Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kronik yorgunluk için ilaç kullanan var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

2-3 hafta önce stimol isimli bir ilaç almıştım, ilaç sayesinde sabahları erkenden kalkabiliyordum, uykuma düzen vermiştim. İlaç bana az da olsa enerji vermişti, tekrar başlamayı düşünüyorum size de tevsiye ederim.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Sen olmaz demiştin, ailesi ısrar etmek için mi gelecekler, amaçları ne?
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Post
        ben de ölü balık gibiyim. üstelik yazılarımı okuyorsan hatırlarsın, isteyen birileri vardı hayır dedim ama birazdan ailesi gelcek gel de gerilme.offffffffff offffffffffff
        Buldular senin gibi gelini vazgeçmezler tabi yüzüğü verip final yapmadın mı sen?

Yorum

derinnn ritalini dikkat eksikliği için mi kullanmıştın, ne kadar süre kullandın, faydası oldu mu?
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Netten biraz araştırmıştım, bağımlılık yapma ihtimali varmış, etkisi 4-5 saat olup günde 3 defa alınıyor diye biliyorum, daha çok çocuklar kullanıyor büyüklere concerta veriliyormuş.
            Dikkat eksikliği hip.bozukluğu bölümüne "d.e. için ilaç kullanan var mı " isimli konu açmıştım. Haftada bir oraya ilacın nasıl geldiğini yazarsan çok sevinirim, inşallah faydası olur.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

tavsiye

selamlar. yazılan yorumları okudum ve genelde antidepresanlarla kronik yorgunluğu yenmeye çalışıyor herkes. gerçekten büyük hata. bende de vardı kısa süre öncesine kadar kronik yorgunluk ve (daha önce başka bir başlık altında da bahsetmiştim) kronik yorgunluk denen şey tamamen vücudun enerji üretme eksikliğinde kaynaklanıyor aslında. uzmanlar bu noktada sitrülin malat içeren destekleyiciler kullanmayı öneriyor ve ben de doktorumun tavsiyesi üzerine stimol kullanıyorum düzenli olarak ve baya faydasını görüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serialover View Post
                selamlar. yazılan yorumları okudum ve genelde antidepresanlarla kronik yorgunluğu yenmeye çalışıyor herkes. gerçekten büyük hata. bende de vardı kısa süre öncesine kadar kronik yorgunluk ve (daha önce başka bir başlık altında da bahsetmiştim) kronik yorgunluk denen şey tamamen vücudun enerji üretme eksikliğinde kaynaklanıyor aslında. uzmanlar bu noktada sitrülin malat içeren destekleyiciler kullanmayı öneriyor ve ben de doktorumun tavsiyesi üzerine stimol kullanıyorum düzenli olarak ve baya faydasını görüyorum
                Yazan doktorun branşı ne yani psk. uzmanımı önerdi? Kutunun içinde yetişkinlerde günde 3 tane alınması söyleniyor günde bir-iki almanı doktor mu söyledi, ne kadar kullanacaksın?
                Her şey güzel olacak...

Yorum

stimol kullanımı bayağı arttı

Yorum

Arkadaşlar ben size kendi kullandıklarımı söyliyeyimdoktora danışın kullanacaksanız eğer,ilaçlarla etkileşim yan etki vs. olabilir...)

1-Balık yağı(imkanınız varsa yurtdışındaki sitelerden getirtin,omega 3 oranı yüksek olması lazım)
                    2-keçiboynuzu(harnup) pekmezi(1-2 kaşık)
                    3-Ginkgo biloba
                    4-Arcalion
                    5-Benexol b12
                    6-stimol

Tabi diyeceksiniz ki bunların hepsini aynı anda mı alıyorsun tabii ki hayır,balık yağı ve gingo biloba hariç hiçbirini düzenli kullanmıyorum.

Bu arada stimol hakkında internette bayağı olumlu şey duymama rağmen içtiğimde bende o kadar da büyük bi etki yaratmadı,belki de günde 2-3 tane içmek gerekiyodur
                    ama bugün suya karıştırdığım stimolün içine birde pekmez ilave ettim,tadı iğrenç olsada akşama kadar yorgunluk vs. çekmedim pek.

Birde burda yazdığım şeylerin biçoğu enerji vermeden daha çok zihni açan şeyler,benim gibi anksiyete yüzünden zeka ve hafızası durma noktasına gelmiş insanlara önerilir.

Not:Bu kadar şey kullanmama rağmen saat 21.00 ve bayaa uykum gelmiş durumda

Ayrıca güvenebildiğiniz arıcılar varsa bal-arısütü-polen tarzı karışımlar var,hazırlarına pek güvenmediğimden almadım ben...

Yorum

rimax ben stimolü 3-4 gündür kullanıyorum, tekrar başlamıştım. Faydasını görüyorum sabahları istediğim saatte kalkamıyordum stimolü kullanınca tembellik yapmıyorum anında uyanıyorum. Stimol etkisini bende 2-3 günde gösterdi. Günde 1 pek fayda etmiyor ama 2 tanesi fayda ediyor. Ayrıca arcaliona da başladım bir haftadır dikkat eksikliği ve yorgunluk için kulllanıyorum bu sürede faydası var mı yok mu bilemedim.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

öneri

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
                        Yazan doktorun branşı ne yani psk. uzmanımı önerdi? Kutunun içinde yetişkinlerde günde 3 tane alınması söyleniyor günde bir-iki almanı doktor mu söyledi, ne kadar kullanacaksın?
                        aynen dediğin gibi kutuda 3 tane yazıyor ama benim genelde 2 oluyor bazense 1 o kadar düzenli yaşayamıyorum açıkçası. bir ay falan kullanmaya düşünüyorum. bana bunu öneren doktor fizik tedavi uzmanı. kısacası ben stimolden memnunum

Yorum

5 aydır 3 farklı antidepresan kullanoyorum, hala yorgunum hala yorgun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: euler View Post
                            Depresyon ilaçları kafayı bir konuya takıp gereksiz yere uzun uzun düşünmeyi engelliyor. Duyguları alt üst ediyor ne mutluluğu ne hüznü doğru dürüst yaşayabiliyorsun bunu da tabi insanı halsiz ve tepkisiz bırakarak başarabiliyor. Bu ilaçlar halsiz olmayanı bile halsiz yapar. Tecrübelerime göre sadece sinir-stres, aşırı kafaya takma gibi olaylara iyi geliyor. Bu tür ilaçlardan hiç birinin morali aşırı yükselktiğini ya da aşırı enerji verdiğini hatta enerji verdiğini bile net olarak birilerinden duymadım. Bu ilaçlar yorgunluk ve umursamazlık, bitkinlik, esneme, dikkatsizlik gibi olumsuz etkiler yapıyor.

Demek istediğim bu ilaçların yorgunluğunu geçirmesini bekleme, sadece aşırı sinir ve stresini alabilir, uzun süre kullanırsan belki de enerji de verir ama pek sanmıyorum.
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: euler View Post
                              güç528'e katılıyorum, antidepresan enerji vermez ki sana, amacın yorgunluktan kurtulmak isespor yapman lazım, onun dışında stimol kullanıyorum ben tavsiye ederim. ayrıca şunu da belirtmek lazım, mümkün olduğunca hareketli yaşamak lazım daha az yorulmak için

Yorum

doktorum depresyon geçince enerjiminde artacağını hatta bunu bir şarj olayına benzetmişdi.ancak sadece işe gidip geliyorum ve çok ciddi anlamda bitkişn vaziyetteyim.ilaçları kullanalı 6.ay oldu ancak hiç bir faydalarını görmedim kendilerinin.Fizyolojik başka bir rahatsızlığım olduğunu düşünmeye başladım.Ancak rutin kan tahlili yapıp sorun olmadığını söylüyorlar.Uzun zamandır bu haldeyim.Bu arada yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                                X