Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
şimdi ben fikrimi yazmıyorum emin olun 38 yaşındayım ama hala bu konular hakkında net bi fikrim yok.
gençler sizden tekrar özür diliyorum.benim yaşıma gelince anlarsınız ne demek istediğimi:3:
sevgi ve aşk arasındaki fark,kadın ve erkek arasındaki fark,2 resim arasındaki 8 fark;ölümsüz geyikler bunlar..=)..ahanda ben 46 yaşındayım,ve fakat orta yaşlı insanlar bunları çözmüştür,açmıştır,uçmuştur diye bişey yok ki..=p..sadece kuracak daha uzun ve daha ayrıntılı cümleleri olabilir..mevzu bitmeezz..=)
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..
Erkek arkadasım bana aşık olmadıgını ama sevdıgını soyluyor. Kımseye aşık olmamıs suana kadar. benleyken aşık olursan napıcaksın bırakıcakmısın dıyorum ,sevıyorum senı neden bırakayım dıyo falan bu erkek mılletı alahm...
Aşk insanın kendi kendine yarattığı bir hayal ürünüdür. Karşıdaki kişiyi bir kalıba koyar, onu görmek istediği görür, onu hayalindeki gibi şekillendirir. Bir ulaşılmaz, bir muhteşemlik kazandırır insana, beraberinde de heyecana..Taaki maskeler düşüp, gerçekleri görene kadar..
Sevgi ise herşeyiyle, iyi yönüylede , kötü yönüylede kabul etmektir. O olduğu için sevmektir.
Aşk insanın kendi kendine yarattığı bir hayal ürünüdür. Karşıdaki kişiyi bir kalıba koyar, onu görmek istediği görür, onu hayalindeki gibi şekillendirir. Bir ulaşılmaz, bir muhteşemlik kazandırır insana, beraberinde de heyecana..Taaki maskeler düşüp, gerçekleri görene kadar..
Sevgi ise herşeyiyle, iyi yönüylede , kötü yönüylede kabul etmektir. O olduğu için sevmektir.
Aşk yemeden içmeden kesilme, uyuyamama, hep onu düşünme, kısaca hayatının odak noktasına onu koymaktır. Ömrü uzun değildir. Çünkü insan hep böyle yaşayamaz zaten.
Bir süre sonra bu aşk ya sevgiye dönüşür ya da nefrete. İkisinin ortası yoktur.
Eğer sevgiye dönüşürse, bir hayatı onunla birlikte geçirmek istersiniz, onunla yaşlanmak ister, çocuk sahibi olmak, aile olmak istersiniz, ona saygı duyarsınız.
Nefrete dönüşürse ona çok kızarsınız, sizden alıp götürdüğü aylara ya da yıllara hayıflanır ben ne aptalmışım dersiniz.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum