Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hiç ummadığım bi anda yüzlerce msn arkadaşım oldu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hiç ummadığım bi anda yüzlerce msn arkadaşım oldu

bazen birilerinin msn ve facebookuna bakar üzülürdüm benim çok arkadaşım yok eşim dostum yok ya da sevgilim
    dün arkadaş ilanı veren sitelerin birine tesadüfen rastladım
    yazılara bi baktım
    aman allahım herkez sıyırmış
    orasını burasının fotosunu çekipde arkadaş arayanlar var ve çoğu erkek tabi
    bi ilanda ben açtım hepsine göndermek şeklinde kınadım hepsini..
    hepsi okusun diyede ilginç bi başlık açtım ve okuyanlar oldu
    bide msn bıraktım sohbet etmek isteyen gelsin kız erkek farketmez diye erkan diye biri beni ekledi..
    msn girer girmezde seni tebrik ederim yazın çok etkileyici.. gerçekten haklısın falan dedi..
    neyse kız arkadaşı yokmuş oda dert yandı tabi biraz bana..
    biraz konuştukdan sonra
    live profiline baktım ve hiç aklıma gelmeyen bi yöntemle erkanın profli sayesinde msn listem 90 ken 172 ye çıktı birden ve acayip hoşuma gitti ve hala artıyor erkanın bile haberi yok ve diyorum ki oraya iyiki msn bırakmışım ve iyiki erkanı tanımışım
    bi sürü konuştuğum insan var onun sayesinde ve hepsi bayan
    ve ben sohbeti çok severim bayada espirli biriyimdir sanaldan tanışmış olsakda msn giren ve ya açık olan slm ı çakıyor sonra sohbet gırla..
    ama tabi sinirlenip silenlerde var ve laf söyleyenlerde..
    ama bu yöntemde msn isteme ekleme görme gibi bi durum yok
    arkadaşım yok yada sohbet edecek birilerini arıyorum diyorsanız deneyin bence..
    sevgiler...

aynısını bide dışarıda yap, gerçek hayatta olsun öyle arkadaş grubun, kim dost kim değil, kim erkek kim kız, daha gerçekçi görürsün, mesele kiminle konuştuğundan öte kimin için ne için konuştuğun değil midir? güzel paylaşımlarda bulun şarkı söyle hiç tanımadığın bir gruba, insan olsun arkadaşların makineler değil.
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
      aynısını bide dışarıda yap, gerçek hayatta olsun öyle arkadaş grubun, kim dost kim değil, kim erkek kim kız, daha gerçekçi görürsün, mesele kiminle konuştuğundan öte kimin için ne için konuştuğun değil midir? güzel paylaşımlarda bulun şarkı söyle hiç tanımadığın bir gruba, insan olsun arkadaşların makineler değil.
      Katılıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
        ben reele kadar da ilerletirim mrk etme bazen makineler bi amaç olmasada bazen insanları tanıştırmak kavuşturmak için birer araç olabilir ve benim amacım da yalan değl gerçekcidir
        kimin için ne için dersen de kendim için ve yeni insanları tanımak için konuşuyorum
        insan olmayanıda yanıma sokmam erkek kız farketmez...

Yorum

İşleniyor...
        X