Kanser olurmuşum şu olurmuş bu olurmuş peh peh peh sigara içmese de yaşa bağlı tansiyon, şeker vs sorunlar çıkabiliyor ki Zaten fazla yaşama gibi bir derdim de yok Fazla yaşasam ne olacak ? huzurevine terkedilen evlatları arayıp sormayan 80 yaşındaki bir adama/kadına sorsam mutluyum der mi ? Dini inançlarım olmasa çoktan intihar etmiştim Sigara ömrümü kısaltıyorsa zaten işime gelir Hızlı yaşa genç öl derim zaten yaşam tarzımda bu şekilde Sigaranın zararlarını inkar etmiyorum ama bana verdiği psikolojik rahatlığı daha çok seviyorum Tiryaki olmayan bunu anlayamaz Ayrıyeten istisna gibi olabilir ama 60-70 yaşına gelip de hala sigara içen insanlar da tanıyorum Dediğim gibi zaten fazla yaşama derdim de yok 45-50 yaşına kadar yaşasam da yeter Bilemezsin belki yarın araba çarpıp öleceksin yazacaklar da boşa gazel okumasın Öyle düşünürsen hiçbir konuda kesin hüküm veremezsin. Bunun üzerin 1 sigara girder :=)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigarayı niye bırakayım ki ?!
Collapse
X
-
Bırakmak istemiyorsan diğer yazdıklarının bir anlamı kalmazOrjinal yazı sahibi: ismael View PostBen de bırakmayı istemesem de yanlış yolda olduğunu söyleyebilirim..
:P Dudaktan öpüşmedikçe no problem pek kokmazOrjinal yazı sahibi: uzunsaçsigara cunku kötü kokuyorrrrr
bırak gitsin
Last edited by lonely_hearth; 03-03-2011, 02:40 AM.
Yorum
-
aynen katılıyorum asla bırakmayı düşünmüyorum benim dedem 90 yaşında hala sıgarayı diine kadar içerOrjinal yazı sahibi: lonely_hearth View PostKanser olurmuşum şu olurmuş bu olurmuş peh peh peh sigara içmese de yaşa bağlı tansiyon, şeker vs sorunlar çıkabiliyor ki Zaten fazla yaşama gibi bir derdim de yok Fazla yaşasam ne olacak ? huzurevine terkedilen evlatları arayıp sormayan 80 yaşındaki bir adama/kadına sorsam mutluyum der mi ? Dini inançlarım olmasa çoktan intihar etmiştim Sigara ömrümü kısaltıyorsa zaten işime gelir Hızlı yaşa genç öl derim zaten yaşam tarzımda bu şekilde Sigaranın zararlarını inkar etmiyorum ama bana verdiği psikolojik rahatlığı daha çok seviyorum Tiryaki olmayan bunu anlayamaz Ayrıyeten istisna gibi olabilir ama 60-70 yaşına gelip de hala sigara içen insanlar da tanıyorum Dediğim gibi zaten fazla yaşama derdim de yok 45-50 yaşına kadar yaşasam da yeter Bilemezsin belki yarın araba çarpıp öleceksin yazacaklar da boşa gazel okumasın Öyle düşünürsen hiçbir konuda kesin hüküm veremezsin. Bunun üzerin 1 sigara girder :=)
Yorum
-
günde üç tane belli saatlerde...ertesi güne devir yokOrjinal yazı sahibi: forte-donnagünde bi tane içiyorum...kahvaltıdan sonra çayla...keyif sigarası..fazlası zarar
bıraksam kendimi bir paketi bulur.. sadece çocuklarım için başka hiçbir nedeni yok azaltmanın
siga içiyorum kime ne diye kitap bile var yazarı hatırlayamadım şimdicennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
Yorum
-
Tek başına yaşayan insanlar işsin Allah aşkına şu sigarayı.
İnsan içinede duş almadan çıkmasınlar.Evlerinde içsinler sigaralarını.
Bari dumanından başkalaır rahatsız olmasın.
Sağlığa zararlı filan umursamıyorum sadece kokusundan iğreniyorum.
Ama sigarayı bırakmak için bir sebep mi istiyorsun ?
Ya o kadar para her allahın günü sigaraya verilir mi cık cık..
Yorum
-
ic ic öl o zaman, böyle diyenlerin kansere yakalandıklarını süründüklerini cok gördüm nedense cevremde...Orjinal yazı sahibi: lonely_hearth View PostKanser olurmuşum şu olurmuş bu olurmuş peh peh peh sigara içmese de yaşa bağlı tansiyon, şeker vs sorunlar çıkabiliyor ki Zaten fazla yaşama gibi bir derdim de yok Fazla yaşasam ne olacak ? huzurevine terkedilen evlatları arayıp sormayan 80 yaşındaki bir adama/kadına sorsam mutluyum der mi ? Dini inançlarım olmasa çoktan intihar etmiştim Sigara ömrümü kısaltıyorsa zaten işime gelir Hızlı yaşa genç öl derim zaten yaşam tarzımda bu şekilde Sigaranın zararlarını inkar etmiyorum ama bana verdiği psikolojik rahatlığı daha çok seviyorum Tiryaki olmayan bunu anlayamaz Ayrıyeten istisna gibi olabilir ama 60-70 yaşına gelip de hala sigara içen insanlar da tanıyorum Dediğim gibi zaten fazla yaşama derdim de yok 45-50 yaşına kadar yaşasam da yeter Bilemezsin belki yarın araba çarpıp öleceksin yazacaklar da boşa gazel okumasın Öyle düşünürsen hiçbir konuda kesin hüküm veremezsin. Bunun üzerin 1 sigara girder :=)
Yorum
-
bugünlerde moda olmuş herhalde veya tüm doktorlar anlaşmış mı artık.... hangi doktora gidersen git ilk sorusu sigara içiyo musun oluyor , içiyorum desen kesin hastalıgının sebebi bu diyorlar hemem bırak, sigara içmiyorum desen iyi ki içmiyorsun içseydin daha kötü olur diyorlar .... bu ne yaa :RpS_mad: bende buna inat sigara içmeye devam ediyorum aslında hoşuma da gidiyo sigara içmek '' yaşasın sigara içmek''
Yorum

Yorum