların tartışmasını okur

3)Psikolojik sorunu olan kişi var diyelim ve göz göre göre yanlış verilen tavsiyeler var.

4)Konular bir süre sonra öyle sapmaya başlıyor ki laf olsun torba olsun diye yazılar yazılıyor . Geyik muhabbeti abartılıyor

5)Konular bir süre sonra yine öyle sapıyor ki , konudan alakasız şekilde ilerlemeye başlıyor . Bunun sebebi de sırf yazayım da ilgi çekeyim havasına düşmüş kişilerden kaynaklanıyor.

6) Burası Psikoloji sitesi değil mi ? Psikolojiye aykırı tavsiyeler dolu. Uyku sorunum var diyor oradan biri alkol kullan diyor. Bu sadece bir örnek

7)Ben Admin olsam uzayan konuları ya kilitlerdim ve silerdim..Çünkü bariz amacından sapmış konular var.

8)Mesela bir arkadaşımız psikolojik sorununu anlatıyor ama konu öyle sapıyor ki Magazinsel boyuta varacak kadar hale geliyor..

9)Görüntü kirliliği hakim yer yer.

10) Omletin bile bir duruşu varken,neden buradaki konular uzayınca bir duruşa hakim olamıyor.
    Last edited by misterioso; 26-01-2011, 08:06 AM.
    IN TRANCE

yazdıklarınızın doğruluk payı var ama bunları engelleyebilmek biraz zor. çünkü buraya her çeşit adam takılıyor kimisi saçmalıyor, kimi egolarını tatmin ediyor, kimi gerçekten faydalı bilgiler yazıyor, dost yaklaşımlarıyla yardımcı olmaya çalışıyor.ayrıca güzel paylaşımlar da oluyor, güzel dostluklar da kuruluyor. bazende buraya sadece insanların zaaflarıyla alay etmek için girenler de oluyor. bundan zevk bile duyuyor adam. başkalarının hastalıklarıyla dalga geçenler aslında kendileri hasta farkında değiller.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaybeden-
      Niye benden alıntı yaptığını anlamadım. Konuya mı cevap verdin, yoksa eleştiri mi getirdin?

yanlış olmuş ya dalgınlık k.b düzeltyrm (:
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: misterioso View Post
        1.) Öyle yazılar var ki Türkçe'den bi haber . Ne virgül var ne nokta ne birşey . Okurken hiçbirşey anlaşılmıyor . İnsanların anlaması için ilkokul seviyesinde bir Türkçe yazılması yeterli olacaktır diye düşünmekteyim.

4)Konular bir süre sonra öyle sapmaya başlıyor ki laf olsun torba olsun diye yazılar yazılıyor . Geyik muhabbeti abartılıyor

6) Burası Psikoloji sitesi değil mi ? Psikolojiye aykırı tavsiyeler dolu. Uyku sorunum var diyor oradan biri alkol kullan diyor. Bu sadece bir örnek

7)Ben Admin olsam uzayan konuları ya kilitlerdim ve silerdim..Çünkü bariz amacından sapmış konular var.

9)Görüntü kirliliği hakim yer yer.

10) Omletin bile bir duruşu varken,neden buradaki konular uzayınca bir duruşa hakim olamıyor.

lüzumsuz eleştiri ...
        açılan konulara, dönen muhabbetlere etik olduğu ve size hakaret edilmediği sürece karışmazsınız...

2)İnsanlar konuları görüş almak için açıyor ama bir süre sonra ikili tartışmalar durmadan uzayıp gidiyor yani konuyu açan kişi ne fikir alabiliyor ne birşey . Sadece durur onların tartışmasını okur
        burada sonuna kadar haklısın ...
        Last edited by XxXaspasiaXxX; 26-01-2011, 02:28 PM.
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Merhabalar;
          Eleştirilerinizi anlıyorum, haklı olduğunuz yerler var elbet. Ama burda bazı şeylerin önüne geçmek bazen zor olabiliyor.
          Buraya her meslekten, her kültürden insanlar geliyor. Kimisi ilkokul mezunu, kimisi üniversite..Herkesten imla kurallarına dikkat etmesini bekleyemeyiz malesef, gün geliyorki biz bile eksik yada yanlış yazabiliyoruz.Yada konu hakkında pek bilgisi olmasada yanıltıcı yorumlar yazabiliyorlar.
          Bazı üyeleri yanlış yönlendirdiklerini gördüğümüzde elbetteki uyarı veriyoruz, doğru yolu gösteriyoruz.
          Konu kilitleme olayına gelince, kilitlensin diye konu sahibi bile, konuyu kilitleyince ben öyle bişey demedim diyerek alınganlık yapıyor. Yada hararet artan yada gereksiz uzayan konuları sildiğimde, yada kilitlediğimde inanın olayı büyütenler oluyor. Kilitlenmesi gereken konularda, ne kadar alınganlık yaparlarsa yapsınlar gereğini yapmış oluyoruz..

Saygılarımla...
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaybeden-
            Mesela 6. maddeye tam katılmıyorum. Çünkü başlığı açan kişi de benzer düşünceler üretmiş. Yani konuyu açan kişi istemese o kişiye cevap vermez. Oysa seve seve cevap vermiş.

r
            demek ki başlığı açan kişi de ne istediğini bilmiyor ya da gerçek çözümü aramaktansa işine gelene bakıyor.
            IN TRANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
              gereksiz eleştirilerle dolu bi başlık olmuş malesef...bir tanesi hariç diğerleri gereksiz geldi..zaten modlar gerekeni yapıyorlar..ama insanların yaptığı yorumlara karışmak yanlış..yeni üye olmuşsunuz zaten ve hemen eleştirimişsiniz...bi dolu site var..beğenmediyseni oralara üye olun...insanın olduğu her yerde karmaşa vardır..
              Gereksiz olduğunu düşündüğünüz gerekçelerinizi bana sunar mısınız ?

İnsanın olduğu her yerde karmaşa mı var ? Teziniz de çok gereksiz geldi bana . Onbinlerce kişinin dinleyici olarak katıldığı aldığı konser salonlarında yer aldım ama insanın olduğu yerde karmaşa olmuyordu.Bir forum da mı karmaşa engellenemiyor?

Yeni üye oldum evet ve incelemem yeterdi bunları yazmak için .
              Last edited by misterioso; 27-01-2011, 01:22 AM.
              IN TRANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                Kimisi ilkokul mezunu, kimisi üniversite..Herkesten imla kurallarına dikkat etmesini bekleyemeyiz malesef, gün geliyorki biz bile eksik yada yanlış yazabiliyoruz.Yada konu hakkında pek bilgisi olmasada yanıltıcı yorumlar yazabiliyorlar...
                Zaten farkındaysanız İlkokul Türkçesi dedim .

Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olmak gerektirmiyor bahsetmiş olduğum olaya hassasiyet için . İlkokul Türkçesi düzgün yazmaya elveriş sağlar .
                IN TRANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Post
                  lüzumsuz eleştiri ...
                  açılan konulara, dönen muhabbetlere etik olduğu ve size hakaret edilmediği sürece karışmazsınız....
                  ZAten karışan olmadığı için forumunuz bir hayli vasat halde ilerliyor. Çok iyi ve güzel yazı yazan insanlar da var ve onlar da vasat ilerleyen durumu neden görmek zorunda.

Etik demişsiniz . Etik ne demek bana açıklar mısınız? Çok merak ettim gerçekten .
                  Last edited by misterioso; 27-01-2011, 01:32 AM.
                  IN TRANCE

Yorum

etik :ahlak .bakımından yani ahlaka aykırı demek istemiş olabilir arkadaşım.

Yorum

destur yahu ...:dry:
                      Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                      Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                      Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                        etik :ahlak .bakımından yani ahlaka aykırı demek istemiş olabilir arkadaşım.
                        Ben "Etik " kelimesinin sözlük anlamını biliyorum. Sadece o arkadaş cevap verdikten sonra ben bir cevap verecektim de. Neyse dağıldı .
                        IN TRANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: misterioso View Post
                          Ben "Etik " kelimesinin sözlük anlamını biliyorum. Sadece o arkadaş cevap verdikten sonra ben bir cevap verecektim de. Neyse dağıldı .
                          bende sazan gibi atladım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                            bende sazan gibi atladım..
                            Estağfurullah . Siz sadece açıklama gereksimi duymuşsunuz ve açıklamışsınız.
                            IN TRANCE

Yorum

Omletin amacı belli.
                              Peki burada ki amaç ney ?.
                              Önce bu soruyu sormak lazım (bence)..

Yorum

İşleniyor...
                              X