Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kronik yorgunluk için ilaç kullanan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kronik yorgunluk için ilaç kullanan var mı?

Merhabalar sürekli isteksizlik hali, somurtma durumu, cansızlık, devamlı yorgunluk halleri için yani bu durumlara özel ilaç kullanan var mı? Bu ilaçlar size yardımcı oldu mu ne kadar kullandınız?
    Her şey güzel olacak...

Bunlar depresyon haline benziyo
    antiepresanlar işe yarar sanırım.zaman bende yaşıyorum

Yorum

Depresyonun katkısı olabilir ama depresyondan önce de isteksiz, hareketsiz biriydim. Ortaokulda öğretmenin "gözlerinin feri sönmüş" dediğini hatırlıyorum. Kronik yorgunluk için 3-4 gün önce arcalion isimli bir ilaca başladım, antidepresanlara destek olarak birlikte kullanılabiliyormuş. Şu an için olumlu bir durum yok...
      Yaklaşık 2 aydır lustral kullanıyorum söz de mutluluk hormonu salgılıyormuş, cipralex sinir-stres bırakmıyordu, lustral onları bile tamamen geçirmedi 3 ay daha kullanacağım 5. ayın sonunda faydası olmazsa bırakırım tabi faydası olacak ümidiyle kendimi inandırmaya çalışacağım.
      Last edited by enerji528; 01-01-2011, 11:55 PM.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Vitamin bir yere kadar.böyle zamanlarda beyindeki eksik hormonu yerine koymassan daha ağır bir tablo ortaya çıkıyor.yeni kuşak antideprasanlardan korkmamalı!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
          Depresyonun katkısı olabilir ama depresyondan önce de isteksiz, hareketsiz biriydim. Ortaokulda öğretmenin "gözlerinin feri sönmüş" dediğini hatırlıyorum. Kronik yorgunluk için 3-4 gün önce arcalion isimli bir ilaca başladım, antidepresanlara destek olarak birlikte kullanılabiliyormuş. Şu an için olumlu bir durum yok...
          Yaklaşık 2 aydır lustral kullanıyorum söz de mutluluk hormonu salgılıyormuş, cipralex sinir-stres bırakmıyordu, lustral onları bile tamamen eçirmedi 3 ay daha kullanacağım 5. ayın sonunda faydası olmazsa bırakırım tabi faydası olacak ümidiyle kendimi inandırmaya çalışacağım.
          3 aydan sonra karar ver derim ama lusral kaç mg kullanıyorsun belki yeterli değil.100 lükte var.ayrıca hangi ilaç iyi geliyorsa doktoruna onu yazdır.her bünye bir değil.

Yorum

ilaçlar biyere kadar. ben ilaçlardan bıktım ve artık inanmıyorum yararlarına. ben 4 aydır hiç aksatmadan 3 ilaç kullanıyorum. 1 gr değişiklik yok. önceden de değişik ilaçlar kullandım ama tek ti kullandığım. çok düzenli kullanamadım ama yararını gördklerim olmuştu. en son yeni bi doktora gittim, beni gaza getirdi hiç aksatmadan kullandım hiç kıpırtı yok hiç. ve ilaçlar şunlardı. ben bunları içince uçarım zannediyordum. xanax, prozac, efexor yok tık yok
            <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
              3 aydan sonra karar ver derim ama lusral kaç mg kullanıyorsun belki yeterli değil.100 lükte var.ayrıca hangi ilaç iyi geliyorsa doktoruna onu yazdır.her bünye bir değil.
              50lik ile başlamıştım şu an 100lük kullanıyorum, hiç faydası olmadı desem yeridir, iştah kesip kilo verdiymeseydi bırakırdım. Kutuyu yeni aldım bitsin, duruma göre bırakabilirim.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

psi nasılsın, geçen günkü enerjin varmı?
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Bir doktora gidip Benexol yazdır. Vitamindir, iyi gelirse devam edersin. ;-)

Yorum

Hadi ya. Ben de deneyecektim onu. Kullanan bazı kişiler iyi geldiğini söylemişti. Herkese etki etmiyor demek ki. Ben yine deneyeyim olmazsa bırakırım. Zaten kuklanıp bırakmadığımız ilaç kalmadı. Deneklikten iyi para kazanırdık oysa ki. ))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
                      psi nasılsın, geçen günkü enerjin varmı?
                      yok malesef güç528 aksine çöktüm bıktım
                      <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Post
                        offf susss çökmek bıkmak yok 1 hafta süre verdin bana ikinci günü bak dayanamadım yazdım hadi kendine gel bana sözün varrr tamam yazmıyorum 6 gün sonra zıpkın olacaksın

Yorum

sanırım 2 kişi olduğumuzdan. biraz daha kalabalık olsaydık daha etkili bir değişim olurdu ama ne bileyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Post
                            Tahmin ettiğim gibi, geçen hafta ilacı bıraktığını ve nedense çok iyi olduğunu söylemiştin. Zamanında cipralexi bıraktığımda ben de 2-3 günlüğüne çok enerjik olmuştum sonra sönmüştü. Düşünsene, her zaman öyle enerjik olsak ne kadar güzel olur değil mi? : ) Şu an ben de ölü gibiyim...
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

ben de ölü balık gibiyim. üstelik yazılarımı okuyorsan hatırlarsın, isteyen birileri vardı hayır dedim ama birazdan ailesi gelcek gel de gerilme.offffffffff offffffffffff

Yorum

İşleniyor...
                              X