Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk defa bir forumdan korktum :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlk defa bir forumdan korktum :)

Merhaba,
    Ben neredeyse her olaydan kolayca etkilenebilen biriyim, burda o kadar fazla sorunlara sahip insanlar var ki.. Şuan bir iyileşme sürecine yeni girdim, acaba psikolojimi bozarmıyım diye düşündüm bir an bir kaç kişiyle konuştuktan sonra, umarım bu sadece bir önyargıdan ibarettir Ama söyleyemedende edemedim.. Sevgilerle.. Huzurla kalın..

:tinysmile_fatgrin_t korkmayın daha kötü olmazsınız. aksine iyi geliyor burada olmak. faydalanmayı bilirseniz sağlıkla..
    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Hiç korkum olmadı benim. Biraz okblik var ama çok değil. birde depresyon.

Yorum

yok arkadaşım hep ihitiyaç duyarsın dert etme sen bişi olmaz çünkü benim kafa 3gün bozuk 1gün iyi

Yorum

arkadaslara katiliyorum "icini dokmek" ve digerlerini dinlemek aksine sana iyi gelecektir

Yorum

Hiç sanmam.

Yorum

burda iki tur uye vardır. bir psikolojiyi bozanlar iki benim gibi psikolojiyi duzeltenler. psikolojin bozulsa bile bir sure sonra psikolojini iyilestirecek uyelerle karsılasıyorsun. boyle bir dongu var. psikolojin bi bozuluyor bi duzelyior.

Yorum

İşleniyor...
              X