Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayı niye bırakayım ki ?!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sigarayı niye bırakayım ki ?!

Kanser olurmuşum şu olurmuş bu olurmuş peh peh peh sigara içmese de yaşa bağlı tansiyon, şeker vs sorunlar çıkabiliyor ki Zaten fazla yaşama gibi bir derdim de yok Fazla yaşasam ne olacak ? huzurevine terkedilen evlatları arayıp sormayan 80 yaşındaki bir adama/kadına sorsam mutluyum der mi ? Dini inançlarım olmasa çoktan intihar etmiştim Sigara ömrümü kısaltıyorsa zaten işime gelir Hızlı yaşa genç öl derim zaten yaşam tarzımda bu şekilde Sigaranın zararlarını inkar etmiyorum ama bana verdiği psikolojik rahatlığı daha çok seviyorum Tiryaki olmayan bunu anlayamaz Ayrıyeten istisna gibi olabilir ama 60-70 yaşına gelip de hala sigara içen insanlar da tanıyorum Dediğim gibi zaten fazla yaşama derdim de yok 45-50 yaşına kadar yaşasam da yeter Bilemezsin belki yarın araba çarpıp öleceksin yazacaklar da boşa gazel okumasın Öyle düşünürsen hiçbir konuda kesin hüküm veremezsin. Bunun üzerin 1 sigara girder :=)

Aşırı bie içici olarak yanlış yolda olduğunu söyleyebilirim...

Akciğer veya gırtlak kanseri olmuş biri için ölüm kurtuluştur. Sigara öldürmeden önce, uzun bir süre süründürür.
    Ben de bırakmayı istemesem de yanlış yolda olduğunu söyleyebilirim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
      Ben de bırakmayı istemesem de yanlış yolda olduğunu söyleyebilirim..
      Bırakmak istemiyorsan diğer yazdıklarının bir anlamı kalmaz
      Orjinal yazı sahibi: uzunsaç
      sigara cunku kötü kokuyorrrrr
      bırak gitsin
      :P Dudaktan öpüşmedikçe no problem pek kokmaz
      Last edited by lonely_hearth; 03-03-2011, 02:40 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lonely_hearth View Post
        Kanser olurmuşum şu olurmuş bu olurmuş peh peh peh sigara içmese de yaşa bağlı tansiyon, şeker vs sorunlar çıkabiliyor ki Zaten fazla yaşama gibi bir derdim de yok Fazla yaşasam ne olacak ? huzurevine terkedilen evlatları arayıp sormayan 80 yaşındaki bir adama/kadına sorsam mutluyum der mi ? Dini inançlarım olmasa çoktan intihar etmiştim Sigara ömrümü kısaltıyorsa zaten işime gelir Hızlı yaşa genç öl derim zaten yaşam tarzımda bu şekilde Sigaranın zararlarını inkar etmiyorum ama bana verdiği psikolojik rahatlığı daha çok seviyorum Tiryaki olmayan bunu anlayamaz Ayrıyeten istisna gibi olabilir ama 60-70 yaşına gelip de hala sigara içen insanlar da tanıyorum Dediğim gibi zaten fazla yaşama derdim de yok 45-50 yaşına kadar yaşasam da yeter Bilemezsin belki yarın araba çarpıp öleceksin yazacaklar da boşa gazel okumasın Öyle düşünürsen hiçbir konuda kesin hüküm veremezsin. Bunun üzerin 1 sigara girder :=)
        aynen katılıyorum asla bırakmayı düşünmüyorum benim dedem 90 yaşında hala sıgarayı diine kadar içer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzunsaç
          sigara cunku kötü kokuyorrrrr
          bırak gitsin
          canımkötü kokuyor kesinlikle sürekli banyo yapmak banyo yapmadan bile kıyafet değiştirmek gerekiyor
          ama olsu yinede içiyorum bu soğukta evi havalandırmakta zor oluyo ama:RpS_wink:

Yorum

bana da bırak bırak diolar diolar ama bana mısın demiorum. zararlarını biliorum yaşıorumda ama psikolojik olarak verdiği keyif biyolojik zararlarını görmeme engel oluo yada umursatmıo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
              günde bi tane içiyorum...kahvaltıdan sonra çayla...keyif sigarası..fazlası zarar
              günde üç tane belli saatlerde...ertesi güne devir yok
              bıraksam kendimi bir paketi bulur.. sadece çocuklarım için başka hiçbir nedeni yok azaltmanın

siga içiyorum kime ne diye kitap bile var yazarı hatırlayamadım şimdi
              cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

Tek başına yaşayan insanlar işsin Allah aşkına şu sigarayı.
                İnsan içinede duş almadan çıkmasınlar.Evlerinde içsinler sigaralarını.
                Bari dumanından başkalaır rahatsız olmasın.
                Sağlığa zararlı filan umursamıyorum sadece kokusundan iğreniyorum.
                Ama sigarayı bırakmak için bir sebep mi istiyorsun ?
                Ya o kadar para her allahın günü sigaraya verilir mi cık cık..

Yorum

Anne ve babayla aynı evde yaşıyorsanız bırakmak zorundasınız

Yorum

ben despottum
                    gençliğimde benim odam benim kurallarım desturunu uyguladım
                    şanslıydım beni evden atmadılar
                    cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

Bırakınca içtiğinden daha fazla mutlu oluyorsun, 3 yıl oldu bırakalı daha erken bırakmadığım için çok pişmanım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lonely_hearth View Post
                        ic ic öl o zaman, böyle diyenlerin kansere yakalandıklarını süründüklerini cok gördüm nedense cevremde...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ++++++
                          zaten adam ölmek için içiyor
                          ölmek icin iciyor da bir anda öldürmüyor ki adamı süründürüyor... rezil rüsva ediyor.... sağlıksız bir yaşam sürmesine neden oluyor.... intihar et daha iyi yani...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: diazepam View Post
                            Anne ve babayla aynı evde yaşıyorsanız bırakmak zorundasınız
                            Alakası yok annemle 7-8 sene boyunca balkonda karşılıklı tüttürürdük Şimdi o bıraktı ama ben hala içiyorum

Yorum

bugünlerde moda olmuş herhalde veya tüm doktorlar anlaşmış mı artık.... hangi doktora gidersen git ilk sorusu sigara içiyo musun oluyor , içiyorum desen kesin hastalıgının sebebi bu diyorlar hemem bırak, sigara içmiyorum desen iyi ki içmiyorsun içseydin daha kötü olur diyorlar .... bu ne yaa :RpS_mad: bende buna inat sigara içmeye devam ediyorum aslında hoşuma da gidiyo sigara içmek '' yaşasın sigara içmek''

Yorum

İşleniyor...
                              X