Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Özel üniversitede okumadım ama tercih edebilirdim zamanında.Önemli olan kendini yetistirebilmek.Özel olsada olmasada hicte olmasa kendini yetistirmen önemli...
Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
7tepe de okuyorum tek söliyebilceğim şey okulun kalitesi tartışılmaz ve yurt dışında itü odtü boğaziçi değilsen geçersiz diploman ama 7tepe koç sabancı diploması gayet geçerli açıkcası en iyi öğretim üyeleri ve eğitim araç gereçleri özellerde ve markalaşmış devletlerde.
7tepe de okuyorum tek söliyebilceğim şey okulun kalitesi tartışılmaz ve yurt dışında itü odtü boğaziçi değilsen geçersiz diploman ama 7tepe koç sabancı diploması gayet geçerli açıkcası en iyi öğretim üyeleri ve eğitim araç gereçleri özellerde ve markalaşmış devletlerde.
Uydurma bir özel üniversiteye gitmek elbette kendini geliştirebilmen ve kariyer yapabilmen açısından hiç bir yarar sağlamaz. Fakat Koç, Yeditepe, Kadir Has, Bilkent gibi üniversitelerden birine kapağı atarsan, on numara icraat yaparsın. Hem önün her daim açık olur, hem de kaliteli bir eğitim alırsın...
Yorum