Merhabalar sürekli isteksizlik hali, somurtma durumu, cansızlık, devamlı yorgunluk halleri için yani bu durumlara özel ilaç kullanan var mı? Bu ilaçlar size yardımcı oldu mu ne kadar kullandınız?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kronik yorgunluk için ilaç kullanan var mı?
Collapse
X
-
Depresyonun katkısı olabilir ama depresyondan önce de isteksiz, hareketsiz biriydim. Ortaokulda öğretmenin "gözlerinin feri sönmüş" dediğini hatırlıyorum. Kronik yorgunluk için 3-4 gün önce arcalion isimli bir ilaca başladım, antidepresanlara destek olarak birlikte kullanılabiliyormuş. Şu an için olumlu bir durum yok...
Yaklaşık 2 aydır lustral kullanıyorum söz de mutluluk hormonu salgılıyormuş, cipralex sinir-stres bırakmıyordu, lustral onları bile tamamen geçirmedi 3 ay daha kullanacağım 5. ayın sonunda faydası olmazsa bırakırım tabi faydası olacak ümidiyle kendimi inandırmaya çalışacağım.Last edited by enerji528; 01-01-2011, 11:55 PM.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
3 aydan sonra karar ver derim ama lusral kaç mg kullanıyorsun belki yeterli değil.100 lükte var.ayrıca hangi ilaç iyi geliyorsa doktoruna onu yazdır.her bünye bir değil.Orjinal yazı sahibi: güç528 View PostDepresyonun katkısı olabilir ama depresyondan önce de isteksiz, hareketsiz biriydim. Ortaokulda öğretmenin "gözlerinin feri sönmüş" dediğini hatırlıyorum. Kronik yorgunluk için 3-4 gün önce arcalion isimli bir ilaca başladım, antidepresanlara destek olarak birlikte kullanılabiliyormuş. Şu an için olumlu bir durum yok...
Yaklaşık 2 aydır lustral kullanıyorum söz de mutluluk hormonu salgılıyormuş, cipralex sinir-stres bırakmıyordu, lustral onları bile tamamen eçirmedi 3 ay daha kullanacağım 5. ayın sonunda faydası olmazsa bırakırım tabi faydası olacak ümidiyle kendimi inandırmaya çalışacağım.
Yorum
-
ilaçlar biyere kadar. ben ilaçlardan bıktım ve artık inanmıyorum yararlarına. ben 4 aydır hiç aksatmadan 3 ilaç kullanıyorum. 1 gr değişiklik yok. önceden de değişik ilaçlar kullandım ama tek ti kullandığım. çok düzenli kullanamadım ama yararını gördklerim olmuştu. en son yeni bi doktora gittim, beni gaza getirdi hiç aksatmadan kullandım hiç kıpırtı yok hiç. ve ilaçlar şunlardı. ben bunları içince uçarım zannediyordum. xanax, prozac, efexor yok tık yok<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
50lik ile başlamıştım şu an 100lük kullanıyorum, hiç faydası olmadı desem yeridir, iştah kesip kilo verdiymeseydi bırakırdım. Kutuyu yeni aldım bitsin, duruma göre bırakabilirim.Orjinal yazı sahibi: panik View Post3 aydan sonra karar ver derim ama lusral kaç mg kullanıyorsun belki yeterli değil.100 lükte var.ayrıca hangi ilaç iyi geliyorsa doktoruna onu yazdır.her bünye bir değil.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
-
Tahmin ettiğim gibi, geçen hafta ilacı bıraktığını ve nedense çok iyi olduğunu söylemiştin. Zamanında cipralexi bıraktığımda ben de 2-3 günlüğüne çok enerjik olmuştum sonra sönmüştü. Düşünsene, her zaman öyle enerjik olsak ne kadar güzel olur değil mi? : ) Şu an ben de ölü gibiyim...Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Postyok malesef güç528
aksine çöktüm bıktım
Her şey güzel olacak...
Yorum

))))
Yorum