Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forum çok güzel oldu, herkesi bekliyoruz.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Forum çok güzel oldu, herkesi bekliyoruz.

Merhaba sevgili arkadaşlar, forumun yeni hali çok güzel ne avatar sorunu kaldı ne de başka bir şey, isteyen sosyal gruplara katılıyor isteyen blog açıyor.
    Eski üyelerimizi ve yenilerini bekliyoruz.
    Hepinize güzel paylaşımlar dilerim.
    Sevgilerimle.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Güzel olduda daha alişmaya çalışıyoruz tabiki eski ahenkli günlerime dönmek istiyoruz herkesi emeği gecenlerin ellerine saglık
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Bence Hızlı Linklerin Koyulması lazım geçiş döneminde bir ara koyulmuştu onun gibi

Böyle kenarda olunca çok da iyi değil

Yorum

valla ben alışamadım daha hele şu smıleyler çok çirkın yeşil dişlek gulenı çok sevmiştım aynen ben gıbı guluyodu bunu heeeç sevmedım

bıde yenı mesajlarda arkadaşlar bakınca en son yazanda eger sız isenız kendı nıkınız sızede görunmuyomu
        ben kendımı göremıyomda
        ne guzel anlattım anlayan varmı acaba
        Last edited by iyimser; 14-01-2010, 09:28 AM.

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nnetmaniaa View Post
          Bence Hızlı Linklerin Koyulması lazım geçiş döneminde bir ara koyulmuştu onun gibi

Böyle kenarda olunca çok da iyi değil
          Hızlı linkler de gelecek.

Orjinal yazı sahibi: inadiNa_Gulumse79 View Post
          valla ben alışamadım daha hele şu smıleyler çok çirkın yeşil dişlek gulenı çok sevmiştım aynen ben gıbı guluyodu bunu heeeç sevmedım

bıde yenı mesajlarda arkadaşlar bakınca en son yazanda eger sız isenız kendı nıkınız sızede görunmuyomu
          ben kendımı göremıyomda
          ne guzel anlattım anlayan varmı acaba
          Evet ben anladım Senin adın çok uzun olduğu için görünmüyor eğer istersen kısaltayım veya değiştireyim, ne dersin?
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Evet forumun bu hali güzel olmuş, bende bakmaz olmuştum uzun zamandır, ama uğrarım arada
            KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...

Yorum

İşleniyor...
            X